Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12.05.2022

Σκορπιέ, δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι τόσο, απλά οργανώσου καλύτερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κοιτάζει την κάμερα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Από τις good enough μέρες της εβδομάδας, μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τις επαφές σου και να «ξεκολλήσεις» από τα δυσάρεστα της καθημερινότητας.

Ταύρος
Πρέπει ίσως να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω με το σώμα και την φυσική σου κατάσταση, προσανατολιζόμενος σε μια πιο υγιεινή και «λιτή» διατροφή ενόψει καλοκαιριού.

Δίδυμοι
Ναι, είναι καλό να δεις και να συναντήσεις φίλους και γνωστούς σήμερα, απλά μην αφήνεις πράγματα «on hold» μεταξύ σας, «μεταπηδώντας» σε καινούργια θέματα.

Καρκίνος
Θες να τεμπελιάσεις ίσως διανοητικά ή και πρακτικά, ωστόσο δεν ξέρω ποσό «φρόνιμο» είναι να παραμελήσεις εκκρεμότητες σπιτιού και επαγγελματικών σ’ αυτή τη φάση.

Λέων
Κινείσαι μάλλον περισσότερο εκτός σπιτιού και εντός κοινωνικότερου πλαισίου σήμερα, θέλοντας να κάνεις κάτι δημιουργικό, ασχέτως «αποτελέσματος».

Παρθένος
Η μέρα έχει μια υπερβολή, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, ωστόσο δεν είναι εποχή για αλόγιστα έξοδα και σπατάλες για να νιώσεις όμορφα.

Ζυγός
Δεν είναι κακό να υπάρχει διάσταση επιθυμιών, αλλά όταν αγνοείς συνεχώς τις ανάγκες του άλλου, τότε το πράγμα αλλάζει. Κάνε μια προσπάθεια.

Σκορπιός
Τρέχεις να προλάβεις everything σε σχέση με τη δουλειά, αλλά «μένεις» ίσως από ενεργειακά αποθέματα. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι τόσο, απλά οργανώσου καλύτερα.

Τοξότης
Να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να μη «χαθείς» στις διάφορες υποχρεώσεις σου σήμερα, γιατί αυτό έχεις τώρα περισσότερο ανάγκη. Τα υπόλοιπα «έπονται». 

Αιγόκερως
Μέρα υποχρεώσεων στα επαγγελματικά, που προσπαθείς να «μπαλαντζάρεις» με τις ανάγκες προς τον εαυτό σου και το σπίτι, ξεμένοντας ίσως από φρέσκες ιδέες επί του «θέματος».

Υδροχόος
«Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα» το μυαλό σου σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα όχι σημαντικές αποφάσεις, προσπαθώντας να απολαύσεις την ενασχόληση σου με πιο «light» δραστηριότητες.

Ιχθύες
Με το που μπήκε ο Δίας στον Κριό, αμέσως το μυαλό σου στο ξόδεμα και τις αγορές. «Μαζέψου» όμως, γιατί τα ακριβά γούστα έχουν και το «τίμημα» τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ