1821 Digital Gallery
Ένα κορίτσι ανοίγει ένα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.12.2021

Ταύρε, προσπάθησε να καλμάρεις τον εαυτό σου για να μπεις κάπως στο γιορτινό κλίμα
© Unsplash
Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μάλλον έχεις κανονικότατα δουλίτσα ή άλλες εκκρεμότητες σήμερα, φρόντισε όμως να τα κανονίσεις έτσι ώστε να δεις κόσμο το βράδυ για να κάνεις ρεβεγιόν, αν και το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού βγαζει ακεφιά αν η κατάσταση είναι «νερόβραστη». Καλά Χριστούγεννα!

Ταύρος
Το τρίτο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από το ζώδιο on Xmas Eve, δεν είναι και αυτό που θα ήθελες μια τέτοια μέρα, καθώς βγάζει, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ένταση, ενδεχομένως ανατροπές στο πρόγραμμα και μια ανάγκη εναντίωσης με όλους και με όλα. Προσπάθησε να καλμάρεις τον εαυτό σου για να μπεις κάπως στο γιορτινό κλίμα. Καλά Χριστούγεννα!

Δίδυμοι
Με τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σήμερα, για το δικό σου καλό, πραγματικά μόνο οι καλοί, οι θετικοί και οι έχοντες χιούμορ «χωράνε», ενώ οι τοξικοί και οι ξινοί «τρώνε πόρτα», ακόμα κι αν ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλά Χριστούγεννα!

Καρκίνος
Το Plan B κρίνεται απαραίτητο σήμερα, καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές σε πλάνα, συνεννοήσεις κ.λπ. οπότε καλύτερα να έχεις μια «πισινή» για να μην ψάχνεσαι παραμονιάτικα. Καλά Χριστούγεννα!

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.05.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.05.2022

Λέων
Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, η όψη της χρονιάς για το 2021, βάζει την «σφραγίδα» του και παραμονή Χριστουγέννων, δημιουργώντας πίεση αλλά και πιθανά απρόοπτα για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ίσως να είχες φανταστεί διαφορετικά αυτές τις γιορτές, προσπάθησε όμως να βρεις τρόπο να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Καλά Χριστούγεννα!

Παρθένος
Όσο λιγότερες προσδοκίες έχεις (και εσύ και όλοι μας) τόσο καλύτερα θα περάσεις this Christmas Eve με τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, που κανείς μάλλον δεν πήρε χαμπάρι πως ήρθε, αφήνοντας για αρχή στην άκρη έγνοιες και γκρίνιες. Καλά Χριστούγεννα!

Ζυγός
Η απροσδιόριστη αίσθηση ανικανοποίητου ή αλλιώς «πέρασε και δεν ακούμπησε» είναι μια πραγματικότητα με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού (φοβερό timing), ωστόσο αξίζει να κάνεις κάτι και να σκεφτείς όλα όσα σου δίνουν χαρά τέτοιες χρονιάρες μέρες. Καλά Χριστούγεννα!

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.05.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.05.2022

Σκορπιός
Η σημερινή γιορτινή μέρα «χρωματίζεται» από την συναισθηματική πίεση και τις ενδεχόμενες ανατροπές που βγάζει το τρίτο ακριβές τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, επομένως «προτείνονται» συναναστροφές και καλέσματα μόνο με άτομα εγνωσμένης «συμβατότητας». Καλά Χριστούγεννα!

Τοξότης
Το να φορτώσεις το πρόγραμμα σου με χίλια δυο σήμερα είναι «ουκ ανδρός σοφού», καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να φέρει αλλαγές στα πλάνα που βγάζουν εκνευρισμό. «Παίξτο» χαλαρά και δεν θα χάσεις. Καλά Χριστούγεννα!

Αιγόκερως
Από ετοιμασίες «σκίζεις» αφού κάνεις δεν σου παραβγαίνει στην οργάνωση (καλά εντάξει, μόνο ο Παρθένος) δεν χρειάζεται όμως να το «παραξηλώσεις» με τα έξοδα. Καλά Χριστούγεννα!

Υδροχόος
Η Κρονάρα από το ζώδιο σου «επέλεξε» να κάνει το τελευταίο ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό παραμονιάτικα, οπότε, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, η ψυχολογική πίεση για κάποια προσωπικά, εργασιακά ή αλλά θέματα δεν δημιουργεί και το ιδανικότερο εορταστικό κλίμα. Προσπάθησε όμως να βρεις το κέφι σου «ποντάροντας» στην σωστή επιλογή παρεας. Καλά Χριστούγεννα!

Ιχθύες
Κανονίσματα, προσκλήσεις και τα σχετικά μπορεί να αλλάξουν τελευταία στιγμή λόγω του τετραγώνου Κρόνου-Πλούτωνα σήμερα, που μάλλον θα φέρει και καινούργια μέτρα για τον Covid, γεγονός που βγάζει μια ανησυχία. F@c# everything και κοίτα να διασκεδάσεις. Καλά Χριστούγεννα!

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5