Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.06.2022

Σκορπιέ, μη βγάζεις το «μπούχτισμα» σου με νεύρα γιατί σου κάνεις περισσότερο «κακό».

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στην παραλία.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Νιώθεις να πιέζεσαι αρκετά λόγω των απαιτήσεων μιας προσωπικής σχέσης ή συνεργασίας και μάλιστα στο «κουτουρού», αφού η όλη σου «προσφορά» μάλλον δεν εκτιμάται. Τα νεύρα βέβαια δεν βοηθούν.
 
Ταύρος
«Γυρίζει το γρανάζι, χωρίς να λογαριάζει» σε καθημερινότητα και δουλειά, όμως ο οργανισμός σου δεν «πάει» ακριβώς έτσι, αφού έχει συγκεκριμένα «προαπαιτούμενα» για να πηγαίνει «σωστά». Σεβάσου τα.
 
Δίδυμοι
Αν και μπορεί να υπάρχει μια διαφορετική «οπτική» σε μια σχέση, φιλία, συνεργασία, αν δεν δώσεις βάση και «χαλαστείς», η μέρα δεν είναι άσχημη για να ξεδώσεις λιγάκι, με μια έξοδο, γιορτάζοντας ίσως τα γενέθλια σου κ.λπ.
 
Καρκίνος
Ναι, πρέπει λίγο να βάλεις ένα όριο στο συνεχές «φόρτωμα» για θέματα της οικογένειας (και των επαγγελματικών) γιατί μέσα σε όλο αυτό εσύ κάπου «χάνεσαι» και είναι κρίμα. Κι άδικο.
 
Λέων
Ότι η Πέμπτη είναι μια «ήρεμη» μέρα δεν μπορώ να το πω, ότι όμως μπορείς να βγάλεις δουλειά, να κάνες συζητήσεις, επαφές, τηλέφωνα, συναντήσεις κλπ, μπορώ να το πω. Με λίγη νευρικότητα παραπάνω, αλλά ok.
 
Παρθένος
Το κομμάτι των οικονομικών βγάζει αρκετό στρες, μπορεί να χρειάζεται να φτιάξεις φορολογικές δηλώσεις, να κάνεις μια ρύθμιση κλπ, προσοχή όμως σε παρορμητικές αγορές «για αρώματα και λουλούδια».
 
Ζυγός
Εντάξει, σε όλους βγαίνει καμία φορά να σκεφτούν πως κάνουν το γιατρό (δεν το πάω «εκεί»), έναν διάσημο πιανίστα, έναν ηθοποιό και πως θα ήταν και τι θα έλεγαν κλπ, αλλά με μέτρο, γιατί σου ξεφεύγει ίσως λιγάκι και «καρφώνεσαι»!
 
Σκορπιός
Δεν θες άλλο πόλη, γραφείο, γνωστή ρουτίνα και τα σχετικά, αλλά «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου». Υπομονή και μη βγάζεις το «μπούχτισμα» σου με νεύρα γιατί σου κάνεις περισσότερο «κακό».
 
Τοξότης
Αν παίξεις και πάλι το παιχνίδι του «τις πταίει» στα προσωπικά σου, εκτός του ότι επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο, άκρη δεν θα βγάλεις. Καλύτερα κανόνισε μια βραδινή έξοδο για να «ξελαμπικάρεις».
 
Αιγόκερως
Τις έχει τις απαιτήσεις της η Πέμπτη στα επαγγελματικά και όχι μόνο, αφού μπορεί ένα οικογενειακό/ προσωπικό θέμα να σε προβληματίζει περισσότερο. Το να ειπωθούν όμως πάλι τα ίδια...άστο καλύτερα.
 
Υδροχόος
Το πλάνο των διακοπών σου μπορεί να «τριγυρίζει» στο μυαλό σου today, κάνοντας virtual λίστες με «to go» προορισμούς, αν και η καθημερινότητα σου μπορεί να σε αγχώσει αρκετά.
 
Ιχθύες
Η πίεση για τα οικονομικά σου είναι πιο αισθητή σήμερα και ίσως πρέπει να τα βάλεις μια όλα κάτω, βλέποντας τι μπορείς να συμμαζέψεις από πλευράς εξόδων για να «βγει» ο μήνας. Και εννοείται προσοχή σε περιττές αγορές.
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ