Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 25 Απριλίου - 1 Μαΐου 2022

Ταύρε, η εβδομάδα που ξεκινά είναι σημαντική για σένα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 825
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25 Απριλίου - 1 Μαΐου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου έχει έντονη αστρολογική «δράση», για σένα όμως χρωματίζεται από πιο απαλά nuances, απόρροια των όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (27/4) και τον Δία στους Ιχθείς (30/4) μέσα στον «αθέατο» 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις big time από την πεζή καθημερινότητα και καθώς διανύουμε θεωρητικά περίοδο διακοπών, ανάλογα και με τη φύση της δουλειάς σου, θα ήταν ευχής έργον να κανόνιζες ένα ταξιδάκι ή έστω μια μικρή απόδραση αυτές τις μέρες, ιδανικά με τον σύντροφό σου. Η όλη ατμόσφαιρα άλλωστε θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική, με το μυαλό να φεύγει από τα πρακτικά και τα δύσκολα των επαγγελματικών, ευνοώντας έτσι τις ονειροπολήσεις, την έκφραση των συναισθημάτων, την ενασχόληση με την τέχνη και την δημιουργία -οι καλλιτέχνες του ζωδίου θα έχουν φουλ έμπνευση- αλλά και τις εξιδανικεύσεις σε νέες γνωριμίες, βγάζοντας ακόμα τάση για μυστικές/ παράνομες σχέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα, οπότε προσοχή. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας πιθανώς αλλαγές δεδομένων στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, όπως π.χ. μια αύξηση μισθού, μια νέα δουλειά, χρήματα μέσω αξιοποίησης ακινήτων ή αντίθετα μια απώλεια εισοδήματος.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι σημαντική για σένα, Ταύρε μου, περιλαμβάνοντας και αρκετές θετικές όψεις, φιλοξενώντας όμως φυσικά στο τέλος της την πρώτη Έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιό σου. Έτσι, με το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με το Δία (27/4) και τις συνόδους Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/4) και Αφροδίτης-Δία (30/4) στους Ιχθείς που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, έχεις εύνοια σε συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, με συνεργάτες και ομάδες ανθρώπων που δουλεύουν πάνω σε συλλογικά πρότζεκτς, βρίσκοντας πιθανόν και συμμάχους για τα μελλοντικά πλάνα σου. Αν τυχόν υπήρχαν δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορεί να βρεθεί κοινό έδαφος για συνεννόηση, αρκεί να αποφύγεις να «ωραιοποιήσεις» τις καταστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σου, κυρίως αναφορικά με νέες γνωριμίες αλλά και ειδύλλια που μπορεί να παίξουν...ακόμα και με φίλους, αφού δεν πρέπει μπερδέψεις τον ενθουσιασμό του καινούργιου με τον αληθινό έρωτα. That being said, αυτές οι όψεις είναι σούπερ για να ξεσκάσεις, να βγεις, να βολτάρεις και να διασκεδάσεις συντροφιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα λόγω των ημερών, «ξαναπιάνοντας» επίσης το ρομάντζο με το αμόρε σου. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, όντας ταυτόχρονα μια «εκρηκτική» Νέα Σελήνη, αφού κάνει σύνοδο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Το σύνθημα είναι ένα: ολική αλλαγή εδώ και τώρα, without looking back.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο τομέας των επαγγελματικών σου ενεργοποιείται δυναμικά αυτή την εβδομάδα με το εξάγωνο Ερμή-Δία (27/4) και τις συνόδους Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/4) και Αφροδίτης-Δία στους Ιχθείς (30/4) πάνω στο μεσουράνημά σου, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Υπάρχει πιθανόν αρκετή κινητικότητα μέσα από σκέψεις, συζητήσεις, επαφές που μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά για τα σχέδιά σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις, όπως μια προαγωγή, μια αύξηση, μια νέα πρόταση συνεργασίας, μια επιτυχία, μια αναγνώριση των κόπων σου από τους ανώτερούς σου, ταυτόχρονα όμως θα επικρατεί και αρκετή «θολούρα», με την έννοια ότι δεν θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις μέσα σου την κατεύθυνση που πρέπει ν’ ακολουθήσεις, γι’ αυτό καλύτερα ζύγισε τα δεδομένα σου και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Το κριτήριό σου θα «οξυνθεί» με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο το Σάββατο, ξεδιαλύνοντας σκέψεις και δράσεις μέσα στο επόμενο διάστημα (πριν φυσικά γυρίσει ανάδρομος μέσα στον Μάιο). Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, μέσα στον «σκοτεινό» 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, εστιάζοντας σε θέματα δουλειάς και υγείας. Επειδή αυτές τις μέρες θα έχεις μια γενικότερη ατονία και αναστάτωση, είναι  σημαντικό να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σου, αποφεύγοντας παράλληλα να μεγεθύνεις τα συναισθήματά σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Το εξάγωνο Ερμή-Δία την Τετάρτη καθώς και οι σύνοδοι Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα και Αφροδίτης-Δία το Σάββατο, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σου χαρίζουν αισιοδοξία, βελτιωμένη διάθεση αλλά και ευκαιρίες για επέκταση των οριζόντων σου. Η εξωστρέφειά σου είναι στο φουλ, συμπίπτοντας και με τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, οπότε είναι η ώρα να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους και γνωστούς, αλλά και να ανανεώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου, κανονίζοντας ένα ταξιδάκι ή κάποιες μικρές αποδράσεις που «σπάνε» τη μονοτονία της ρουτίνας σου. Οι αδέσμευτοι μάλιστα θα έχουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, εμπειρίες και «περιπέτειες» που καλό είναι να διατηρήσουν τη γοητεία του «αγνώστου», χωρίς να βαφτιστούν αμέσως «ρομάντζα του ονείρου» γιατί παίζουν και εξιδανικεύσεις. Ακόμα, δεν αποκλείεται μερικοί να έχουν τώρα θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών και νομικών υποθέσεων. Το Σάββατο πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη, ως επί το πλείστον όχι αρνητική για το δικό σου ζώδιο, που σε καλεί να αναθεωρήσεις ανθρώπους και καταστάσεις στην κοινωνική σου ζωή, απομακρύνοντας εαυτόν από άτομα που λειτουργούν περιοριστικά για την εξέλιξή σου λόγω διαφορών στα θέλω και τις απόψεις σας, εντάσσοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σου, που σου ταιριάζουν καλύτερα σ’ αυτή τη φάση.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να είναι ιδιαίτερα «ενεργή» την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, σχηματίζοντας δύο συνόδους με τον Ποσειδώνα και τον Δία, την Τετάρτη και το Σάββατο αντίστοιχα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, ο τομέας των στενών προσωπικών σου σχέσεων καθώς και των οικονομικών σου ενεργοποιείται δεόντως. Βρίσκεσαι σε μια πιο «εσωτερική φάση», που χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα, απωθημένα και φοβίες που πρέπει να διαχειριστείς με υγιή τρόπο, προκειμένου να περάσεις «παρακάτω» στη ζωή σου. Αυτό θα γίνει με το να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να σκεφτεί πιο αισιόδοξα και θετικά, συγχωρώντας τον πιθανόν για παλιά λάθη, νιώθωντας αληθινά ευγνώμων για ό,τι καλό υπάρχει ήδη στη ζωή σου, χωρίς να καταπιέζεσαι άλλο από εσένα τον ίδιο. Ο μαγνητισμός και η σεξουαλικότητά σου θα σε ανεβάσουν σε υψηλά επίπεδα αυτές τις μέρες, βγάζοντας μια ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την άνθρωπό σου, να μοιραστείς συναισθήματα, αλλά και να τολμήσεις περισσότερο στο ερωτικό κομμάτι αν είσαι ελεύθερος. Εύνοια μπορεί να υπάρξει και στα οικονομικά, ιδιαίτερα όσα αφορούν κληρονομικά, περιουσιακά, δάνεια, ασφάλειες κ.λπ., προσοχή όμως σε ρίσκα και περιττά έξοδα. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές δεδομένων και κατεύθυνσης στα επαγγελματικά, ίσως και με ξαφνικό τρόπο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Αρκετά εξωστρεφής και «γεμάτη» κοινωνικά η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου για σένα, Παρθένε μου, με το εξάγωνο Ερμή-Δία (27/4) και τις συνόδους Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/4) και Αφροδίτης-Δία (30/4) απέναντί σου στους Ιχθείς, να αυξάνουν τις επαφές και τις συναντήσεις σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να βγεις, να χαρείς, να ξεδώσεις με φίλους, συγγενείς, γνωστούς, ακόμα και συνεργάτες από το γραφείο, συσφίγγοντας σχέσεις γύρω από γιορτινά τραπέζια και χαλαρές εξόδους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, ακόμα και επικερδείς νέες προτάσεις ή συμφωνίες για μερικούς. Παράλληλα, ο ρομαντισμός και η διάθεση να εκφράσεις το συναίσθημά σου με τον άνθρωπό σου μπορεί να δώσει στιγμές «ανάτασης» στην ερωτική σου ζωή, ιδίως αν συνδυαστεί και με ένα ταξιδάκι που θα «λειάνει» τυχόν διαφορές μεταξύ σας. Καινούργιες γνωριμίες και φλερτ στα αισθηματικά είναι μέσα στο πλάνο για τους αδέσμευτους και καλύτερα να αφεθείς στο «κλίμα της στιγμής» χωρίς να νοιάζεσαι για το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, αποφεύγοντας ωστόσο τις εξιδανικεύσεις. Το Σάββατο πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη του 2022 στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη δεν είναι αρνητική για το δικό σου ζώδιο και μπορεί να αποτελέσει την αφορμή που περίμενες για να ανοίξεις τα φτερά σου στο εξωτερικό, αναφορικά με τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Αυτή την εβδομάδα το focus πρέπει να δοθεί σ’ εσένα και τις ανάγκες του οργανισμού σου μέσα στην καθημερινότητα, με όλα τα υπόλοιπα να «έπονται». Σ’ αυτό συνηγορεί το εξάγωνο Ερμή-Δία την Τετάρτη, καθώς και οι σύνοδοι Αφροδίτης-Ποσειδώνα και Αφροδίτης-Δία την ίδια μέρα και το Σάββατο αντίστοιχα, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών και αδειών, επομένως πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για να κοιμηθείς περισσότερο, να ξεκουραστείς πραγματικά, «να γεμίσεις τις μπαταρίες σου» και να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορείς να «απομονωθείς» λιγάκι, κάνοντας και κάποιο δώρο ευεξίας στον εαυτό σου, όπως ένα μασάζ ή μια περιποίηση σε κάποιο spa. Αν πάλι ξέφυγες με το φαγητό και τις Πασχαλινές λιχουδιές, αυτές οι όψεις θα σε βοηθήσουν να «ανασυνταχθείς» και να κάνεις καλύτερες διατροφικές επιλογές, ενσωματώνοντας παράλληλα και κάποια μορφή άσκησης. Ακόμα δεν αποκλείεται να προκύψουν θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας για μερικούς, όπως μια νέα πρόταση συνεργασίας, μια ευκαιρία καριέρας ή μια αλλαγή στις συνθήκες της ήδη υπάρχουσας που σου ταιριάζει περισσότερο, ενώ εύνοια θα υπάρχει και σε job interviews. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο που πραγματοποιείται το Σάββατο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, «δείχνει» τα οικονομικά σου, ιδίως όσα αφορούν κοινά αποκτήματα, περιουσιακά, κληρονομικά, συνεταιρισμούς κ.λπ. φέρνοντας πιθανώς αλλαγές εισοδήματος.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα, Σκορπιέ μου, καθώς ολοκληρώνεται με μια Ηλιακή Έκλειψη απέναντί σου στον Ταύρο, με αρκετές ωστόσο βοηθητικές όψεις στο ενδιάμεσο. Έτσι, το εξάγωνο Ερμή-Δία την Τετάρτη και οι σύνοδοι Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα και Αφροδίτης-Δία το Σάββατο, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, είναι ιδανικές για να χαρείς αυτές τις γιορτινές μέρες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα έχεις αυξημένη αισιοδοξία και διάθεση για βόλτες, αγορές, τραπεζώματα, εξόδους με παιδιά, φίλους, συγγενείς και σύντροφο, αλλά και ενασχόληση με σπορ και δημιουργικές δραστηριότητες. Παράλληλα θα υπάρχει και δυνατό ερωτικό ενδιαφέρον, αφού θα επικρατεί μια γλυκιά ατμόσφαιρα ρομαντισμού που επιτρέπει την εκδήλωση συναισθημάτων προς την άλλη πλευρά και τις «αγαπησιάρικες» συζητήσεις με το αμόρε, ιδανικά δίπλα στη θάλασσα, με τόσο τονισμένο το Ιχθυακό στοιχείο. Ερωτικές εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες που κάνουν την καρδιά να «χοροπηδά» είναι πιθανές για τους ελεύθερους, ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις όσο γίνεται τις ωραιοποιήσεις «με το καλημέρα», ενώ για τους καλλιτέχνες του ζωδίου αυτές οι μέρες φέρνουν έμπνευση αλλά και ευκαιρίες αναγνώρισης του ταλέντου τους. Το Σάββατο πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη του 2022 στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, προμηνύοντας κομβικές -ίσως και ξαφνικές- αλλαγές σε σχέσεις, γάμους και συνεργασίες, που αλλάζουν τα δεδομένα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Αυτή την εβδομάδα, με το εξάγωνο Ερμή-Δία και τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη, καθώς επίσης και τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία το Σάββατο, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά χαλαρή έως και «νωχελική» ώρες ώρες, θέλοντας να βάλεις ένα φρένο τρόπον τινά στο «γρανάζι» της καθημερινότητας. Και γιατί όχι, αφού -θεωρητικά τουλάχιστον- βρισκόμαστε σε γιορτινή περίοδο διακοπών, οπότε μπορείς να διαφοροποιηθείς από το συνηθισμένο σου πρόγραμμα, περνώντας όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, βλέποντας φίλους και συγγενείς με τους οποίους είχατε χαθεί, χωρίς ωστόσο να θέλεις να «κουνηθείς» και πολύ από τη βάση σου, είτε αυτό λέγεται σπίτι, είτε εξοχικό, είτε ξενοδοχείο αν βρίσκεσαι σε ταξίδι. Προτιμάς λοιπόν τις «cozy καταστάσεις», ερχόμενος και σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου, γεγονός που σε «γαληνεύει» αρκετά. Το Σάββατο σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου και αφορά θέματα υγείας και εργασίας. Καλείσαι να πάρεις στα σοβαρά τη φροντίδα του εαυτού σου, βελτιώνοντας κακές συνήθειες που στρεσάρουν επί μακρόν τον οργανισμό σου, στερώντας σου ενέργεια και ευεξία. Παράλληλα μπορεί να προκύψουν και αλλαγές στη δουλειά σου, τόσο αναφορικά με τον χώρο, όσο και με τον τρόπο που εργάζεσαι, π.χ. ωράρια, πόστο, αρμοδιότητες κ.λπ.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Άνετα και αρκετά αισιόδοξα, ως επί το πλείστον, ξεκινά η εβδομάδα ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή-Δία την Τετάρτη να προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις με φίλους, αδέρφια, συγγενείς, σύντροφο ή και κοντινούς συνεργάτες από τη δουλειά, βοηθώντας ακόμα σε νέες γνωριμίες και φλερτ για τους αδέσμευτους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθείς την ίδια μέρα αυξάνει τις τάσεις φυγής, κάνοντας σχεδόν «επιτακτική» την ανάγκη για ένα ταξίδι, μια εκδρομή, μια απόδραση τέλος πάντων από την πόλη, για να αλλάξεις παραστάσεις, να δοκιμάσεις καινούργιες γεύσεις και να ζήσεις διαφορετικές εμπειρίες, ύστερα από δύο χρόνια «Covid-routine» . Στο ίδιο «μοτίβο» και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία το Σάββατο, που επηρεάζει πάλι ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, οπότε κανόνισε έτσι τα πλάνα σου μέσα στην καθημερινότητα, ώστε να καταφέρεις να ανανεωθείς λιγάκι και να διασκεδάσεις. Βοηθητικές θα είναι αυτές οι όψεις και για θέματα σπουδών, επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ενδιαφέρουσες ερωτικές εξομολογήσεις για μερικούς. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα αισθηματικά σου, φέρνοντας από τη μια εκπλήξεις, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, αλλά και πιθανά νέα ξεκινήματα σχέσεων από την άλλη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με το εξάγωνο Ερμή-Δία την Τετάρτη και τις συνόδους της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα και με τον Δία το Σάββατο αντίστοιχα, που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, ο τομέας των οικονομικών και των βαθύτερων συναισθημάτων σου θα σε απασχολήσει περισσότερο. Αυτές τις μέρες θα θελήσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα πρόσωπα που αγαπάς, ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα για δώρα και αγορές υλικών αγαθών που μπορούν να σε «ανεβάσουν» και ψυχολογικά, πράγμα φυσικά όχι «κακό», αφού βρισκόμαστε άλλωστε σε περίοδο γιορτών με αυξημένες σχετικές «υποχρεώσεις» σε παιδιά, βαφτιστήρια, σύντροφο και δε συμμαζεύεται, όμως καλό θα ήταν να μην ξεφύγεις και εντελώς από το μπάτζετ σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη/ ευκαιρία σχετικά με τα επαγγελματικά, μια επένδυση, μια χρηματοδότηση κ.λπ., ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις το ρίσκο. Όσο πλησιάζουμε στο κλείσιμο της εβδομάδας η ανάγκη να βρίσκεις χρόνο μέσα στη μέρα για' σένα, προκειμένου να αποφορτίζεσαι ψυχολογικά θα αυξάνεται, καθώς το Σάββατο πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς στον Ταύρο, που επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, που φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, τόσο σε πρακτικό (π.χ. μετακόμιση, συγκατοίκηση) όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με περισσότερη «ανεμελιά» υποδέχεσαι την τελευταία βδομάδα του μήνα, καθώς οι πλανήτες από το ζώδιό σου σχηματίζουν μια σειρά θετικών όψεων, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Έτσι, με το εξάγωνο Ερμή-Δία την Τετάρτη μπορείς να κάνεις σχέδια για ένα ταξιδάκι ή για μια μίνι απόδραση σε έναν κοντινό παραθαλάσσιο προορισμό, «ονειρευόμενος» ουζάκια με το αμόρε και χαλαρές συζητήσεις με το παρεάκι. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα εντείνει τις τάσεις φυγής από το κλεινόν άστυ, αλλά και την ρομαντική θεώρηση των πραγμάτων, όντας σούπερ για ερωτικές εξομολογήσεις, φλερτ και γλύκες με τον άνθρωπό σου, κάνοντας την ενασχόληση με οτιδήποτε άπτεται των επαγγελματικών και των πρακτικών της ζωής «δυσκολάκι». Αυτό θέλει λίγη προσοχή, καθώς δεν πρέπει να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις για σημαντικά ζητήματα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία το Σάββατο να τονίζει κι άλλο αυτή την πιο «χύμα στο κύμα» επιρροή, όντας βέβαια καταπληκτική για να «μαγνητίσεις» τους πάντες στο πέρασμά σου και να εκδηλώσεις όλη σου την τρυφερότητα στο ταίρι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν δε ασχολείσαι με τις τέχνες, η έμπνευση θα πιάσει «νέες κορυφές», φέρνοντας ίσως και κάποια ευκαιρία αναγνώρισης. Το Σάββατο πραγματοποιείται και η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου και αφορά θέματα διαπραγματεύσεων, συμφωνιών, αγοραπωλησιών και μεταφορικών μέσων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ