Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.06.2022

Αιγόκερε, «καλοπέραση ολέ» είναι το μότο για το τριήμερο σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 
«Ο άνθρωπος είναι λιγότερο ο εαυτός του όταν μιλάει ο εαυτός του. Δώστου μια μάσκα και θα σου πει όλη την αλήθεια» λέει ο Oscar Wilde. Το θέμα βέβαια είναι ότι εσύ δεν γουστάρεις το «θέατρο».

Ταύρος 
Μια αλλαγή στο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι που έχεις ανάγκη these days και μολονότι είσαι λίγο συντηρητικός με τις προτιμήσεις σου, αξίξει ωστόσο να το δοκιμάσεις. Θα σε ανανεώσει.

Δίδυμοι
Συνήθειες και συναισθηματικές επενδύσεις στον τρόπο που εμπλέκεσαι στα ερωτικά θέλουν ένα «revisit», γιατί κάποιος στο τέλος μένει ανικανοποίητος. Guess who...

Καρκίνος
Είσαι μάλλον on board ή καθ’ οδόν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, έχοντας διάθεση για κοινωνικότητες, για να το ρίξεις λίγο έξω, να διασκεδάσεις, αλλά και να φλερτάρεις βεβαίως βεβαίως.

Λέων
«Χαμηλά η μπάλα» σήμερα, αφού χρειάζεσαι ξεκούραση, ύπνο και όσο το δυνατόν λιγότερο εξωτερικό stimulation, χωρίς πάρε-δώσε που σου «κοστίζουν» ενεργειακά.

Παρθένος
Ανήκεις μάλλον στην ομάδα των τυχερών που θα το κάνουν το ταξιδάκι τους για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κι αν πάλι δεν «κάτσει» ακριβώς, οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά θα είναι πολλές.

Ζυγός
Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν «για να γυρίσει το ματς» στα προσωπικά, άρα σταμάτα τις αυταπάτες και εστίασε καλύτερα στην υπάρχουσα πραγματικότητα.

Σκορπιός
Το κομμάτι του «εγώ και οι σημαντικοί άλλοι στη ζωή μου» είναι το hot topic του Σ/Κ για σένα και πιθανόν να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι χρειάζεσαι πια κάποιες αλλαγές για να είσαι ευτυχισμένος.

Τοξότης
Σάββατο μεν, αλλά οι σκέψεις και οι υποχρεώσεις για τα δουλειά σου «τηγανίζουν» τον εγκέφαλο, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια unexpected πρόταση συνεργασίας για μερικούς (2ο δεκαήμερο).

Αιγόκερως
«Καλοπέραση ολέ» είναι το μότο για το τριήμερο σου, θες με ένα ταξιδάκι, θες με εξόδους και συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με λίγο φαγάκι/ σεξάκι παραπάνω ίσως; Ναι, το τελευταίο ειδικά.

Υδροχόος
Μια ανησυχία (και παραπάνω) την έχει το Σ/Κ σου και μπορεί να σου βγει με διάφορα ψυχαναγκαστικά «κουλά», όπως μανία τακτοποίησης, συγυρίσματος στο σπίτι ή απλά «βγάζοντας δόντια» στους δικούς σου (2ο δεκαήμερο).

Ιχθύες
«Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου» είναι το ιδανικό σενάριο για το τριήμερο σου, έστω και αν αυτό είναι ένας κοντινός προορισμός. Το σίγουρο είναι πως η εξωστρέφεια σου θα σε βοηθήσει να το απολαύσεις.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ