Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.04.2022

Δίδυμε, εργασία και χαρά μάλλον με το «Καλημέρα σας» μετά την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.03.2022
© Allef Vinicius / Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αυτή η περίεργη κατάσταση που θέλεις καλύτερα να μείνεις/ δουλέψεις λίγο μόνος, αλλά έχεις και ένα εσωτερικό άγχος που δυσκολεύεσαι κάπως να «καλμάρεις» είναι μάλλον η φάση σήμερα. Χμμμ.

Ταύρος
Δε σε πάει κι άσχημα η Τρίτη, οπότε κοίτα μαζί με τις εξόδους και τις κοινωνικότητες να κάνεις και καμία δουλίτσα, καθώς η βδομάδα ολοκληρώνεται με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, κι όσο να 'ναι θα πιεστείς περισσότερο.

Δίδυμοι
«Εργασία και χαρά» μάλλον «με το Καλημέρα σας» μετά την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα, Δίδυμε, αν και θα προτιμούσες κάτι διαφορετικό είναι η αλήθεια. Yep, τι να κάνουμε.

Καρκίνος
Σε ρυθμούς διακοπών και σήμερα, τουλάχιστον σε επίπεδο διάθεσης, με ανάγκη να «ξεπετάξεις» ό,τι βαρετό γρήγορα, για να κανονίσεις μια ακόμη βόλτα, καφέ, χαζολόγημα με το παρεάκι.

Λέων
Ντάξει μωρέ, έχεις κι εσύ τα δικά σου και «σούξου μούξου μανταλάκια», ψάξε όμως να βρεις το θετικό σε όσα κάνεις, νοηματοδοτόντας τα εκ νέου στην τελική.

Παρθένος
«Έχεις μεγάλη ζήτηση, δεν γίνεται συζήτηση» today και τις υπόλοιπες ημέρες βέβαια, which is good, αλλά καλύτερα μην παίξεις το εργάκι «όλα απ’ το χέρι μου περνάνε». Κάνε «casting» και για άλλους (στα προσωπικά και τα επαγγελματικά).

Ζυγός
«Τσαγκαροτρίτη» η σημερινή, σε απασχολεί μάλλον με τα πρακτικά της δουλειάς και της καθημερινότητας, χωρίς να δίνει «τρελή γκάμα» για άλλες, πιο χαριτωμένες και δημιουργικές δραστηριότητες. Μμμάιστα.

Σκορπιός
Not bad η Τρίτη του Πάσχα, δίνει δυνατότητες να καταφέρεις με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σου, αλλά και να πάρεις χαρά μέσα από τις επαφές σου. Make use of it, γιατί όσο προχωράμε προς την Έκλειψη του Σαββάτου στον άξονά σου, τα πράγματα αλλάζουν.

Τοξότης
Η επιστροφή στα «γνώριμα» συνοδεύεται από φοβερή «σπαρίλα» και τάση να κλειστείς στον εαυτό σου, αδιαφορώντας για όσα «τρέχουν» (στην οικογένεια, στα επαγγελματικά κ.λπ) και σε θέλουν alert.

Αιγόκερως
Αρκετά βατή αν και πολυάσχολη η μέρα σου, κατάλληλη και για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, αλλά και για να βγεις με σύντροφο, φίλους, παιδιά, γενικά να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο.

Υδροχόος
Επέστρεψες πιθανότατα και μάλλον βρήκες αρκετή «λάντζα» να σε περιμένει, στη δουλειά, στα οικονομικά κ.λπ, αξιοποίησε όμως τη σημερινή (και τις υπόλοιπες μέρες μέχρι την Πέμπτη) γιατί μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια λόγω της Έκλειψης.

Ιχθύες
«Στις επάλξεις» από σήμερα «σαν να μην πέρασε μια μέρα» literally, ωστόσο υπάρχουν και τα όρια και οι προτεραιότητες, που καλό είναι να θέσεις early on για να προχωρήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ