Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 01.02.2022

Τοξότη, προσοχή στα λόγια, σε αυτά που στελνεις μέσω μηνυμάτων ή «ανεβάζεις» στα social.

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κοιτάει την κάμερα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 01.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Καλύτερα να κάνεις τον «χαζό» παρά να πάρεις τα πάντα τοις μετρητοίς στα επαγγελματικά και τα προσωπικά εξαιτίας της άτακτης Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που «τσιγκλάει» για εντάσεις, ενώ άσε τον φανατισμό στις αναρτήσεις σου στα social media, για να μην γίνεις «βούκινο» ιντερνετικά.

Ταύρος
Καλό μήνα! You feel the pressure της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σου και το «στοίχημα» είναι να διαχειριστείς όσο καλύτερα γίνεται τα νεύρα σου, αποφεύγοντας αψυχολόγητες αντιδράσεις σε προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις (αρχές 2ου κυρίως).

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Άστατο ύπνο, υπερένταση και άγχος για τα επαγγελματικά, τις σπουδές ή τις προσωπικές σχέσεις μπορεί να βγάλει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (αρχές 2ου κυρίως). Ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα και λίγο meditation θα βοηθούσε την κατάσταση.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις, αποφάσεις και κινήσεις βγάζουν μεγαλύτερη νευρικότητα λόγω της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, ενώ καλύτερα να αποφύγεις τις κρίσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης (αρχές 2ου κυρίως).

Λέων
Καλό μήνα! Το να σου πατήσει κάποιος τα λάθος «κουμπιά» ή να προκαλέσεις άθελα σου (ή όχι και τόσο) έντονες αντιδράσεις σε μια προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σχέση κρίνεται «ευκολάκι» λόγω της πιεστικής Νέας Σελήνης στον Υδροχόο (αρχές 2ου κυρίως). Keep calm and don’t engage.

Παρθένος
Καλό μήνα! Περισσότερες απαιτήσεις, αλλά ενδεχομένως και απρόοπτα σε δουλειά και καθημερινότητα φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (αρχές 2ου κυρίως), οπότε το stress management κρίνεται απαραίτητο για την ισορροπία σώματος και ψυχολογίας.

Ζυγός
Καλό μήνα! Η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη λύση όταν βλέπεις ότι το πράγμα με έναν συνεργάτη, ένα φίλο, το σύντροφο ή κάποιο παιδί αν είσαι γονιός, πάει να «ξεφύγει», λόγω της έντασης που δημιουργεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (αρχές 2ου κυρίως).

Σκορπιός
Καλό μήνα! Δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις, να σκεφτείς ψύχραιμα, ακόμα ενδεχομένως και να κοιμηθείς, λόγω της νευρικότητας που δημιουργεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (αρχές 2ου κυρίως). Προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις μπορούν να σε φορτίσουν περισσότερο, οπότε πάρε χρόνο με τον εαυτό σου για να να «ανακάμψεις».

Τοξότης
Καλό μήνα! Με νευρική υπερένταση και διάθεση για «αρπάγματα» σε δουλειά και καθημερινότητα υποδέχεσαι τον Φεβρουάριο λόγω του ανατρεπτικού New Moon στον Υδροχόο (αρχες 2ου κυρίως) Προσοχή στα λόγια, σε αυτά που στελνεις μέσω μηνυμάτων ή «ανεβάζεις» στα social.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις today είναι να αφήσεις εντελώς έξω από το πρόγραμμα σου συζητήσεις, κινήσεις, αποφάσεις και σκέψεις γύρω από τα οικονομικά, αλλά και «δύσκολα σημεία» στη σχέση με το σύντροφο σου ή ένα παιδί, αν είσαι γονιός.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με Κρόνο και τετράγωνο με Ουρανό μπαίνει ο μήνας, «τρέχοντας» σε περισσότερο σε θέματα επαγγελματικών, προσωπικών ή οικογενειακών, αλλά και με διάθεση νέων ξεκινημάτων και αλλαγών που δίνουν ξανά την αίσθηση της ελευθερίας στη ζωή σου. Για όσους έχουν γενέθλια από 30/1-3/2 η επιρροή εκτείνεται σε όλη τη γενέθλια χρονιά.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Με διάθεση ανάπαυσης, ύπνου και «χουζουρέματος» σε βρίσκει ο Φεβρουάρης και καλά θα κάνεις να μην καταπονήσεις ιδιαίτερα τον εαυτό σου σήμερα. Το παρασκήνιο στη δουλειά δεν μπορεί ωστόσο να αποκλειστεί εξαιτίας της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο (αρχές 2ου κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ