Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2022

Ταύρε, αρχίζει ένα διάστημα που τα οικονομικά σου και η διαχείρισή τους θα σε απασχολήσουν έντονα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 827
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9 - 15 Μαΐου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με τάση για... «αλαλούμ» στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, καθώς την Τετάρτη ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στους Διδύμους, οπότε θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή αλλά και χιούμορ μέσα στην καθημερινότητά σου, για να βγεις όσο το δυνατόν πιο «αλώβητος» από αυτήν την διέλευση που θα είναι αρκετά δυνατή. Αυτά που θα σκέφτεσαι, αυτά που θα θέλεις να εκφράσεις και αυτά που τελικά θα καταλαβαίνουν οι άλλοι δεν θα «συναντιούνται» ακριβώς ως επί τι πλείστον, δίνοντας «λαβή» για ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις που βγάζουν εκνευρισμό. Σημαντικό να τσεκάρεις τι γράφεις αλλά και που το στέλνεις αναφορικά με μηνύματα, emails κ.λπ, ενώ είναι φρόνιμο να κάνεις και ένα backup στα αρχεία σου καλού κακού. Όσο για αγορές μεταφορικού μέσου και προϊόντων τεχνολογίας...άστες για μετά τις 4/6. Μην «αποθαρρύνεσαι» ωστόσο, καθώς the big news this week είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου την ίδια μέρα, ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια, κάτι που σηκώνει τουλάχιστον σαμπάνια για το καλωσόρισμα! Θα παραμείνει ως τις 28/10 επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο και ύστερα από ένα τελικό «πέρασμα» στους Ιχθείς, θα επιστρέψει στις 20/12 - 16/5/2023 στο ζώδιό σου, «πιάνοντας» πλέον όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Η αισιοδοξία και η ενέργειά σου παίρνουν ένα δυνατό boost, το ίδιο και η πίστη σου να προχωρήσεις σε ανοίγματα και νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Και με τη βοήθεια του Δία όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις!


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους ξεκινά η εβδομάδα, από την Τετάρτη συγκεκριμένα, αν και στην πορεία του θα κάνει και ένα... «πέρασμα» από το ζώδιό σου στις 23/5. Αρχίζει επομένως ένα διάστημα που τα οικονομικά σου και η διαχείρισή τους θα σε απασχολήσουν έντονα, θέλοντας ενδεχομένως να προβείς και σε διορθωτικές κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνεις έναν έλεγχο εσόδων-εξόδων, να ξαναδείς τον προϋπολογισμό της επιχείρησής σου, να ψαχτείς με δυνατότητες για μια συνεργασία ή μια δεύτερη δουλειά, να δεις τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να πάρεις ένα επίδομα, να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους ενός συμβολαίου κ.λπ. Ωστόσο δεν πρέπει να προχωρήσεις τώρα σε νέα ξεκινήματα, ανοίγματα, ρίσκα, επενδύσεις, αλλά ούτε να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, αν και μπορεί να λάβεις μια αποζημίωση ή κάποια λεφτά που σου οφείλονταν από το παρελθόν. Την ίδια μέρα ο Δίας εισέρχεται στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, ευνοώντας «κρυφά» επαγγελματικά πλάνα και συμφωνίες, δίνοντάς σου στην ουσία μια πιο αισιόδοξη στάση σε όποια δυσκολία ή σκόπελο περνάς στη ζωή σου, βοηθώντας σε να δεις «ορίζοντα» και να προχωρήσεις μπροστά σε ψυχολογικό επίπεδο. That being said, το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο την Κυριακή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να «κάμψει» κάπως την αυτοπεποίθησή σου και να φέρει περισσότερες υποχρεώσεις αλλά και πίεση στα επαγγελματικά.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Και κάπως έτσι φτάσαμε στην εβδομάδα που ο κυβερνήτης σου, Ερμής, περνά σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο σου, την Τετάρτη to be more precise, αν και από την Δευτέρα έχει ήδη γίνει στάσιμος, αρχίζοντας το «τραλαλά» στην καθημερινότητά σου. Το «έργο» λίγο πολύ γνωστό: το μυαλό σου θα διακατέχεται από ένα «πέπλο χάους» sort of, αδυνατώντας να βρει άκρη ανάμεσα σε αντίθετες απόψεις σχετικά με το πως να κινηθείς στα πράγματα, κάνοντας «δυσκολάκι» και το να επικοινωνήσεις σε «νορμάλ» πλαίσια με το περιβάλλον σου, βγάζοντας κυκλοθυμία και μπερδέματα as a result. Η αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν, η καθυστέρηση στα πλάνα σου, τα εμπόδια στις μετακινήσεις και η ταλαιπωρία με το ίντερνετ και τις συσκευές τεχνολογίας είναι μερικά θεματάκια τα οποία μάλλον δε θα αποφύγεις, ωστόσο μπορεί να έχεις και επιστροφές ατόμων από το παρελθόν. Την ίδια μέρα όμως ο Δίας αλλάζει ζώδιο και περνά στον Κριό ως 28/10 επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, αυξάνοντας την εξωστρέφειά σου και την διάθεση να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Νέα πρόσωπα που σε εμπνέουν μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, δίνοντας στήριξη στους προσωπικούς σου στόχους. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, «ρίχνουν» λίγο την διάθεση αλλά και την ενεργητικότητα, οπότε καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς με την ησυχία σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
«Περίεργα» ξεκινά η εβδομάδα, τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψεων, αφού ο Ερμής γυρνά την Τετάρτη ανάδρομος στους Διδύμους και τον 12ο οίκο σου. Αυτή είναι μια «άχαρη» θέση, καθώς δημιουργεί αρκετό στρες, αλλά και μια αίσθηση μοναξιάς και απογοήτευσης ίσως, αφού μπαίνεις σχεδόν «ασυναίσθητα» σε μια διαδικασία αξιολόγησης και αναθεώρησης παρελθοντικών επιλογών στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου, θέλοντας ενδεχομένως να διορθώσεις και «κακώς κείμενα» ή να τελειώσεις οριστικά με σχετικές «εκκρεμότητες». Το ένστικτό σου τώρα είναι πανίσχυρο και οφείλεις να το ακούσεις αναφορικά με αποφάσεις, ενώ αυτή είναι μια κατάλληλη περίοδος για να «ψαχτείς» με μια νέα διατροφή ή με τρόπους για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Ακόμα μπορεί να παίξουν «κρυφές» συζητήσεις στα επαγγελματικά ή και επιστροφές πρώην στη ζωή σου. Την ίδια μέρα βέβαια εισέρχεται και ο μέγας ευεργέτης Δίας στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, μια θέση εξαιρετική για τα επαγγελματικά σου και το γενικότερο social-standing σου. Νέες ευκαιρίες για να «δείξεις» τη δουλειά σου, να εξελίξεις την καριέρα σου, να κάνεις ένα δικό σου ξεκίνημα, να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Η Κυριακή με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, μπορεί να βγάλει κυκλοθυμία και δυσκολίες μέσα σε προσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με τον Ερμή στους Διδύμους να γυρνά ανάδρομος την Τετάρτη ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα του μήνα, εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου θα πρέπει να «φιλτράρεις» προσεκτικά «τι λες» και «πως το λες» για να μη βγουν παρεξηγήσεις μέσα σε φιλικές και επαγγελματικές σχάσεις. Βέβαια, ακόμα κι αν εσύ κάνεις όντως την «προσπάθεια» δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς ακόμα και με τους κολλητούς σου που λέει ο λόγος, ενώ το μπέρδεμα μπορεί να έχει συνέχεια όχι μόνο «δια ζώσης» αλλά και διαδικτυακά, με ένα μέιλ που εστάλη σε λάθος παραλήπτη ή «χάθηκε» just like that, ένα μήνυμα που έμεινε στο «διαβάστηκε», ένα κουτσομπολιό που μεταφέρθηκε μέσω social media κ.λπ. Καθυστερήσεις σε πρότζεκτς και γενικότερα πλάνα είναι μέσα στο παιχνίδι, μπορεί όμως να έχεις και επιστροφές ή ξαφνικές συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες και γνωστούς. Την ίδια μέρα ο Δίας περνά στον φιλικό Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, φέρνοντας ξανά την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο στη ζωή σου, ευνοώντας τις σπουδές (η «καλή επιτυχία» θα συνοδεύει τα Λιονταράκια στις Πανελλήνιες), τα μακρινά ταξίδια, τις επαφές με τους ξένους, ακόμα και την μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, αφού έχεις ανάγκη να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου την Κυριακή ωστόσο, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, δημιουργεί αρκετή πίεση και υποχρεώσεις σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καθώς ο κυβερνήτης σου, Ερμής, περνά σε ανάδρομή πορεία στους Διδύμους την Τετάρτη, το επόμενο διάστημα θέλει αρκετή υπομονή αλλά και προσοχή στην επικοινωνία, κυρίως σε θέματα επαγγελματικών, για να αποφύγεις ασυνεννοησίες που οδηγούν σε εντάσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους, διευθυντές κ.λπ. Θα έχεις αρκετό άγχος, που μπορεί να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ορισμένα σχέδια μπορεί να καθυστερήσουν, να αναβληθούν ή να κολλήσουν για «ψύλλου πήδημα», ωστόσο μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε ήδη προβληματικές καταστάσεις, αναπροσαρμόζοντας τα δεδομένα σου. Ίσως χρειαστεί να ξαναδείς και κάποια πλάνα σπουδών, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία, ενώ σε τυχόν νέες προτάσεις που θα προκύψουν, μην βιαστείς να δώσεις τώρα απαντήσεις. Την ίδια μέρα ο Δίας εισέρχεται στον Κριό ως τις 28/10, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 1ο δεκαήμερο, βοηθώντας σε να γιατρέψεις τραύματα του παρελθόντος, βρίσκοντας μια ισορροπία με το «μέσα» σου, όντας μια εξαιρετική διέλευση για να κάνεις «δουλειά» με τον εαυτό σου με τη βοήθεια ενός ειδικού. Παράλληλα θα φέρει κάποιες βοήθειες σε διευθετήσεις χρεών, σε κληρονομικά, σε περιουσιακά, σε συνεταιρισμούς κ.λπ. Την Κυριακή με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα έχεις μάλλον τάσεις φυγής, όμως η ταυτόχρονη «παρουσία» του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου βγάζει μια αίσθηση κούρασης και απογοήτευσης, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ερμή στους Διδύμους να γυρνά ανάδρομος την Τετάρτη, φέρνοντας μαζί του τα γνωστά «ευτράπελα» μέσα στην καθημερινότητα. Νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά και σπουδές βγάζουν «θεματάκια» ή καθυστερούν, ενώ νομικές υποθέσεις και ζητήματα με το δημόσιο μπορεί να σε «τρέξουν» κάπως περισσότερο. Η επικοινωνία με τον περίγυρό σου γίνεται πιο «περίπλοκη», καθώς πολλές φορές ακόμα και το αυτονόητο καταλήγει ζητούμενο, οδηγώντας σε «χαριτωμένα» μπερδέματα ή όχι και τόσο, ειδικά αν «εμπλέκονται» και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που «χάνονται στο διάστημα» ή απλά sms που «μπουρδουκλώνονται» στα χέρια σου και φτάνουν σε λάθος παραλήπτη, «εκθέτοντας» σε με έναν τρόπο. Προσοχή ακόμα σε μετακινήσεις και σε χρονοδιαγράμματα ταξιδιών. Όμως, την ίδια μέρα ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, αλλάζει θέση και περνά απέναντί σου στον Κριό αρχικά ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο σ’ αυτή τη φάση, ευνοώντας σε τα μάλα σε προσωπική ζωή και συνεργασίες. Από τις 20/12 - 16/5/23 θα επιστρέψει ξανά στον Κριό, χαρίζοντας πλέον εύνοια σε όλα τα δεκαήμερα. Φλερτ, νέες γνωριμίες, έρωτες, αλλά και επισημοποιήσεις σχέσεων -θα φάμε πολλά «κουφέτα» μέσα στο Καλοκαίρι- είναι μερικά από τα «δώρα» του Δία. Αν πάλι έψαχνες τρόπο να λήξεις μια τελειωμένη κατάσταση, θα μπορέσεις ίσως να προχωρήσεις σε ένα «βελούδινο διαζύγιο».


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τετάρτη, ο Ερμής στους Διδύμους γυρίζει ανάδρομος, εφιστώντας την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικών, αλλά και βαθύτερων συναισθηματικών σχέσεων. Θα μπεις στη διαδικασία να ξανακοιτάξεις τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σου, κληρονομικά, χρέη, φορολογικά, διατροφές κ.λπ., ωστόσο μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις, ενώ σίγουρα δεν είναι περίοδος μέχρι τις 4/6 για να υπογράψεις νέα συμβόλαια ή συμφωνίες. Αντίθετα μπορείς να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους μιας ήδη υπάρχουσας συμφωνίας, ενώ μερικοί θα έχουν και επιστροφές χρημάτων που τους οφείλονταν. «Επιστροφές» όμως ίσως υπάρξουν για ορισμένους και από το ερωτικό σου παρελθόν, αναστατώνοντας σε με έναν τρόπο, ενώ γενικά θα έχεις μια πιο κυκλοθυμική ψυχολογία. Την ίδια μέρα ο Δίας εισέρχεται στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, φέρνοντας περισσότερη δουλειά αλλά και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά, όπως μια νέα πρόταση, αλλαγές σε επίπεδο πόστου και αρμοδιοτήτων που σου ταιριάζουν καλύτερα, μια βελτίωση στις σχέσεις με συνεργάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους ή πελάτες αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, καθώς επίσης και μια βοήθεια σε ένα θέμα υγείας. Την Κυριακή με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, θα υπάρχει αρκετή πίεση αλλά και μια αίσθηση περιορισμού μέσα σε προσωπικές σχέσεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με τον Ερμή να γυρνά την Τετάρτη ανάδρομος απέναντί σου στους Διδύμους ως 4/6, (κάνοντας και ένα «πέρασμα» από τις 23/5 στον Ταύρο) η υπομονή θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη μέσα στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις όλα τα «εκνευριστικά» που φέρνει μαζί της μια τέτοια διέλευση. Τα «μπερδέματα» εντοπίζονται κυρίως στο πλαίσιο των προσωπικών σχέσεων, των συνεργασιών, των πάρε-δώσε με δικηγόρους, λογιστές και ειδήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, αφού η συνεννόηση «πάει περίπατο», κάνοντας σε ώρες ώρες να απορείς αν είσαι εσύ τελικά ο «βλαξ» ή όλοι οι υπόλοιποι. Και μολονότι το «χαλασμένο τηλέφωνο» μπορεί να είχε πλάκα ως παιδικό παιχνίδι, τώρα δεν βρίσκεις κανένα «γούστο» προσπαθώντας να επικοινωνήσεις για τα αυτονόητα. Νέα σχέδια και υπογραφές καλύτερα άστα για μετά τις 4/6, ενώ έχε υπόψη σου πως μπορεί να παίξουν ερωτικές επιστροφές ή προτάσεις από παλιούς συνεργάτες. «Μη σκας» όμως, γιατί την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Δίας περνά στον φιλικό Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου, βοηθώντας σε να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, να ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει χαρούμενο, διασκεδάζοντας με κέφι στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτό το διάστημα, που είναι παράλληλα σούπερ για τη γονιμότητά σου, σε περίπτωση που θέλεις να αποκτήσεις έναν απόγονο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Did anybody say «stress»? Oh, yes indeed, αφού από την Τετάρτη ο «ρυθμιστής» της καθημερινότητας, ο Ερμής, γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, «διανθίζοντας» τη ζωή σου με τα γνωστά χαριτωμένα του «τσαλιμάκια». «Ζορίζεσαι» επομένως να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει στη δουλειά, όντας κυριολεκτικά «στο χάσιμο» sometimes, με το μυαλό σου να μη θέλει να συγκεντρωθεί στα πρακτικά ή να «σκαλώνει» στο πως να επικοινωνήσει με συνεργάτες, υπαλλήλους, συναδέλφους, πελάτες, προϊσταμένους, με την ασυνεννοησία να βγάζει και εκνευρισμό. Ίσως πάλι να έχεις διλήμματα ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις από’ δω και κάτω, ωστόσο συμπεράσματα μάλλον δεν πρόκειται να βγάλεις πριν τις 4/6, οπότε άσε για τότε τις όποιες αποφάσεις σου, καθώς και υπογραφές νέων συμβολαίων ή συμφωνιών. Ακόμα, η υγεία σου και η γενικότερη φροντίδα του εαυτού σου θέλουν μια σοβαρή αλλαγή «προσέγγισης». Την ίδια μέρα ο Δίας περνά στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 1ο δεκαήμερο, φέρνοντας εύνοια σε θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων, αλλά και εξελίξεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, όπως μια συγκατοίκηση με το αμόρε, μια μετακόμιση ή την επέκταση της οικογένειάς σου, καλωσορίζοντας τώρα ένα νέο μέλος, δηλαδή hello baby boom! Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου την Κυριακή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να ξυπνήσει τις ανασφάλειές σου στα οικονομικά και τα ερωτικά.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Εβδομάδα ανάδρομου Ερμή αυτή που ξεκινά, καθώς ήδη από την Δευτέρα γίνεται στάσιμος στους Διδύμους, για να γυρίσει και «με τη βούλα» σε ανάδρομή πορεία την Τετάρτη, «μουρνταρεύοντας» την επικοινωνία με τον σύντροφο, τους φίλους, τα παιδιά, τους συνεργάτες και πάει λέγοντας μέσα στην καθημερινότητα, αν και εσύ δεν θα «ζοριστείς» τόσο όσο αλλά ζώδια. Παρά ταύτα, θα μπεις σε μια διαδικασία «επαναξιολόγησης» της προσωπικής σου ζωής, του αν και κατά ποσόν αυτή σε καλύπτει, «τεστάροντας» ίσως την ετοιμότητα και την προθυμία του συντρόφου σου να αντιληφθεί και τις δικές σου ανάγκες, πράγμα που φυσικά μπορεί να βγάλει και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν επομένως δεν θέλεις να τα «σπάσετε», πρόσεξε λίγο παραπάνω το πως εκφράζεσαι. Η περίοδος μέχρι τις 4/6 είναι ωστόσο ευνοϊκή για επανασύνδεσεις με πρώην αλλά και για δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις που έχουν ακόμα «ζουμί». Την ίδια μέρα ο ευεργέτης Δίας εισέρχεται στον Κριό ως 28/10, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 1ο δεκαήμερο, φέρνοντας βοήθειες σε σπουδές («με το δεξί» τα Υδροχοάκια στις Πανελλήνιες!), σε σχέδια για τα επαγγελματικά, στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες, αλλά και στα ταξίδια (όσο να 'ναι το καλοκαιράκι θα σου σκάσει περισσότερα «χαμόγελα»). Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου όμως την Κυριακή «σκοτεινιάζει» κάπως τη διάθεση, φέρνοντας ενδεχομένως πίεση και δυσκολίες σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Και να που ήρθε η ώρα ο Ερμής να γυρίσει ανάδρομος στους Διδύμους και τον 4ο οίκο σου από την Τετάρτη, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στα του οίκου και της οικογενείας σου, «αναμοχλεύοντας» σε αρκετά σε επίπεδο ψυχολογίας, αφού θα θέλεις μεν -περισσότερο ίσως από άλλες φορές- να περιορίσεις περιττές επαφές στο μίνιμουμ, «ταξιδεύοντας» ασυναίσθητα νοητικά στο παρελθόν, όμως «the hustle and the bustle» of your daily life μπορεί να μη σ’ αφήνει στην ησυχία σου. Η επικοινωνία με άτομα που συμβιώνεις, με συγγενείς και συνεργάτες μπορεί εύκολα να βγάλει εκνευρισμό, αφήνοντάς σου την αίσθηση ότι «εμένα κανείς δε με καταλαβαίνει» που ωστόσο δεν θα είναι ακριβώς accurate, οπότε καλύτερα να αποφύγεις το «τρυπάκι» του να παίρνεις τα πάντα προσωπικά. Επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν είναι μέσα στο παιχνίδι, είτε για να «αναστήσουν» μια κατάσταση, είτε για να δώσουν ένα οριστικό τέλος που σε «ξαλαφρώνει» συναισθηματικά. Την ίδια μέρα ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και προχωρά «δοκιμαστικά» στον Κριό ως 28/10, προτού επιστρέψει για ένα τελευταίο «πέρασμα» από τις 29/10 - 20/12 στους Ιχθείς. Από τη νέα του θέση, που επηρεάζει κυρίως το 1ο δεκαήμερο, θα σε ευνοήσει σε ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων, μισθώσεων, χρηματοδοτήσεων, αύξησης του εισοδήματός σου μέσω μιας νέας δουλειάς, κάποιου μπόνους, μιας αποζημίωσης κ.λπ., βοηθώντας σε να γυρίσεις λίγο την «τύχη» σου σ’ αυτό τον τομέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ