Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.01.2022

Παρθένε, τα Φώτα θέλουν καλοπέραση με φιλους και αγαπημένα πρόσωπα, με τη μέρα να έχει καλές προδιαγραφές για καλέσματα και διασκέδαση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κοιτάζει την κάμερα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.01.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αργία today και ευκαιρία για μια εκδρομουλα, αφού αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να «σπάσεις» τη μονοτονία, βασικά να αποδράσεις από την πραγματικότητα, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

Ταύρος
«Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός» και καιρός να οργανώσεις κάτι σε ομαδικό «σχηματισμό» με φίλους ή συγγενείς για να περάσεις όμορφα, έχοντας και πιο χαλαρή διάθεση.

Δίδυμοι
Δεν αποκλείεται σήμερα ανήμερα των Φώτων να έχεις λίγη δουλίτσα ή να «πέφτει τραβολόγημα» σε κοινωνικά καλέσματα, οικογενειακά τραπέζια κ.λπ. Oh well.

Καρκίνος
Η γιορτή των Θεοφανείων έρχεται με καλές προδιαγραφές για να περάσεις ωραία, να βγεις με φίλους, να χαλαρώσεις, ασχολούμενος με ό, τι σε ευχαριστεί.

Λέων
«Και χαρά μεγάλη κι ο Αγιασμός» που μάλλον δεν θα κατορθώσεις να πάρεις, αφού θα έχεις περισσότερη όρεξη για ύπνους και χαλάρωση με πιτζαμούλα στον καναπέ. Άντε και καμιά αγκαλίτσα με το αμόρε.

Παρθένος
Τα Φώτα θέλουν καλοπέραση με φιλους και αγαπημένα πρόσωπα, με τη μέρα να έχει καλές προδιαγραφές για καλέσματα και διασκέδαση. Enjoy.

Ζυγός
Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δουλέψεις λίγο και σήμερα, όμως ακόμα κι έτσι θα έχεις πιο θετικό disposition in general. Αν πάλι είσαι όντως off, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις αρκετά.

Σκορπιός
Με ανεβασμένη διάθεση για διασκέδαση με φίλους, συγγενείς ή παιδιά, αλλά και δυνατό συναίσθημα στα ερωτικά, η Πέμπτη ξεχωρίζει, αποτελώντας μια ευχάριστη μέρα for you.

Τοξότης
Περνάς τα Φώτα μάλλον οικογενειακά, με διάθεση για όμορφες και γλυκές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη.

Αιγόκερως
Ετοίμασε το sac voyage για ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου, συναντήσου με φίλους και γενικά πέρνα καλά, αφού η μέρα των Θεοφανείων έχει όλα τα «φόντα».

Υδροχόος
Η εναλλακτική του να μην κάνεις τίποτα σήμερα, απλά να χαλαρώσεις και να δώσεις περισσότερο nurturing στον εαυτό σου, είναι υπαρκτή και αρκετά «δελεαστική».

Ιχθύες
«Σου’ φέξε» των Φώτων, αφού η σύνοδος Σελήνης-Δία στο ζώδιο σου είναι ό, τι πρέπει για να κοινωνικοποιηθείς, να δεις κόσμο, αλλά και να περάσεις αγαπησιάρικες στιγμές με την οικογένεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ