Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Ιανουάριος 2022

Αιγόκερε, είσαι ο πρωταγωνιστής του Ιανουαρίου αφού κάνει kick in με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigokerws.jpg

Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Ιανουάριο του 2022, από τον Zarastro.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Ο πρώτος μήνας του χρόνου ξεκινά με μια φιλόδοξη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Κυριακή 2/1, που επηρεάζει κυρίως τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, κινητοποιώντας σε να θέσεις τους νέους επαγγελματικούς σου στόχους με ρεαλισμό, έχοντας μακροπρόθεσμο ορίζοντα, σταθεροποιώντας ή εξελίσσοντας με ωριμότητα τη θέση σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, δίνοντας πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σου που μπορεί να ωφελήσει τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα όσα αφορούν τη συλλογική δουλειά, όμως καθώς από τα μέσα του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος (15/1) πρέπει να βιαστείς με ό,τι νέα ξεκινήματα έχεις κατά νου, αφού είναι πιθανόν να φέρει καθυστερήσεις σε πρότζεκτς, ενώ θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπομονή με συνεργάτες και φίλους για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις. Η είσοδος βέβαια του Ήλιου στον Υδροχόο (20/1) δείχνει μια όρεξη να επικοινωνήσεις περισσότερο με τον περίγυρο και το κοινωνικό σου δίκτυο, μια επιρροή σίγουρα θετική μέσα στις όποιες δυσκολίες υπάρχουν στην καθημερινότητα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο «δαγκώνει» κάπως συναισθηματικά, ενώ στις 24/1 ο κυβερνήτης σου Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω, αυξάνοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις στα επαγγελματικά, δίνοντάς σου ταυτόχρονα και το πείσμα για να τα καταφέρεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Με μια θετική Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (2/1), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, σου κάνει ποδαρικό ο Γενάρης, ζητώντας σου να δεις με ώριμη ματιά στόχους και αποφάσεις που αφορούν την πορεία σου μέσα στο 2022, προχωρώντας και σε νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα αναφορικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο την ίδια μέρα, η καριέρα αρχίζει να μονοπωλεί τη σκέψη σου. Καθώς όμως από τις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, μπορεί να οδηγήσει σε αναβολές και επανασχεδιασμό κινήσεων, ενώ χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε σχέσεις με προϊσταμένους, πελάτες και συνεργάτες, γιατί μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες. Μάλιστα η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο (18/1) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του ζωδίου, κάνει την επικοινωνία έντονα συναισθηματική, ευνοώντας τις παρεξηγήσεις. Στις 20/1 περνά και ο Ήλιος στον Υδροχόο, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο «ορατός» στον χώρο σου, αμβλύνοντας κάπως τα προβλήματα, ενώ με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω (24/1) «τσιμπάς» ενέργεια και δύναμη, κάνοντας σχέδια ακόμα και για ένα ταξίδι, καλύτερα μετά τις 5/2, όταν ο Ερμής θα έχει γυρίσει πλέον σε ορθή πορεία.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Με οικονομικό ενδιαφέρον μπαίνει ο Ιανουάριος, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τη δεύτερη μέρα του μήνα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, σε βοηθά να τα βάλεις λίγο σε μια σειρά, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με τρίτους, όπως κληρονομικά, περιουσιακά, διατροφές, φορολογικές εκκρεμότητες κλπ. Και η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο αφορά τα χρήματά σου, αν και μπορεί να βγάλει κάποια ανασφάλεια αλλά και πίεση που αντανακλάται και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεδομένου ότι στο τέλος του μήνα θα περάσει και ο Άρης στον Αιγόκερω (24/1) θέση από την οποία μπορεί να φέρει παραπάνω έξοδα, θα πρέπει να εφαρμόσεις ένα σύστημα οργάνωσης του προϋπολογισμού σου για να μη βγεις εκτός ορίων. Τουλάχιστον θα αυξήσει και τη σεξουαλικότητά σου, οπότε θα υπάρχει ένα πιο «καυτό» αντίβαρο. Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 2/1 δίνοντας άνοιγμα στη σκέψη σου και βοήθειες στην επικοινωνία, ωστόσο θα πρέπει να βιαστείς, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος από τις 15/1 δυσχεραίνοντας τις συνεννοήσεις και τις μετακινήσεις, φέρνοντας αναθεωρήσεις σε πλάνα που αφορούν τις σπουδές, τα επαγγελματικά, τις νομικές υποθέσεις και το εξωτερικό.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες έχει ο Γενάρης, ξεκινώντας με μια δυνατή Νέα Σελήνη απέναντί σου στον Αιγόκερω στις 2/1 που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, ζητώντας μια νέα αρχή this year στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους, τόσο στην προσωπική σου ζωή (παίζουν και επανασυνδέσεις με πρώην λόγω ανάδρομης Αφροδίτης) όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών συμμαχιών. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο, στρέφοντας την προσοχή σου και στα οικονομικά και ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με κληρονομικά, περιουσιακά, συνεταιρισμούς κ.λπ., ωστόσο θα πρέπει να βιαστείς για να κλείσεις τέτοιες «εκκρεμότητες» καθώς από 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, γεγονός που τον καθιστά ακατάλληλο για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων κ.λπ. Θα σε βοηθήσει βέβαια να «ψυχοψαχτείς», κυρίως αναφορικά με το πόσο σε ικανοποιούν τα ερωτικά σου, γεγονός που σε συνδυασμό με τη συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνο στο ζώδιό σου (18/1), που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να δημιουργήσει πίεση και εξελίξεις σε σχέσεις όπου έχει χαθεί το πάθος και ο ενθουσιασμός. Add to that και την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1 οπότε πραγματικά εδώ μιλάμε για ένα crash test του «εγώ και οι άλλοι». Και ενώ οι δεσμευμένοι πρέπει να δείξουν υπομονή (ιδίως αν η σχέση έχει θέματα), οι αδέσμευτοι μάλλον θα έχουν τα «τυχερά» τους με τόση ενεργοποίηση στον άξονά τους.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Ολική επαναφορά της υγείας σου στο ξεκίνημα του 2022 σε καλεί να κάνεις ο Γενάρης και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (2/1), σχεδιάζοντας ένα πλάνο διατροφής, άσκησης και προσωπικού χρόνου μέσα στην καθημερινότητα, που θα αυξήσει την ευεξία σου. Και αξίζει πραγματικά να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στο όλο «πρότζεκτ», αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καινούργια χρονιά. Για τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου μπορεί να φέρει και μια νέα δουλειά. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά απέναντί σου στον Υδροχόο which means περισσότερο «πάρε-δώσε» στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά καθώς από τα μέσα του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος (15/1) μπορεί να δημιουργήσει τα γνωστά του «παρατράγουδα» σε συνεννοήσεις, φέρνοντας όμως πιθανόν και επιστροφές σε παλιότερες σχέσεις, με αυτόν τον τομέα να ενεργοποιείται περισσότερο με το πέρασμα και του Ήλιου στον Υδροχόο (20/1). Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του ζωδίου, θα σε «παίξει» λίγο συναισθηματικά, βγάζοντας ίσως και παρασκήνιο στη δουλειά, η οποία με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω (24/1) θα βγάλει αρκετή πίεση και τρέξιμο. Ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να επενδύσεις στη φροντίδα της υγείας σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Ωραίο ποδαρικό σου κάνει η καινούργια χρονιά, με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας νέα ξεκινήματα στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών και δημιουργικών σχεδίων. Και πρέπει να εκμεταλλευτείς όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για να ερωτευτείς, να χαρείς, αλλά κυρίως για να βάλεις μπρος στα επαγγελματικά σου πλάνα, καθώς την ίδια μέρα περνά ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο, που ναι μεν σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, αλλά από τις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, φέρνοντας «ευτράπελα» στην καθημερινότητα, ασυνεννοησία με συναδέλφους και αναβολές στον προγραμματισμό, γεγονός που θα σε κουράσει και οργανικά. Η υγεία σου λοιπόν θέλει παραπάνω φροντίδα όλο τον μήνα (και τον επόμενο δηλαδή), γεγονός που μαρτυρά και ο Ήλιος στον Υδροχόο (20/1). Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 3ου, μπορεί να φέρει ένταση και χειριστικά παιχνίδια σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, στα οποία καλύτερα να μην ενδώσεις. Το σίγουρο όμως είναι πως με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω (24/1) τα ερωτικά σου ευνοούνται και πάλι, με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και με μια αυξημένη γονιμότητα, που βοηθά στην απόκτηση ενός παιδιού.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα στον Γενάρη, αρχής γενομένης με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1, που εκτός του ότι θα δημιουργήσει πιθανώς μια νοσταλγία για το παρελθόν, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε μια αλλαγή, όπως μια συγκατοίκηση, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση του χώρου σου, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον φιλικό Υδροχόο και love is on your mind ενώ, καθώς από τις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, μπορεί να παίξουν επιστροφές πρώην και δεύτερες ευκαιρίες σε προηγούμενες σχέσεις, χωρίς βέβαια να αποκλείονται τα γνωστά «χαριτωμένα» του, όπως καθυστερήσεις ή αλλαγές σε σχέδια. Στις 20/1 περνά και ο Ήλιος στον Υδροχόο, μια σίγουρα θετική επιρροή, που δίνει έμφαση στην ερωτική σου ζωή, λειτουργώντας αποσυμπιεστικά για ό,τι δυσκολίες υπάρχουν παράλληλα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) μάλιστα, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, βγάζει έναν εκνευρισμό για επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, ενώ από τις 24/1 που θα περάσει και ο Άρης στον Αιγόκερω, εκτός του ότι μπορεί να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συγγενείς, ή να τους προσφέρεις τη βοήθειά σου, ίσως ασχοληθείς εκ νέου με ζητήματα ακίνητης περιουσίας.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Ο πρώτος μήνας του χρόνου φέρνει στο ξεκίνημά του μια θετική Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, κάνοντας «ζουμ» σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών και επαγγελματικών συμφωνιών. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα, να προκύψει μια νέα συμφωνία, μια αγορά μεταφορικού μέσου κ.λπ. Όμως θα πρέπει να βιαστείς, καθώς την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, με το μυαλό σου κάνει πιο engage σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, αλλά από αυτή τη θέση θα γυρίσει ανάδρομος στα μέσα του μήνα (15/1) φέρνοντας πιθανές καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέδια και αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα μπορεί να βγάλει «δράματα» και εκνευρισμούς με συγγενείς ή τα άτομα που συγκατοικείς, ιδίως αν υπάρχουν «αδούλευτα» σημεία μεταξύ σας. Η παρουσία και του Ήλιου στον Υδροχόο (20/1) θα δώσει παραπάνω έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει παραπάνω πίεση σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών προοπτικών, ταξιδιών ή νομικών υποθέσεων. Όλα αυτά θα είναι το «κυρίως μενού» και του Άρη στον Αιγόκερω από τις 24/1, που θα σου δώσει όμως, αν μη τι άλλο, περισσότερη κινητικότητα, αλλά και ατού επικοινωνιακά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! «Money, money, money» είναι το βασικό θέμα του Γενάρη για σένα Τοξότη μου, αρχικά με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μόλις τη δεύτερη μέρα του μήνα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, αποτελώντας την καλύτερη στιγμή για να οργανώσεις τα οικονομικά σου, early on this year. Διαπραγματεύσεις, διακανονισμοί και αγοραπωλησίες ακινήτων είναι μέσα στο πρόγραμμα με αυτό το φεγγάρι. Μάλιστα την ίδια μέρα περνά ο Ερμής στον Υδροχόο, δίνοντάς σου ευστροφία και βοήθεια στην επικοινωνία, όμως υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά», αφού στις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, δυσχεραίνοντας κάπως τα σχέδιά σου, φέρνοντας το γνωστό «μπλέξιμο» στις συνεννοήσεις, όντας ακατάλληλος για υπογραφές και συμβόλαια. Εκμεταλλεύσου λοιπόν, όσο γίνεται, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1), που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, αφορά επίσης τα χρήματά σου, ιδίως όσα σχετίζονται με τρίτους, όπως κληρονομικά, περιουσιακά, οφειλές κ.λπ. αλλά δε είναι τόσο «χαλαρή», δημιουργώντας πίεση και στα συναισθηματικοερωτικά. Στις 24/1 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Αιγόκερω, δίνοντας επιπλέον έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Είσαι ο πρωταγωνιστής του Ιανουαρίου, αφού κάνει kick in με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 2/1 που σε καλεί να προχωρήσεις σε μια νέα αρχή στη ζωή σου, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Τώρα πρέπει να θέσεις τους στόχους σου για το 2022, τόσο για τα προσωπικά, όσο και για τα οικονομικά σου, αφού την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, βοηθώντας σε παραπάνω στο να τα οργανώσεις. Όμως πρέπει να βιαστείς πραγματικά, καθώς στις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος στον συγκεκριμένο τομέα, βγάζοντας καθυστερήσεις σε σχέδια και οικονομικές συμφωνίες, μη βοηθώντας σε υπογραφές συμβολαίων κ.λπ. Αυτά πρέπει να τα τακτοποιήσεις ιδανικά στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για να μην ταλαιπωρηθείς. Η Πανσέληνος απέναντί σου στον Καρκίνο στις 18/1, που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου, είναι αρκετά φορτισμένη, βγάζοντας ένταση και «παιχνίδια εξουσίας» σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 20/1 ο Ήλιος εγκαταλείπει για φέτος το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Υδροχόο,  ενεργοποιώντας εκ νέου τον οίκο των οικονομικών σου, ενώ στις 24/1 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου δύναμη και φιλοδοξία, φέρνοντας όμως ταυτόχρονα και πολύ τρέξιμο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο και είναι ό,τι πρέπει για να οργανωθείς και να θέσεις τις προτεραιότητες και τα σχέδιά σου «έγκαιρα» για το 2022, ιδιαίτερα καθώς την ίδια μέρα περνά ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνοντας «σπιρτάδα» στη σκέψη σου, αλλά και περισσότερο τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητα. Μάλιστα θα πρέπει να δράσεις γρήγορα και να αξιοποιήσεις στο φουλ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη, καθώς στις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος, φέρνοντας μαζί του «όλα τα ωραία και μη εξαιρετέα», δηλαδή «χαλασμένο τηλέφωνο» στην επικοινωνία, αλλαγές και αναβολές στους προγραμματισμούς, τα σχέδια κ.λπ. Βιάσου λοιπόν σχετικά με σημαντικές αποφάσεις, αγορές προϊόντων τεχνολογίας και νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1), που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, εφιστά την προσοχή σου στο κομμάτι της υγείας, φέρνοντας ίσως και παρασκηνιακές κινήσεις στη δουλειά. Η φυσική σου κατάσταση θέλει επιπλέον φροντίδα γενικότερα, καθώς στις 24/1 ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον 12 οίκο σου, οπότε make sure ότι είσαι «τύπος και υπογραμμός» με τα πρωτόκολλα προστασίας για τον Covid. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/1 εγκαινιάζει για φέτος τα γενέθλιά σου, αποτελώντας ουσιαστικά τη δική σου Πρωτοχρονιά!


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα και Καλή Χρονιά! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (2/1), ακριβώς πάνω στο ξεκίνημα της χρονιάς, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να θέσεις στόχους και να βάλεις μπρος σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, έχοντας ως στήριξη και άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον ή συνεργάτες με κοινά οράματα. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, βοηθώντας με τις λεπτομέρειες της όλης προετοιμασίας, αλλά πρέπει να είσαι γρήγορος με τις όποιες κινήσεις σου, γιατί από τα μέσα Γενάρη θα γυρίσει ανάδρομος (15/1), «μειώνοντας» κάπως τη δυνατότητά σου να παράξεις αποτέλεσμα, τόσο πρακτικά, με αναβολές, εμπόδια και καθυστερήσεις που τυχόν θα υπάρξουν, όσο και νοητικά, καθώς θα τείνεις να είσαι πιο αποδιοργανωμένος και «διασπασμένος». Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1), που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, είναι έντονα συναισθηματική, φέρνοντας πιθανόν ένταση σε θέματα παιδιών και ερωτικών σχέσεων. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο (20/1) «ζητά» χρόνο για ξεκούραση και προσωπική «ανασύνταξη» μέσα στην καθημερινότητα, αν και με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 24/1 αυτό «παίζει», αφού θα θελήσεις να κάνεις και ένα κοινωνικό «άνοιγμα», τολμώντας ίσως και στο φλερτ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ