Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 01.05.2022

Δίδυμε, το «προγραμματάκι» για τη φετινή Πρωτομαγιά θέλει ανάπαυση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια παρέα στην παραλία.
Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 01.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Πρωτομαγιά μεν, όμως εσύ επηρεασμένος από την χθεσινή Έκλειψη σκέφτεσαι το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά που μπορεί να βελτιώσει και τα οικονομικά σου. «Μούμπλε, μούμπλε».

Ταύρος
Καλό μήνα! Στη «σκιά» της Έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σου, οραματίζεσαι όσα θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου αυτή την γενέθλια χρονιά, με τη μέρα να βγάζει κάποια καθήκοντα στη δουλειά ή στο σπίτι.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Το «προγραμματάκι» για τη φετινή Πρωτομαγιά θέλει είτε ανάπαυση «με τα πόδια ψηλά», ως απόρροια της χθεσινής Εκλειψούλας, είτε κάτι που σε ξεκουράζει με άλλο τρόπο, όπως μια απόδραση στη φύση.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Είσαι μάλλον ήδη «φευγάτος» για το τριήμερο, παίρνοντας τον αέρα σου σε κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό, με τη μέρα να έχει ίσως και ερωτικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.

Λέων
Καλό μήνα! Είσαι μάλλον «so-so» από διάθεση σήμερα, με «νωπή» ακόμα την ενέργεια της χθεσινής Έκλειψης, βιώνοντας ίσως περισσότερη πίεση σε μια σχέση / συνεργασία.

Παρθένος
Καλό μήνα! Το κόλλημα δεν είναι αγάπη. Είναι απλά μια έντονη έλξη, που πάει «χεράκι χεράκι» με διάφορα εγωιστικά σύνδρομα, έχοντας συνήθως μοιραία κατάληξη. There.

Ζυγός
Καλό μήνα! Άσε για σήμερα Πρωτομηνιά τις σκοτούρες και τα άγχη για τα οικονομικά που πυροδοτούνται λόγω της χθεσινής Έκλειψης, αλλά και οποιαδήποτε άλλη σκέψη μπορεί να «μιζεριάσει».

Σκορπιός
Καλό μήνα! Αν και η ενέργεια της χθεσινής Έκλειψης στον άξονά σου να είναι ακόμα «ολοζώντανη», προσπάθησε να ελαφρύνεις το κλίμα, ερχόμενος σε επαφή με άτομα που σε νοιάζονται.

Τοξότης
Καλό μήνα! Να κάνεις τις «γύρες» σου today, γιατί η Κυριακή είναι για έξω, οπότε βάλε τα αθλητικά σου και ετοιμάσου για περπάτημα στη φύση.That’s the best use of yesterday’s energy.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Εκμεταλλεύσου καλύτερα το πρώτο μισό της μέρας μέσα από ασχολίες και επαφές που σου δίνουν ευχαρίστηση, αφού το βράδυ ίσως αγχωθείς λιγάκι για τα οικονομικά.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Σε «mood» Έκλειψης και σήμερα και μάλλον περισσότερο όσο προχωράμε προς τις βραδινές ώρες, οπότε μην περιμένεις για να κανονίσεις κάτι πιο light, αλλά δράσε ανάλογα με τη στιγμή.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Ίσως δεν καταφέρεις σήμερα να «τιμήσεις» την μέρα, αποφεύγοντας κάθε ενασχόληση με τα επαγγελματικά, τελείωνε ωστόσο όσο νωρίτερα γίνεται με τυχόν υποχρεώσεις, αφού όσο πλησιάζει το βράδυ θα έχεις λιγότερη όρεξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ