Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2022

Ταύρε, ο μήνας ξεκινά με έναν Ερμή στους Διδύμους που φέρνει πολλές σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με τα οικονομικά σου

zarastro.jpg
Zarastro
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Ερμής βρίσκεται από χθες στους Διδύμους αυξάνοντας τις μετακινήσεις αλλά και τις επικοινωνίες σου μέσα στην καθημερινότητα, βοηθώντας σε θέματα σπουδών, φέρνοντας φρέσκες ιδέες για να προωθήσεις την δουλειά σου, όμως θα πρέπει να βιαστείς με νέα σχέδια και αγορές τεχνολογίας, καθώς στις 11/5 γυρνά ανάδρομος ως 4/6 και θα σε «τρέξει» στους παραπάνω τομείς, βγάζοντας αρκετό «μπάχαλο» καθώς είναι πανίσχυρος από αυτή την θέση. Στις 2/5 η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς περνά στο ζώδιό σου ως 28/5, ανανεώνοντάς σε σε επίπεδο εμφάνισης, δίνοντάς σου παραπάνω αυτοπεποίθηση στο φλερτ, βοηθώντας σε στο να αντιμετωπίζεις με χαμόγελο ό,τι «στραβό» υπάρχει στη ζωή σου. Σ’ αυτό φυσικά θα συμβάλλει -και μάλιστα με εμφατικό τρόπο- η είσοδος του ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου στις 11/5, ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια, αποτελώντας, το δίχως άλλο, το σπουδαιότερο αστρολογικό νέο για σένα αυτόν τον μήνα. Θα παραμείνει για ένα «δοκιμαστικό διάστημα», ως τις 28/10, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο, αν και όλοι θα νιώσουν την αλλαγή τουλάχιστον σε επίπεδο διάθεσης και αισιοδοξίας απέναντι στα πράγματα. Στις 25/5 περνά και ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο σου, οπότε όπως καταλαβαίνεις ενεργοποιείσαι...big time, αφήνοντας τη διστακτικότητα και την παθητικότητα του προηγούμενου διαστήματος. Βέβαια βρισκόμαστε και σε περίοδο Εκλείψεων, με τη Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 16/5, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, να αφορά και πάλι τα οικονομικά σου, βγάζοντας επίσης και μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Έχοντας ακόμα «νωπή» την επιρροή της χθεσινής Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιό σου, ο μήνας ξεκινά με έναν Ερμή στους Διδύμους που φέρνει πολλές σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με τα οικονομικά σου, προτρέποντας σε συζητήσεις, διακανονισμούς χρεών, κινήσεις για αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας, υπογραφές νέων συμφωνιών κ.λπ., θα πρέπει όμως να δράσεις ταχύτατα, καθώς στις 11/5 θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 4/6, δυσκολεύοντας σε με καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές, οπισθοχωρώντας μάλιστα από 23/5 - 3/6 ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο. Η παρουσία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Κριό στις από τις 3 - 28/5 δείχνει μια «υπόγεια» δράση σε αισθηματικό και εργασιακό επίπεδο, μη θέλοντας πιθανώς να μοιραστείς με άλλους ορισμένα πράγματα σ’ αυτή τη φάση. Στις 11/5 περνά και ο Δίας στον Κριό και τον 12ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28/10, αποτελώντας έτσι ένα είδος «φύλακα αγγέλου» για ό,τι δυσκολίες υπάρξουν αυτό το διάστημα, ανοίγοντας σου ίσως και καινούργιους πνευματικούς δρόμους, ώστε να δεις το όλο «θέμα» από μια εντελώς διαφορετική «σκοπιά». Αυτό θα σου «χρειαστεί» καθώς ο κύκλος των Εκλείψεων στον άξονα σου συνεχίζεται στις 16/5 με την Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο απέναντι σου στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Τα συναισθήματα που θα κληθείς να διαχειριστείς είναι έντονα, ενώ ίσως ήρθε πλέον η ώρα να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου. Η «επίσκεψη» του Άρη στον Κριό από τις 25/5 ενισχύει το παρασκήνιο, το εσωτερικευμένο άγχος αλλά και την ανάγκη για προσωπικό χρόνο μέσα στην καθημερινότητα, ενώ η υγεία σου θα χρειαστεί παραπάνω φροντίδα όλο τον μήνα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται από χθες στο ζώδιό σου, οξύνοντας την αντίληψή σου, αυξάνοντας τις επαφές, τις μετακινήσεις και γενικότερα τους ρυθμούς μέσα στην καθημερινότητά σου, δίνοντάς σου «πράσινο φως» για τρέξεις νέα σχέδια, ωστόσο πρέπει να δράσεις σβέλτα, αφού από τις 11/5 θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι 4/6, οπότε θα σε «ταλαιπωρήσει» αρκετά με αλλαγές, μπερδέματα, καθυστερήσεις κ.λπ. Η παρουσία ωστόσο της Αφροδίτης στον φιλικό  Κριό από τις 2/5 σε βοηθά να το ρίξεις και λίγο έξω, να δεις περισσότερο τους φίλους σου και τον σύντροφό σου, ενώ στις 11/5 περνά και ο μεγάλος ευεργέτης Δίας στο ίδιο ζώδιο για ένα διάστημα περίπου 5 μηνών (ως τις 28/10) βοηθώντας σε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να βρεις υποστηριχτές στα επαγγελματικά πλάνα σου, δίνοντάς σου το «κίνητρο» να σχεδιάσεις ξανά τη ζωή σου (ευνοείται κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Add to that και την είσοδο και του Άρη στον Κριό στις 25/5, οπότε η εξωστρέφειά σου παίρνει άλλες «διαστάσεις» εν όψει καλοκαιριού, με τις προσκλήσεις για εξόδους και αποδράσεις να παίζουν τώρα δυναμικά, ενώ θα υπάρξει πιθανώς και ένα μεγαλύτερο «άνοιγμα» για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Στις 25/5 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα γενέθλια σου ξεκινούν για φέτος, «υποβοηθούμενα» μάλιστα από μια θετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στο τέλος του μήνα (30/5) σούπερ για νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως θα πρέπει να αφήσεις για μετά της 4/6 και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό (16/5) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, εφιστά και πάλι την προσοχή σου στον τομέα της υγείας σου, που θέλει σοβαρή φροντίδα throughout the month.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Με τον Ερμή να κινείται από χθες στους Διδύμους και τον «σκοτεινό» 12ο οίκο σου, το μυαλό σου λειτουργεί πιο «παρασκηνιακά», κάνοντας σκέψεις και πλάνα που δεν είναι ανακοινώσιμα σε τρίτους προς το παρόν, ή μπορεί αντίθετα να υπάρχουν συζητήσεις και εξελίξεις πίσω από την πλάτη σου αυτές τις μέρες ιδίως στα εργασιακά, Από τις 11/5 μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ανάδρομος θα σε ζορίσει κάπως ψυχολογικά, βγάζοντας αρκετό άγχος, δυσκολεύοντας την ορθή κρίση σου. Το «κύριο μενού» του μήνα όμως δεν είναι άλλο από τα επαγγελματικά λόγω της παρουσίας των πλανητών στον Κριό και τον 10ο οίκο σου, αρχής γενομένης με την Αφροδίτη (2/5) που δίνει αβαντάζ στην κοινωνική σου προβολή, στο πώς «πλασάρεις» τον εαυτό σου προς τα έξω, στον τρόπο που συνδέεσαι με άτομα σε θέσεις ισχύος, κάνοντάς σε πιο «ορατό» στο περιβάλλον σου. Στις 11/5 ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης Δίας περνά και αυτός στον Κριό μέχρι τις 28/10, βοηθώντας σε να «λάμψεις» στο αντικείμενο σου, δίνοντας ευκαιρίες επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής καταξίωσης αυτό το πεντάμηνο -θα παίξουν και γάμοι- κυρίως για το 1ο δεκαήμερο. Ο «συνωστισμός» στον τομέα της καριέρας σου συνεχίζεται με την είσοδο και του Άρη στο ίδιο ζώδιο στις 25/5, γεγονός που θα «τρέξει» παραπάνω τις εξελίξεις, αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σου αλλά φυσικά και τις απαιτήσεις μέσα στην καθημερινότητα που θα έχει έντονη πίεση, οπότε θα πρέπει να προσέχεις παραπάνω και την υγεία σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό (16/5) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, βγάζει εντάσεις σε ερωτικές και προσωπικές σχέσεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Καθώς ο Ερμής έχει περάσει από χθες στους Διδύμους, η επικοινωνία σου με συνεργάτες και ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα διευκολύνεται, ενώ μπορείς μέσω των δημοσίων σχέσεων να αναζητήσεις και νέα άτομα, πρόθυμα να στηρίξουν τα σχέδιά σου. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τα κάνεις βασικά το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, αφού από τις 11/5 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος ως 4/6, μπερδεύοντας τα πράγματα, βγάζοντας και τυχόν παρεξηγήσεις σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις. «Σωτήρια» για τη διάθεσή σου και την πιο αισιόδοξη στάση σου απέναντι στα πράγματα θα είναι -εν μέσω εποχής Εκλείψεων- η παρουσία των πλανητών στον φιλικό Κριό, με την Αφροδίτη να κάνει την αρχή στις 2/5, αυξάνοντας την όρεξη για ταξίδια και εξορμήσεις, βοηθώντας σε να ξαναβρείς την «φόρμα» σου στο φλερτ. Η είσοδος ακολούθως του Δία, του «good guy», στο ίδιο ζώδιο στις 11/5, αποτελεί αναμφισβήτητα το δυνατότερο «μέσο» για να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου και να πιστέψεις ξανά στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 28/10 (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο) επομένως μέσα σ’ αυτό το πεντάμηνο θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο, να ανοίξεις τα φτερά σου στο εξωτερικό, να χαρείς τις διακοπές σου, έχοντας παράλληλα εύνοια σε θέματα σπουδών αν είσαι φοιτητής. Ο Άρης είναι ο τελευταίος που εισέρχεται σ’ αυτό το ζώδιο (25/5) ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη «φόρα». σου. Φυσικά οι ριζικές αλλαγές στη ζωή σου συνεχίζονται δυναμικά και αυτό τον μήνα, με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 16/5, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, να φέρνει αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και ανακατατάξεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας-σπιτιού.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Μάιος ξεκινά με τον κυβερνήτη σου Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, αυξάνοντας τις συζητήσεις, τις σκέψεις και τις επαφές για τα επαγγελματικά σου, όμως από τις 11/5 ως τις 4/6 που θα γυρίσει ανάδρομος θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με ανωτέρους, συνεργάτες, πελάτες κ.λπ. γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα, ενώ η σύγχυση που θα επικρατεί θε δυσκολεύει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Το κομμάτι των οικονομικών σου έχει εξέχοντα ρόλο αυτό τον μήνα, αρχικά με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 2/5 να σε βοηθά να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, με σωστή διαχείριση, με ρυθμίσεις οφειλών, μέσω της εξεύρεσης νέων πόρων κ.λπ. Στις 11/5 ο Δίας κάνει ένα «διάλειμμα» από τους Ιχθείς και περνά μέχρι τις 28/10 στον Κριό (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο) ευνοώντας σε σε θέματα κληρονομικών, περιουσιακών, συνεταιρισμών, αποζημιώσεων, δανείων κ.λπ., ενώ είναι και μια διέλευση που μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τραύματα του παρελθόντος που έχουν «γράψει» μέσα σου. Αυτό το πεντάμηνο θα είναι δυναμικό και για την ερωτική σου ζωή, ενώ η γονιμότητα σου θα είναι αυξημένη, ενισχύοντας τις προσπάθειες απόκτησης απογόνων. Στις 25/5 περνά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, οπότε η λίμπιντο σου κάνει pick στο ξεκίνημα του Καλοκαιριού. Καλό timing για την σεξουαλική σου ευχαρίστηση σε κάθε περίπτωση. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 16/5, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, βγάζει «θεματάκια» συναισθηματικής υφής στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Από το ξεκίνημα του Μαΐου ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σου σε επίπεδο επικοινωνίας, δίνοντας κέφι και ζωντάνια στις συνδιαλλαγές σου, ευνοώντας θέματα σπουδών, απόκτησης νέων δεξιοτήτων, νομικών υποθέσεων κ.λπ. Όλα αυτά όμως... μέχρι τις 11/5, γιατί τότε θα γυρίσει ανάδρομος ως τις 4/6, κάνοντας σου τη ζωή «δύσκολη» με ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, εμπόδια στην συνεννόηση με το περιβάλλον σου, τα γνωστά «χαριτωμένα» του δηλαδή. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα για να βάλεις μπρος σημαντικά πρότζεκτς. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου ενεργοποιείται δυναμικά μέσα στον Μάιο, καθώς οι πλανήτες παίρνουν θέση απέναντί σου στον Κριό. Το ξεκίνημα γίνεται στις 2/5 με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να σε βοηθά να ανανεώσεις την σχέση σου και να φλερτάρεις περισσότερο αν είσαι ελεύθερος, ενώ στις 11/5 εισέρχεται και «μέγας ευεργέτης» Δίας στον Κριό για ένα πεντάμηνο (έως τις 28/10) εγκαινιάζοντας μια καινούργια εποχή σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου (επηρεάζοντας τώρα κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Οι σχέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και αν μάλιστα τα πράγματα είναι «στρωμένα» μεταξύ σας μπορεί τώρα να πεις το μεγάλο «ναι» στον σύντροφο σου, ενώ η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση σε βοηθά να προχωρήσεις και σε νέες συνεργασίες. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 25/5 μπορεί ωστόσο να βγάλει και νεύρα, οπότε προσπάθησε να «επενδύσεις» περισσότερο στον διάλογο. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό (16/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, «δείχνει» και πάλι τα οικονομικά σου, εντείνοντας τις ανασφάλειες.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Η πορεία των οικονομικών σου σε απασχολεί στο ξεκίνημα του μήνα με τον Ερμή στους Διδύμους να σε κινητοποιεί να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα, να ρυθμίσεις οφειλές, να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες κ.λπ., όμως όλα αυτά πρέπει να γίνουν... χτες, καθώς από τις 11/5 θα γυρίσει ανάδρομος ως τις  4/6, δημιουργώντας προβλήματα σε χρηματοδοτήσεις, επενδύσεις, περιουσιακά, όντας ακατάλληλος για υπογραφή συμβολαίων. Βιάσου επομένως, αξιοποιώντας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ο Μάιος φυσικά φιλοξενεί και μια Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 16/5, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, ένα «εκρηκτικό» συναισθηματικό φεγγάρι, που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, συνδέοντας την «δράση» του και με την Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στις 30/4. Τα πρακτικά της δουλειάς αλλά και ο τομέας της υγείας σου θα είναι σε πρώτο πλάνο αυτό τον μήνα, λόγω της παρουσίας των πλανητών στον Κριό. Η διέλευση της Αφροδίτης από τις 2/5 αλλά και του Δία που περνά σε αυτό το ζώδιο στις 11/5 και θα παραμείνει εκεί ως τις 28/10 (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο) ανοίγουν τις προοπτικές στα εργασιακά σου, δίνοντας ευκαιρίες να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους, καθώς και τις συνθήκες στον χώρο που δουλεύεις, να κλείσεις έναν καλό πελάτη αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κ.λπ. Αν αντιμετώπιζες κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί μέσα σ’ αυτό το πεντάμηνο να υπάρξει κάποια βελτίωση, π.χ. μέσω μιας θεραπείας, ωστόσο από τις 25/5 που και ο Άρης εισέρχεται στον Κριό πρέπει να σε φροντίζεις παραπάνω, αφού αυξάνει τις απαιτήσεις στην καθημερινότητά σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Ερμής έχει πάρει από χτες θέση απέναντί σου στους Διδύμους, δίνοντας ώθηση σε συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, με τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών να σε απασχολούν περισσότερο. Από τις 11/5 ως τις 4/6 ωστόσο θα γυρίσει ανάδρομος, φέρνοντας «χαλασμένο τηλέφωνο» στις επικοινωνίες σου, προκαλώντας σύγχυση στην καθημερινότητα σου, όντας ακατάλληλος για υπογραφές συμφωνιών, «καλώντας» σε να επαναπρογραμματίσεις ορισμένα πράγματα. Σε αντιστάθμισμα αυτής της «ταλαιπωρίας» το σύμπαν σου φέρνει μια συστάδα πλανητών στον φιλικό Κριό, που λειτουργούν ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Ο τομέας του έρωτα, της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας και των παιδιών ενεργοποιείται δυναμικά με την είσοδο της Αφροδίτης (2/5) αλλά κυρίως του κυβερνήτη σου και πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, του Δία, που θα ρίξει «άγκυρα» από τις 11/5 ως τις 28/10 στον 5ο οίκο σου -επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο- φέρνοντας ξανά το «χαμόγελο» στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει, το ίδιο και η όρεξη να αναθερμάνεις τη σχέση με τον σύντροφο σου, να βρεις «μια αγάπη για το καλοκαίρι» αν είσαι ελεύθερος, αλλά και να αποκτήσεις πιθανώς έναν απόγονο, καθώς η γονιμότητα σου «χτυπάει κόκκινο» αυτό το πεντάμηνο! Στις 25/5 περνά και ο Άρης στον Κριό, δίνοντας σου επιπλέον «φόρα». Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό (16/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, θέλει μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Με τον Ερμή να βρίσκεται στους Διδύμους από την αρχή του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με τα πρακτικά των επαγγελματικών σου, να αναζητήσεις νέους συνεργάτες, να οργανώσεις τα επόμενα σχέδια σου, αλλά και να ψαχτείς με θέματα διατροφής και άσκησης ενόψει του Καλοκαιριού. Βέβαια όλα αυτά καλό είναι να τα «τρέξεις» άμεσα, καθώς από τις 11/5 μέχρι της 4/6 μπαίνουμε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, οπότε ξεκινά το γνωστό «αλαλούμ» ασυνεννοησίας, παρεξηγήσεων, δυσκολίας στην οργάνωση του καθημερινού προγράμματος κ.λπ. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είναι το «main focus» του Μαΐου, καθώς ενεργοποιείται από την παρουσία των πλανητών στον Κριό. Έτσι λοιπόν, με την Αφροδίτη από τις 2/5 αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον «καλλωπισμό» του χώρου σου, θέλοντας να αλλάξεις την ατμόσφαιρα μέσω ανοιξιάτικων διακοσμητικών παρεμβάσεων, κατεβάζοντας ακόμα τα καλοκαιρινά σου κ.λπ., ενώ από τις 11/5 «καλωσορίζεις» και τον Δία σ’ αυτό το ζώδιο, που θα παραμείνει για ένα διάστημα πέντε περίπου μηνών (ως τις 28/10) φέρνοντας ευκαιρίες επέκτασης στον άξονα οικογένειας-καριέρας (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Αυτή την περίοδο ευνοούνται οι μετακομίσεις, οι συγκατοικήσεις, οι αγοραπωλησίες ακινήτων, τα κληρονομικά σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στο τέλος του μήνα (25/5) μπορεί ωστόσο να βγάλει μικροπροστριβές με άτομα που συγκατοικείς, ενώ η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Σκορπιό (16/5), που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, φέρνει εντάσεις ή ανακατατάξεις στον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Στο ξεκίνημα του μήνα, με τον Ερμή να βρίσκεται στους Διδύμους, η πορεία των ερωτικών σου αλλά και θέματα παιδιών, καθώς επίσης και νέων δημιουργικών σχεδίων απασχολεί έντονα την σκέψη σου, όμως ο Μάιος είναι μήνας ανάδρομου Ερμή, αφού από τις 11/5 μέχρι τις 4/6 θα κινείται φαινομενικά...με την όπισθεν, φέρνοντας κάποια εμπόδια σε επιχειρηματικά ανοίγματα και νέα ξεκινήματα, αλλά ίσως και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Η καθημερινότητα σου είναι αρκετά πολυάσχολη αλλά και «εξωστρεφής» καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα εξαιτίας της εισόδου των πλανητών στον φιλικό Κριό, γεγονός που λειτουργεί «αποσυμφορητικά» μεσούσης της Eclipse Season στον ζωδιακό σου σταυρό. Την αρχή κάνει η Αφροδίτη που περνά στις 2/5 στον Κριό, δίνοντας σου επικοινωνιακό αβαντάζ, πιο allegra διάθεση στις επαφές, τις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σου, βγάζοντας «νεύρο» στο φλερτ, ενώ στις 11/5 περνάει και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο για ένα διάστημα πέντε μηνών (ως τις 28/10) αυξάνοντας την αισιοδοξία σου, βοηθώντας σε να αλλάξεις τρόπο σκέψης απέναντι σε ό,τι σε περιορίζει στην ζωή σου (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Από αυτή τη θέση θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα σπουδών, μπορεί π.χ. να επιτύχεις την εισαγωγή σου στην σχολή της επιλογής σου, αλλά και ταξιδιών, τόσο για τη δουλειά, όσο και για λόγους αναψυχής (Hello Greek Summer!). Φυσικά στις 16/5 πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας αναστάτωση και αλλαγές στον άξονα καριέρας-οικογένειας.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Καθώς ο Ερμής κινείται στους Διδύμους, τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα απαιτήσουν αρκετή από την σκέψη σου, προγραμματίζοντας πιθανόν και κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, π.χ. μια επισκευή, μια ανακαίνιση, μια ενεργειακή αναβάθμιση κ.λπ., όμως ό,τι νέο ξεκίνημα έχεις κατά νου πρέπει να το βάλεις «μπρος» πριν τις 11/5, όταν και θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι 4/6, φέρνοντας εμπόδια, ασυνεννοησία και νεύρα με άτομα που συγκατοικείς, βγάζοντας παράλληλα νοητική και σωματική κόπωση. Οι πρώτες μέρες του Μαΐου χρήζουν αξιοποίησης και για έναν ακόμη λόγο, καθώς στις 16/5 πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, βγάζοντας άγχος και πίεση μέσα στην καθημερινότητα, αναστατώνοντας σε αναφορικά με στόχους σπουδών και επαγγελματικών. Ο μήνας όμως έχει και μεγάλη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου, αφού Αφροδίτη (2/5), Δίας (11/5) και Άρης (25/5) εισέρχονται σταδιακά στο ζώδιο του Κριού. Καλείσαι να κοιτάξεις πρακτικά την κατάσταση του πορτοφολιού σου, κάνοντας π.χ. προσπάθειες για να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω μιας συμπληρωματικής δουλειάς, μέσω της μίσθωσης ενός ακινήτου, μέσω της προσέλκυσης νέων πελατών αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κ.λπ. Στις 11/5 ο Δίας κάνει ένα «διάλειμμα» πέντε μηνών από το ζώδιο σου (θα επιστρέψει ξανά ανάδρομος στους Ιχθείς από τις 28/10 - 20/12 όπου και θα αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιο σου) δίνοντας σου κάποιες οικονομικές ανάσες (κυρίως για το 1ο δεκαήμερο), αρκεί να αποφύγεις την τάση για σπατάλες, που θα τονιστεί περαιτέρω με την είσοδο και του Άρη στον Κριό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ