1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 3-9 Ιανουαρίου 2022
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 3-9 Ιανουαρίου 2022

Αιγόκερε, στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση ή μπορεί να είναι μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση που σου προκαλεί την όλη ένταση
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3-9 Ιανουαρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη full week του Ιανουαρίου σε βάζει στην αρχή στα βαθιά των επαγγελματικών, καθώς εκτός από την ανάγκη οργάνωσης των νέων στόχων σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια πίεση από συνεργάτες και ανωτέρους, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Τρίτη και Τετάρτη τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα και θα μπορέσεις να «ξεκλέψεις» και ωραίες στιγμές με φίλους, αν και ίσως αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό σου. Το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα μάλιστα την Τετάρτη, που η επιρροή του «πιάνει» και την επόμενη μέρα της γιορτής των Θεοφανείων, θα δώσει μια διάθεση «διαλείμματος» από υποχρεώσεις της δουλειάς και πρακτικές εκκρεμότητες, βγάζοντας ίσως και καλλιτεχνικές ανησυχίες ή μια ροπή διαφυγής από την σκληρή πραγματικότητα (του Covid και όχι μόνο) επομένως καλά θα κάνεις να ακούσεις το σώμα σου και να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Το ΣΚ με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης (9/1) σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις πεπραγμενα και δεδομένα σε σχέση με μια επαγγελματική συνεργασία, σκεφτόμενος αλλαγές και αποφάσεις που θα την ωφελήσουν στο τώρα (επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος 2ου δεκαημέρου).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Και να που φτάσαμε στην πρώτη βδομάδα του Γενάρη που ξεκινά not bad, αρκεί να αποφύγεις να μπεις στο «τρυπάκι» της εμπλοκής σε συζητήσεις με συνεργάτες που φέρνουν ένταση λόγω επιμονής σε μια συγκεκριμένη άποψη. Επειδή ο Ερμής έχει περάσει στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας σου είναι σημαντικό να τρέξεις γρήγορα νέα ξεκινήματα και να ξεμπερδεύεις με σημαντικές αποφάσεις early on, γιατί από τις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, δυσκολεύοντας τα πράγματα. Οι πιο πιεστικές μέρες της εβδομάδας είναι η Τρίτη και η Τετάρτη και θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος σε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στον προγραμματισμό, για να μην εκνευριστείς άδικα. Το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη όμως μπορεί να φέρει και μια βοήθεια από κάποιο φίλο ή έναν συνεργάτη που είχατε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, κυρίως αν ανήκεις στου γεννημένους των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Την ημέρα των Θεοφανείων αλλά και την Παρασκευή η διάθεση σου θα είναι μάλλον προς την καλοπέραση και την χαλάρωση με φίλους, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα, με το ΣΚ να διατηρεί μέρος αυτής, με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης, αν και μπορεί να βγάλει και λίγη παραπάνω κούραση.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ήρεμη σχετικά η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς, με τον κυβερνήτη σου Ερμή που έχει περάσει στον Υδροχόο να βοηθά στην εξωστρέφεια, δίνοντας σου το drive να ασχοληθείς με νέα ξεκινήματα ή να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και αξίζει πραγματικά να το εκμεταλλευτείς στο φουλ, γιατί από τα μέσα του μήνα που θα γυρίσει ανάδρομος, θα φέρει τα γνωστά μπλεξίματα στην καθημερινότητα, με δυσκολίες στην επικοινωνία, αναβολές και καθυστερήσεις σε σχέδια κ.λπ. Αν επίσης σκόπευες να αγοράσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο ή κάποιο προϊόν τεχνολογίας, φρόντισε να το κάνεις πριν τις 15/1. Το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη μπορεί να ξαναφέρει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα των επαγγελματικών, δίνοντας ίσως κάποια λύση (αρχές 3ου δεκαημέρου), ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή μπορεί να βγάλουν μια έγνοια ή περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, ειδικά αν είχες αφήσει εκκρεμότητες λόγω των εορτών. Το Σ/Κ πάντως προβλέπεται σούπερ για εξόδους και κοινωνικότητες, με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης (9/1) να βγάζει ίσως και επανεμφανίσεις ή επανεκκινήσεις ερωτικών σχέσεων από το παρελθόν (κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ξεκινάς την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου με λίγη παραπάνω πίεση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, αφού μπορεί κάποια άτομα να προσπαθήσουν να σε χειριστούν, γεγονός που δεν σου αρέσει καθόλου. Η Τρίτη και η Τετάρτη έχουν έμφαση σε οικονομικά και πρακτικά θέματα, στα οποία μάλιστα ίσως προκύψουν και ξαφνικές αλλαγές που απαιτούν ευελιξία, όμως το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα (5/1) βγάζει συναισθηματισμό, ρομαντικές διαθέσεις και ανάγκη για «φεύγα», μέσω ενός ταξιδιού, μιας μίνι έστω εκδρομούλας με το παρεάκι ή το σύντροφο τη μέρα των Θεοφανείων, μια έξοδο για να απολαύσεις λίγη τέχνη, όπως ένα θεατράκι ή ένα σινεμά, κάτι τέλος πάντων που make your heart sing, αφού οι τάσεις φυγής θα είναι έντονες και η μονοτονία «not bearable». Το Σ/Κ φιλοξενεί τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης απέναντι σου στον Αιγόκερω (9/1) που λειτουργεί επαναπροσδιοριστικά για μια σχέση ή μια συνεργασία, βοηθώντας σε να δεις την αλήθεια του πράγματος, ενώ είναι πολύ πιθανο να έχεις και μια επιστροφή κάποιου πρώην, προχωρώντας σε αποφάσεις που κλείνουν οριστικά αυτό το κεφάλαιο ή αντίθετα δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία (κυρίως αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου).


Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 22.05.2022
Τα Ζώδια της Κυριακής 22.05.2022

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η πρώτη εβδομάδα για το 2022 βγάζει λίγη κούραση στο ξεκίνημά της, αφού η δουλειά έχει απαιτήσεις τόσο πρακτικά, όσο ίσως και σε επίπεδο επαφών με συναδέλφους και προϊσταμένους, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, καλά θα κάνεις όμως να απέχεις από τυχόν χειριστικές συμπεριφορές. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι πιο πιεστικές μέρες και πρέπει να δείξεις ευελιξία σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, γιατί μπορεί να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα. Στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου έχει περάσει και ο Ερμής από τον Υδροχόο, οπότε θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να εκμεταλλευτείς το διάστημα μέχρι τα μέσα του μήνα για να καλυτερεύσεις «επίμαχα σημεία» με το σύντροφο σου ή κάποιον συνεργάτη και να επισπεύσεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, πόσο μάλλον υπογραφές, για νέες συμφωνίες πριν γυρίσει ανάδρομος (15/1) δυσκολεύοντας τα πλάνα σου. Το εξάγωνο πάντως ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη που επηρεάζει και την Πέμπτη σε βοηθά να ξεκουραστείς μέσα και στην γιορτή των Θεοφανείων. Και το ΣΚ θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αλλά και να απολαύσεις εξόδους και όμορφες στιγμές με φίλους και τον σύντροφό σου, ενώ με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης θα μπορέσεις να ξανασκεφτείς τους fitness στόχους σου για τη νέα χρονιά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Έμφαση στα ερωτικά και τις σχέσεις σου έχει η πρώτη εβδομάδα του μήνα, ξεκινώντας ίσως λίγο πιο έντονα, ειδικά για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, αφού μπορεί να βγουν χειριστικές «διαθέσεις» με τον σύντροφο ή τα παιδιά. Η Τρίτη και η Τετάρτη έχουν τις απαιτήσεις τους στη δουλειά και σε θέματα της καθημερινότητας, καθώς μπορεί να βγάλουν και κάποια απρόοπτα που αλλάζουν τον προγραμματισμό και σε πιέζουν περισσότερο. Αυτές τις μέρες χρειάζεται να δώσεις more loving στο κομμάτι της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης, τρώγοντας κάνα φρούτο και λαχανικό παραπάνω, βγαίνοντας για λίγο περπάτημα που θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις το στρες. Την γιορτή των Θεοφανείων και την Παρασκευή θα έχεις καλύτερη διάθεση για κοινωνικότητες, εξόδους, τραπεζώματα και όμορφες στιγμές με φίλους, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη και η σύνοδος της με τον Ήλιο το ΣΚ θα φέρουν βοήθειες για να πλησιάσεις το σύντροφο σου αν είσαστε π.χ. τσακωμένοι, γλυκαίνοντας το συναίσθημα, βγάζοντας ρομαντισμό, ευνοώντας επίσης τις επιστροφές/ επανασυνδέσεις με πρώην (επηρεάζοντας κυρίως το τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου).


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε πιέζουν περισσότερο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο και είναι προτιμότερο να δώσεις «τόπο στην οργή» αποφεύγοντας να μπλεχτείς συν τοις άλλοις σε «παιχνίδια εγωισμών» που δεν έχουν νικητή, προστατεύοντας τη «ζαχαρένια» σου. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι πιο χαλαρές και σου δίνουν «άδεια» να βρεις χρόνο και για να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με ένα καινούργιο χόμπι που είναι στη λίστα με τα do’s της νέας χρονιάς, να βγεις για ένα φαγητό με το αμόρε, αν και μπορεί να προκύψει κάτι απρόοπτο στα οικονομικά που σε «ξεβολεύει», ίσως σχετικά με τα κληρονομικά. Το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη που επηρεάζει και την επομένη μπορεί να δώσει ήρεμες και γλυκές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ξεκουράζοντας σε με κάποιο τρόπο τη μέρα των Θεοφανείων, ενώ την Παρασκευή θα είσαι ίσως λίγο αναποφάσιστος σχετικά με ζητήματα δουλειάς. Το ΣΚ έχει έμφαση στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, με την σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, ζητώντας μια επαναξιολόγηση προσώπων και συναισθημάτων (επηρεάζοντας κυρίως το τέλος του 2ου δεκαημέρου).


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.05.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.05.2022

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Αν και η πρώτη βδομάδα του Γενάρη είναι μάλλον η πιο ήρεμη του μήνα, στο ξεκίνημά της μπορεί να βγουν διαφωνίες στο επικοινωνιακό κομμάτι με ένα άτομο στη δουλειά, κυρίως αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Η Τρίτη και η Τετάρτη έχουν πάλι τις απαιτήσεις τους στη δουλειά και στο σπίτι, οπότε όσο πιο άνετος αλλά και όσο πιο «προδραστικός» είσαι, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να απορροφήσεις τυχόν «αναταράξεις» της στιγμής, διατηρώντας την ψυχική σου γαλήνη. Η μέρα της γιορτής των Θεοφανείων και η Παρασκευή είναι σίγουρα πολύ πιο υποσχόμενες για χαλάρωση και για διασκέδαση με παιδιά, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι όψεις της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (5/1-εξάγωνο) και τον Ήλιο (9/1-σύνοδος) δίνουν και ένα ερωτικό ενδιαφέρον στην εβδομάδα. Μέσω του διαλόγου και της «συναισθηματικής ειλικρίνειας» μπορείς να ρίξεις «γέφυρες συμφιλίωσης» με το ταίρι σου, αν το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί μια παρεξήγηση ή κάτι άλλο που σας απομάκρυνε. Οι ερωτικές επιστροφές σε προηγούμενες σχέσεις ή οι τυχαίες συναντήσεις με πρώην (αλλά και με φίλους) είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ενώ θα υπάρχει γενικά μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση που μπορεί να ευνοήσει και το φλερτ για τους αδέσμευτους (τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου).


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Έμφαση σε οικονομικές και πρακτικές εκκρεμότητες έχει το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά παρόλο που σε απασχολεί το πως θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου στην αρχή της χρονιάς, όντας κάτω από την επιρροή της Νέα Σελήνης στον Αιγόκερω, μπορεί ταυτόχρονα να «χαλιέσαι» που πρέπει να αυτοπεριοριστείς, έχοντας όρεξη για more spending. Don’ t do it. Τρίτη και Τετάρτη είναι κατάλληλες για να «τρέξεις» συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, ενώ γενικά μέχρι τα μέσα του μήνα πρέπει να είσαι πιο alert σ’ αυτό το κομμάτι καθώς στη συνέχεια ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, κάνοντας το γνωστό του «σαμποτάζ» στην ομαλή επικοινωνία και συνεννόηση. Τα μόνα expenses που πρέπει να «επισπεύσεις» είναι για τυχόν αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή μεταφορικού μέσου, αφού από τις 15/1 έχουν «γενικό απαγορευτικό». Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (5/1) φέρνει γλυκές και όμορφες καταστάσεις με την οικογένεια ή το σύντροφο σου (επηρεάζει και την αργία των Θεοφανείων) ενώ το Σ/Κ είναι ό, τι πρέπει για εξόδους με την παρέα, δημιουργικές ασχολίες με τα παιδιά, αν και η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης, επαναφέρει στο προσκήνιο τα οικονομικά (τέλος 2ου δεκαημέρου κυρίως).


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας, με «νωπή» ακόμα τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση ή μπορεί να είναι μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση που σου προκαλεί την όλη ένταση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Η Τρίτη και η Τετάρτη ρίχνουν το «βάρος» στα οικονομικά, στον τομέα που βρίσκεται και ο Ερμής, όμως λόγω του γεγονότος ότι στα μέσα Ιανουαρίου θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, είναι σημαντικό να τελειώνεις με θέματα που αφορούν χρηματοδοτήσεις, σημαντικές διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις και υπογραφές συμφωνιών, καθώς και με τυχόν ακριβές αγορές, ιδιαίτερα αν αφορούν προϊόντα τεχνολογίας. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα (5/1) φέρνει όμορφα συναισθήματα και διάθεση για ταξίδια, επηρεάζοντας και την γιορτή των Θεοφανείων, οπότε why not να κανονίσεις μια εξόρμηση με τον ταίρι, ενώ και η Παρασκευή είναι κατάλληλη για κοινωνικότητες και εξόδους, βοηθώντας σε να αλλάξεις παραστάσεις. Η σύνοδος ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου το ΣΚ βοηθά στην εξομάλυνση της σχέσης με τον σύντροφό σου αν υπήρχαν προβλήματα, ευνοώντας επίσης τις επιστροφές πρώην, αλλά και τις νέες γνωριμίες (κυρίως για το τέλος του 2ου δεκαημέρου).


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Ξεκινάς την εβδομάδα μάλλον με «έγνοιες», για προσωπικά θέματα, για τη δουλειά ή ακόμα και για την πορεία της πανδημίας, με όλο αυτό να σε «ρίχνει» κάπως, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, καθώς ήθελες πιο καλά νέα απ’ αυτό το «μέτωπο» στην καινούργια χρονιά. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι μέρες που θα σε «τρέξουν» περισσότερο, αλλά αν εστιάσεις σ’ αυτά που πρέπει να πετύχεις, μπορείς να εκπλαγείς με την αποτελεσματικότητά σου, παρά τις όποιες μικροαναποδιές. Μην ξεχνάς πως οι πρώτες δύο βδομάδες του Ιανουαρίου χρήζουν φουλ αξιοποίησης για σημαντικές αποφάσεις, δεσμεύσεις, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου από 15/1 θα δυσχεράνει τις προσπάθειες σου με καθυστερήσεις, «αρρυθμίες» στην επικοινωνία κ.λπ. Η μέρα των Θεοφανείων και η Παρασκευή είναι σαφώς πιο ήπιες, προσφέροντας δυνατότητες χαλάρωσης. Το ΣΚ έχει πιο «βαβούρα» και διάθεση για εξόδους, κοινωνικότητες αλλά και αποδράσεις με φίλους, αν και η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης φέρνει θύμισες από το ερωτικό σου παρελθόν, μνήμες που σε κάνουν να αναπολείς στιγμές χαράς με κάποιον πρώην, ιδιαίτερα αν η απόφαση για το τέλος της σχέσης δεν ήταν δίκη σου. Ίσως μάλιστα προσπαθήσεις να ξανανοίξεις αυτό το «κεφάλαιο» (τέλος 2ου δεκαημέρου).


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινά ίσως με ένα αίσθημα καταπίεσης σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, αφού ο σύντροφος, ένας συνεργάτης, κάποιο παιδί, μπορεί να θελήσει να σε «παίξει» λιγάκι. Την Τρίτη και την Τετάρτη τα θέματα της δουλειάς θα σε απασχολούν περισσότερο, ενώ μπορεί να βγαίνει τώρα η κούραση της «κραιπάλης» των γιορτών και ο οργανισμός σου να χρειάζεται παραπάνω ύπνο, ενυδάτωση, λίγο off από λιπαρές τροφές, γλυκά, ποτά και τσιγάρα. Το εξάγωνο όμως της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου την Τετάρτη βγάζει ευαισθησία και ονειροπόλα συναισθήματα στη σχέση σου, βοηθώντας να τα «βρείτε» ύστερα από τυχόν μικροτσακωμούς που είχαν προκύψει (επηρεάζοντας κυρίως τις αρχές του 3ου δεκαημέρου). Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με κάποια φιλία ή μπορεί τώρα ένας φίλος να σου αποκαλύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Η μέρα των Θεοφανείων και η Παρασκευή είναι κατάλληλες για οικογενειακά μαζώματα και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Το ΣΚ με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης προσφέρεται επίσης για επαφές και μάλιστα μπορεί να συναντήσεις και κάποιο άτομο με το οποίο είχατε χαθεί τελευταία, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο ένας πρώην να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου ή εσύ ο ίδιος να κάνεις μια τέτοια κίνηση.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5