Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.06.2022

Σκορπιέ, στο ξεκίνημα του μήνα η διάθεσή σου ζητά ταξίδια και χαλαρά ποτάκια

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στην παραλία.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Κάπως πιεστική η Τετάρτη σου, ιδιαίτερα αν έχεις στο κεφάλι σου και δουλειές που αφορούν άλλους ή «έγνοιες» για μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας.

Ταύρος
Καλό μήνα! Η καθημερινότητα βγάζει μεγαλύτερη πίεση και μια αίσθηση στρες σχετικά με τα εργασιακά σου καθήκοντα. Prioritize σε κάθε περίπτωση.

Δίδυμοι 
Καλό μήνα! «Σιχαίνεσαι» το να πρέπει να μετράς τα χρήματα για να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου, ωστόσο η φάση είναι λίγο «σφιχτή» lately. Αααχ.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Το να κάνεις «τα πάντα» και αυτό να μην εκτιμάται στη δουλειά ή στην οικογένεια μπορεί να σε βγάλει απ’ τα ρούχα σου. «Κλέψτο» λίγο και μην τσαντίζεσαι.

Λέων
Καλό μήνα! Ήρθε το Καλοκαιράκι και το μυαλό σου ταξιδεύει «σε θάλασσες και αμμουδιές» μη γουστάροντας καθόλου «γραφείο - τσιμεντούπολη - ρουτίνα». Μαζί σου!

Παρθένος
Καλό μήνα! Με κοινωνική διάθεση καλωσορίζεις τον Ιούνιο, αν και το άγχος για τα οικονομικά καλά κρατεί. Απόφυγε πάντως σχετικές συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες.

Ζυγός
Καλό μήνα! Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά και κυρίως οι συνεννοήσεις σε ζοριστούν αρκετά. Προσπάθησε να αποφύγεις τον παρορμητισμό αλλά και το να επιβάλλεις τις απόψεις σου.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Στο ξεκίνημα του μήνα η διάθεση σου ζητά ταξίδια και χαλαρά ποτάκια, βγάζοντας «δυσανεξία» για τις υποχρεώσεις και τα deadlines στο γραφείο. True that.

Τοξότης
Καλό μήνα! Γίνεται λίγο να σ’ αφήσουν στην ησυχία σου, ν’ απολαύσεις τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα σου με τον άνθρωπο σου ή να εστιαστείς στο πως θα τον βρεις πρώτα; Γίνεται;!

Αιγόκερως 
Καλό μήνα! Είναι ίσως δύσκολο να αισθανθείς πως μπαίνει το Καλοκαιράκι, όταν όλοι σε «πρήζουν» με τα θέλω τους, μη βρίσκοντας ησυχία ούτε στο σπίτι. Για όνομα.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Ο Ιούνης είναι εδώ και μπορεί να σε πιάσει μια «ψιλοφρίκη» για την εμφάνιση και την φυσική σου κατάσταση, αδυνατώντας να κάνεις το «liaison» ανάμεσα στα μελομακάρονα και τα κοκορέτσια.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Νέος μήνας, νέα τύχη, αλλά και όρεξη για να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου ή να κλείσεις ένα τραπέζι σε εκείνο το μαγαζί με τη ωραία αυλή. Μόνο που από money...γιόκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ