1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 24 - 30 Ιανουαρίου 2022
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 24 - 30 Ιανουαρίου 2022

Υδροχόε, είναι μια περίοδος που σε βάζει να αναμετρηθείς λίγο με το μέσα σου
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24 - 30 Ιανουαρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6/3, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης ενεργοποίησης στο κομμάτι της καριέρας, αλλά και της οικογένειας για μερικούς. Οι ρυθμοί αλλάζουν, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς επαρκώς, επιστρατεύοντας την θέληση σου να τα καταφέρεις, αναλαμβάνοντας και πρωτοβουλίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Όμως χρειάζεται υπομονή, σκληρή δουλειά και προσπάθεια, καθώς την Τετάρτη ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο μέχρι 3/2 (εγκαταλείποντας την πορεία του στον Υδροχόο) επομένως μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία με ανωτέρους, στις σχέσεις με συναδέλφους και εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σου. Αυτό το διάστημα δεν προτείνεται για νέα ξεκινήματα, σημαντικές δεσμεύσεις και υπογραφές συμφωνιών, αλλά αντίθετα για να σκεφτείς περισσότερο πως «βλέπεις» τον εαυτό σου επαγγελματικά και τι πρέπει ενδεχομένως να αλλάξεις στον τρόπο δουλειάς σου, σε σχέση με τους συνεργάτες σου κ.λπ. Το Σάββατο η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω ύστερα από 6 εβδομάδες, βοηθώντας σε με τη σειρά της να συνειδητοποιήσεις τι σου δίνει ευχαρίστηση επαγγελματικά και προς τα που πρέπει να κινηθείς αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης δουλειάς.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Στις αρχές της εβδομάδας ο Άρης περνά στον Αιγόκερω μέχρι τις 6/3, μια θέση πιο φιλική και ευχάριστη για το ζώδιό σου. Η διάθεσή σου γίνεται πιο ανοιχτή σε νέα ερεθίσματα και καινούργιες εμπειρίες, έχοντας όρεξη να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μέσα από δραστηριότητες που σε ιντριγκάρουν και εγκεφαλικά. Χρειάζεσαι ένα revamping στην καθημερινότητά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεκουνηθείς από τη ρουτίνα σου, ανοίγοντας νέους δρόμους αλληλεπίδρασης με τον εαυτό και τους γύρω σου. Καιρός επίσης να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά, να ασχοληθείς με την πρόοδο των σπουδών σου, να ψαχτείς αναφορικά με μεταπτυχιακά, σεμινάρια, να αναλάβεις γενικά δράση σχετικά με τα όνειρα που έχεις για το πού θες να βρίσκεσαι το επόμενο διάστημα, αλλά και να ταξιδέψεις. Βέβαια, καθώς την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω μέχρι 3/2, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου και μια γενικότερη αναστάτωση στο πρόγραμμα, μικρής ωστόσο διάρκειας. Το Σάββατο ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, γυρνά σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο, βοηθώντας σε να ξαναβρείς τα «πατήματα» σου στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής, έχοντας πια αποκτήσει μια ωριμότητα που είναι πολύτιμη για τις μετέπειτα επιλογές σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καθώς ο Άρης περνά την Δευτέρα στον Αιγόκερω μέχρι τις 6/3, ο τομέας των ερωτικών και των οικονομικών σου ενεργοποιείται δυναμικά. Μολονότι δεν είσαι άνθρωπος που κινείται «κάτω από την επιφάνεια», θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει ένα άλλο ενδιαφέρον στο «ημίφως», ιδιαίτερα σε σχέση με το σεξ και τον τρόπο που αποζητάς πλέον την σύνδεση με τον σύντροφό σου. Η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη, το ίδιο και η ανάγκη σου για «συγχώνευση» με τον άλλον, βιώνοντας με διαφορετική ένταση το πάθος του έρωτα. Great news αν είσαι αδέσμευτος, λίγη μόνο προσοχή στη σχέση σου, καθώς μπορεί να βγουν και αρνητικά συναισθήματα, όπως ζήλιες, ανασφάλειες και εμμονές που «δηλητηριάζουν» την αγάπη, οδηγώντας σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία (29/1) αφού πλέον συνειδητοποιείς το τι χρειάζεσαι για να νιώθεις ικανοποίηση στην ερωτική σου ζωή. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν παραπάνω έξοδα, ενώ θα σε απασχολήσουν περισσότερο φορολογικά, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές κ.λπ. Μάλιστα την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Ερμής «οπισθοχωρεί» ανάδρομος στον Αιγόκερω ως 3/2, οπότε χρειάζεται να τακτοποιήσεις τυχόν παλιές οφειλές που σε αγχώνουν ακόμα, αποφεύγοντας όμως υπογραφές νέων συμβολαίων.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ο Άρης εισέρχεται απέναντί σου στον Αιγόκερω την Δευτέρα, όπου και θα παραμείνει ως τις 6/3, κάνοντας προτεραιότητα τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Αυτή η περίοδος έχει πολύ τρέξιμο, που οφείλεται κυρίως στις απαιτήσεις των άλλων, αλλά και στη δική σου θέληση για ανάπτυξη και πρόοδο σε αυτούς τους τομείς. Χρειάζεται όμως να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία στις αντιδράσεις σου, γιατί αυτή η θέση «ξυπνά» τον ανταγωνισμό και την ευερεθιστότητα στις μεταξύ σας επαφές, ιδιαίτερα αν προϋπήρχαν προβλήματα που κρύβονταν «κάτω από το χαλί». Από ‘δω και πέρα αυτό «δεν παίζει» καθώς η νευρικότητα και η τάση για παρεξηγήσεις θα είναι στην «ημερησία διάταξη», οπότε καλά θα κάνεις να φροντίζεις και το κομμάτι της υγείας σου, για να μην μαζεύεις στρες. Την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνά και αυτός στον Αιγόκερω ως 3/2, επομένως θα σε πιέσει παραπάνω στην επικοινωνία, ίσως όμως φέρει και μια επανασύνδεση με κάποιον φίλο, συνεργάτη ή πρώην σύντροφο. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο (29/1) προσφέροντάς σου χρήσιμες συνειδητοποιήσεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχεις πλέον μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, βοηθώντας έτσι και τις όποιες αποφάσεις σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.05.2022
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.05.2022

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
«Τρεχάτε ποδαράκια μου» από Δευτέρα, καθώς ο Άρης περνά στον Αιγόκερω ως τις 6/3 και πραγματικά η καθημερινότητα και η δουλειά αποκτούν άλλους, πιο γρήγορους ρυθμούς. Οι απαιτήσεις αυξάνονται και μπορεί να νιώθεις την όλη κατάσταση ως μια διαρκή αγγαρεία, βγάζοντας γκρίνια προς τους γύρω σου. Από την άλλη ίσως διαπιστώσεις ότι συνάδελφοι, υπάλληλοι, συνεργάτες και πελάτες έχουν κάπως ανταγωνιστικές διαθέσεις, «κοντράροντάς» σε με το παραμικρό, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθείς ευλαβικά το πρόγραμμά σου, χωρίς να εμπλέκεσαι σε άσκοπες διαφωνίες και καυγάδες που σου τρώνε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, ιδιαίτερα καθώς από την Τετάρτη ως τις 3/2 ο ανάδρομος Ερμής θα εισέλθει στον Αιγόκερω, «μπουρδουκλώνοντας» περισσότερο τα πράγματα, οπότε...υπομονή. Πάντως όλη αυτή η περίοδος μέχρι τις αρχές Μαρτίου είναι ιδανική για να επικεντρωθείς στο κομμάτι της υγεία και της φυσικής σου κατάστασης, ασχολούμενος περισσότερο με την διατροφή σου, κανονίζοντας ένα ολικό checkup, υιοθετώντας μια τεχνική χαλάρωσης στην καθημερινότητά σου που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα το στρες. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία (29/1) θα δώσει περαιτέρω βοήθειες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω την Δευτέρα ως τις 6/3, είναι great news για την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή. Παίρνεις «τα πάνω σου» από διάθεση, έχοντας όρεξη για φλερτ, εξόδους, διασκέδαση, για να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά, να βρεις νέα χόμπι περνώντας ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου, να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια στα επαγγελματικά, να βγεις μπροστά με φόρα γενικότερα. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να προχωρήσουν και σε αλλαγές στο κομμάτι της εμφάνισης, ωστόσο καλύτερα να το δρομολογήσουν από το Σάββατο και έπειτα, που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία ύστερα από έξι εβδομάδες, ξεδιαλύνοντας επίσης αμφιβολίες και διλήμματα που υπήρχαν στα ερωτικά. Βέβαια χρειάζεται προσοχή μέχρι τις 3/2, καθώς την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Ερμής που είναι ανάδρομος θα περάσει «μια γύρα» από τον Αιγόκερω, ευνοώντας τις παρεξηγήσεις και τις καθυστερήσεις. Φυσικά μικροεντάσεις και ερωτικά «τσαλιμάκια» μέσα στην σχέση μπορούν να υπάρξουν και λόγω Άρη, αλλά θα λειτουργήσουν μάλλον ανανεωτικά, ενώ εξαιρετικό είναι όλο το διάστημα μέχρι τις αρχές Μαρτίου για να κάνεις προσπάθειες απόκτησης ενός παιδιού, αν κάτι τέτοιο είναι μέσα στα σχέδιά σου, αφού η γονιμότητα σου θα είναι αυξημένη.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η είσοδος του Άρη την Δευτέρα στον Αιγόκερω μέχρι τις 6/3 είναι μια συνθήκη μεγαλύτερης έντασης και στρες στο σπίτι και τα επαγγελματικά. Η κυκλοθυμία στις συναναστροφές με τους οικείους σου μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και καλό θα ήταν να φροντίζεις να βρίσκεις χρόνο μέσα στην καθημερινότητα αποκλειστικά για τον εαυτό σου, ώστε να καταφέρνεις να αποφορτίζεσαι από το άγχος, αποφεύγοντας έτσι την σωματοποίησή του. Η αναστάτωση στα οικογενειακά μπορεί να ξεσπά είτε από κάποιο θέμα που αντιμετωπίζει ένα αγαπημένο πρόσωπο, είτε από την αναμόχλευση ζητημάτων του παρελθόντος που φέρνουν ενόχληση. Ιδιαίτερα από την Τετάρτη που ο ανάδρομος Ερμής θα εισέλθει στο ίδιο ζώδιο μέχρι 3/2, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και λιγότερο εύθικτος στην επικοινωνία. Αυτό το διάστημα μέχρι τις αρχές Μαρτίου είναι πάντως κατάλληλο για τυχόν επισκευές, ανακαινίσεις και αλλαγές που είχες υπόψιν σου για το σπίτι, ενώ κληρονομικά, περιουσιακά και ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια συγκατοίκηση ή μετακόμιση, όμως σε κάθε περίπτωση υπογραφές και νέες συμφωνίες θα πρέπει να γίνουν μετά τις 3/2. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία (29/1) θα βοηθήσει αρκετά σ’ αυτή την πιεστική περίοδο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 17.05.2022
Τα Ζώδια της Τρίτης 17.05.2022

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η καθημερινότητα αποκτά άλλους ρυθμούς από τις αρχές της εβδομάδας, καθώς ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω έως 6/3. Η κοινωνικότητά σου «επανακάμπτει», αφού πλέον έχεις μεγαλύτερη ανάγκη την παρέα των φίλων σου, άσχετα με το πόσο πιεστικό θα είναι το πρόγραμμά σου. Και η αλήθεια είναι πως θα υπάρχει μεγάλη ενεργοποίηση και κινητικότητα σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στα επαγγελματικά, κάτι που οφείλεις να εκμεταλλευτείς αν αναζητάς εργασία, αν «ψάχνεσαι» για μια μεταγραφή, για να αυξήσεις το πελατολόγιο σου, για να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα προϊόντα σου μέσα και από την χρήση της τεχνολογίας, του διαδικτύου κ.λπ. Το μυαλό σου θα «κατεβάζει» εύκολα νέες ιδέες και σχέδια, όμως that being said, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός από την Τετάρτη μέχρι τις 3/2, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω, εντείνοντας την δυσκολία στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, βάζοντας κάποια εμπόδια στα πλάνα σου, ευτυχώς παροδικά. Το σημαντικό είναι να περιορίσεις την άγχος, προγραμματίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την όλη δράση σου, για να αποφύγεις τα νεύρα. Τουλάχιστον η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή φορά από το Σάββατο, θα βοηθήσει κάπως τα πράγματα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Αιγόκερω ως 6/3, ξεκουράζοντας σε αρκετά από το τρέξιμο του υπήρχε από τα μέσα Δεκεμβρίου. Πλέον το focus πέφτει στα οικονομικά και είναι η περίοδος για να ασχοληθείς σχολαστικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον συγκεκριμένο τομέα, θέτοντας τους στόχους σου για την φετινή χρονιά. Πιθανώς θα μπεις στη διαδικασία του υπολογισμού εσόδων και εξόδων, εντοπίζοντας ατασθαλίες, αστοχίες και εκκρεμότητες σε σχέση με πληρωμές χρεών, αναζητώντας τρόπους διακανονισμού τους ώστε να μην σε βαρύνουν πλέον με άγχος μέσα στην καθημερινότητα. Η ενεργοποίηση σου μπορεί να αφορά και την αξιοποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας σου, μέσω μιας μίσθωσης ή πώλησης κάποιου ακινήτου, ενώ η περίοδος είναι κατάλληλη και για να ζητήσεις αύξηση στη δουλειά ή να ψάξεις για μια δεύτερη εργασία που σου «κλείνει τρύπες». Προσοχή μόνο, καθώς αυτά θα πρέπει να γίνουν μετά τις 3/2, αφού από την Τετάρτη και ως τότε, ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω, οπότε συζητήσεις, δεσμεύσεις και αποφάσεις πρέπει να περιμένουν, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αυξημένα έξοδα, χωρίς να αποκλείονται πάντως και κάποιες επιστροφές χρημάτων που σου οφείλονταν, αφού τουλάχιστον η Αφροδίτη θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία (29/1).


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Την Δευτέρα υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια, γεγονός που σε ενεργοποιεί και σου χαρίζει αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 6/3 γίνεσαι πιο παραγωγικός, θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δουλέψεις σκληρά για όσα προσπαθείς να εδραιώσεις σε επίπεδο επαγγελματικών, αλλά και προσωπικής εξέλιξης, αφού η ανάγκη για αλλαγή είναι έντονη. Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα θα είναι αυξημένες και όλο αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με άγχος, νεύρα, αλλά και ανταγωνιστική διάθεση προς τους γύρω σου, είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε σύντροφοι, είτε και  συνεργάτες. Ειδικά στα προσωπικά θα πρέπει να αποφύγεις τις διαφωνίες και τους καυγάδες ως μέσο εκτόνωσης, γιατί η άλλη πλευρά δεν θα είναι «πρόθυμη» να παίξει αυτό το παιχνίδι, ενώ θα πρέπει να φροντίζεις περισσότερο το κομμάτι της υγείας σου, εντάσσοντας στο πρόγραμμα κάποια μορφή άσκησης που μπορεί να σε δυναμώσει. Την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω ως τις 3/2, οπότε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί πιο ψύχραιμη διαχείριση στην επικοινωνία, αναβάλλοντας επίσης δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων. Ευτυχώς το Σάββατο η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, βγάζοντας σε από την εσωστρέφεια στα ερωτικά, καθώς μπορείς να εκφράσεις πιο άμεσα τις επιθυμίες σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καθώς ο Άρης προχωρά από τις αρχές της εβδομάδας στον Αιγόκερω, στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σου, «συναντώντας» εκεί τον ανάδρομο Ερμή (αφού από 26/1 περνά στο ίδιο ζώδιο), την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, διαμορφώνει ένα κλίμα μεγαλύτερης εσωστρέφειας και κυκλοθυμίας μέχρι τις 6/3. Είναι μια περίοδος που σε βάζει να αναμετρηθείς λίγο με το μέσα σου, κάνοντας ένα «διάλειμμα» από την πολύ βαβούρα, για να αντιληφθείς τι είναι αυτό που σου λείπει σε επίπεδο καθημερινότητας για να «βγαίνει» πιο όμορφα η μέρα και κατ’ επέκτασιν η ζωή σου. Πιθανώς να αισθάνεσαι ένα απροσδιόριστο άγχος, ίσως σου «σκάει» τώρα όλη η ταλαιπωρία και η ανασφάλεια που δημιούργησε η Covid Era και χρειάζεσαι λίγο τον δικό σου χρόνο για να βρεις ξανά βηματισμό και προοπτική για το μέλλον. Είναι ένα καλό διάστημα για φροντίσεις την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, παίρνοντας καμία βιταμίνη παραπάνω, κάνοντας λίγο tai chi για να εξισορροπήσεις τα επίπεδα ενέργειάς σου, προχωρώντας σε ένα γερό decluterring πραγμάτων και προσώπων που σε βαραίνουν ψυχολογικά. Κάποιοι μπορεί να ετοιμάζουν κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά, το οποίο, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βάλουν μπροστά μετά τις 3/2, όταν ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
«Αναστενάζεις» από ανακούφιση καθώς την Δευτέρα ο Άρης εγκαταλείπει τον Τοξότη, θέση που σε πίεσε αρκετά από τα μέσα Δεκεμβρίου, προχωρώντας στον Αιγόκερω ως τις 6/3, ευνοώντας σε ποικιλοτρόπως. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να ρίξεις το βάρος σου σε συμμαχίες, συλλογικές προσπάθειες και πρότζεκτς στα επαγγελματικά, αφού η σύμπλευση με likeminded άτομα μπορεί να αποδειχθεί πολλαπλασιαστής ισχύος, βοηθώντας σε να πετύχεις τα σχέδια σου. Γνωστοί, φίλοι και συνεργάτες μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες, ενώ ίσως υπάρξει και μια πιο «απτή» εξέλιξη σε επίπεδο καριέρας, όπως μια αναγνώριση των προσπαθειών και των ικανοτήτων σου. Οφείλεις όμως με την σειρά σου να κινηθείς έξυπνα, αφήνοντας παρεξηγήσεις και ανταγωνισμούς «για ψύλλου πήδημα», ιδιαίτερα από 26/1 ως 3/2 που ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει στο ίδιο ζώδιο, «μπλοκάροντας» κάπως την επικοινωνία και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, αφού η γκρίνια και τα παράπονα μπορούν να εκνευρίσουν τον άνθρωπό σου, μολονότι θα είναι για σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγη υπομονή λοιπόν μέχρι τις 3/2 καθώς μετά οι κοινωνικότητες και η διάθεση για διασκέδαση θα είναι elevated, με την βοήθεια και της Αφροδίτης που θα έχει επίσης γυρίσει σε ορθή φορά.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5