Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 05.05.2022

Παρθένε, «μια τρελή, τρελή μέρα» ξημερώνει, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ξαφνικών αλλαγών στον προγραμματισμό

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κοιτάει την κάμερα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 05.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν «πεδίο άγχους» και σίγουρα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, ίσως όμως προκύψει και μια ξαφνική βελτίωση για μερικούς (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος
Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό σου κάνει τη μέρα αρκετά «ανήσυχη» φέρνοντας ίσως και κάποιες εξελίξεις που δεν είχες υπολογίσει, ίσως όμως έχεις και μια «προσωπική αναλαμπή» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Δίδυμοι
Η Πέμπτη έχει αρκετή νευρικότητα, ανήσυχο ύπνο -άσε καλύτερα και τους πολλούς καφέδες-, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποια απρόοπτα στη δουλειά ή σε θέματα υγείας, που απαιτούν ψύχραιμη διαχείριση (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος
Εξελίξεις μέσα σε επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις που ξαφνιάζουν είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα, ενώ γενικά καταλαμβάνεσαι από μια ανάγκη να «σπάσεις τα δεσμά» με καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Απρόοπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά που αλλάζουν τα δεδομένα και μια τάση για «αψυχολόγητες» συμπεριφορές με συνεργάτες, προϊσταμένους κ.λπ. είναι μέσα στο παιχνίδι για σήμερα (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Δείξε ευελιξία.

Παρθένος
«Μια τρελή, τρελή μέρα» ξημερώνει σήμερα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ξαφνικών αλλαγών στον προγραμματισμό, οπότε καλύτερα «go with the flow», προσέχοντας ιδιαίτερα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Η οικονομική σου πραγματικότητα εξακολουθεί να σε προβληματίζει έντονα και  ίσως μάλιστα προκύψουν απρόβλεπτα γεγονότα σε σχέση με χρέη, κληρονομικά, φορολογικά κ.λπ, όχι κατ’ ανάγκη όμως αρνητικά for everybody (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός
Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού απέναντί σου στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς η ανάγκη για «επανάσταση» είναι έντονη και από τις δύο πλευρές, «σοκάροντας» ίσως το λιγότερο υποψιασμένο μέλος (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Τοξότης
The pressure is real σε δουλειά και καθημερινότητα, με αρκετή δόση άγχους αλλά και πιθανών απρόοπτων στον προγραμματισμό (2ο δεκαήμερο κυρίως), αν όμως ήθελες να κάνεις μια δραστική αλλαγή στον τρόπο που διατρέφεσαι και ασκήσαι, go, go, go! 

Αιγόκερως
Μια ενθουσιώδης γνωριμία ή ακόμα και ένας «κεραυνοβόλος» έρωτας δεν μπορεί να αποκλειστεί για τους αδέσμευτους, ίσως όμως υπάρξουν εντάσεις και αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν μέσα σε προσωπικές σχέσεις (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
«Ταραχή» και απρόοπτα στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να βγάλει η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με συνειδητοποιήσεις αλλά και περίεργες συμπεριφορές απο τον σύντροφο ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ιχθύες
Αρκετά «ανήσυχη» η Πέμπτη, δεν σ’ αφήνει ίσως να ησυχάσεις, με χίλιες δυο δουλειές αλλά και αλλαγές στο schedule σου, απαιτώντας ψυχραιμία στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείς (2ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ