Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 22.12.2021

Υδροχόε, αντί να εστιάζεις συνεχώς σε κάτι που θες μεν, αλλά δεν γίνεται, «πιάσε» κάτι διαφορετικό, έστω κι αν δεν σου φαίνεται το ίδιο «δελεαστικό».

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει στα χιόνια.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 22.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Ο σουρεαλισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του έρωτα, τόσο που μερικές φορές αναρωτιέσαι αν είσαι απλα in love ή αν πρωταγωνιστείς σε ταινία του Φελίνι.

Ταύρος
Εντάξει, από ενέργεια έχεις υπάρξει και καλύτερα, θεώρησε όμως ως δεδομένο ότι είναι προτιμότερο να κάνεις έστω τα μισά απ’ όσα έχουν μαζευτεί, γιατί μετά δεν θα «παλεύεται».

Δίδυμοι
Το να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις today μάλλον δεν θα σου βγει, καθώς βλέπεις έρχονται και Χριστούγεννα και το σύμπαν θέλει αγνές προθέσεις για να «αβαντάρει»...

Καρκίνος
Μεγάλη κουβέντα αν το κακό σεξ είναι αιτία χωρισμού, σίγουρα πάντως είναι αιτία συνεχούς εσωτερικού εκνευρισμού, ασχέτως όλων των άλλων.

Λέων
Μη νομίζεις και τα ζωάκια στην φάτνη που φαίνονταν μονιασμένα και ήρεμα fake ήταν, έτσι για το στοπ καρέ και μετά χαμούλης as usual. Αυτό να σκέφτεσαι.

Παρθένος
Όσο πιο χαλαρός είσαι στο προγραμματάκι δουλειάς και καθημερινότητας σήμερα, τόσο λιγότερο θα «μανουριάσεις» με τις όποιες αλλαγές και ανακολουθίες.

Ζυγός
Προβλήματα στις σχέσεις δημιουργούνται όχι απαραίτητα για όσα λέγονται, αλλά κυρίως για όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ. Μίλησε για όσα χρειάζεσαι, βοηθώντας τον σύντροφο σου να καταλάβει τι θες.

Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν στα επαγγελματικά, γεμίζοντας ανησυχία που την φέρνεις μετά και στο σπίτι, γιατί έρχονται και άγιες μέρες και...

Τοξότης
Ίσως δεν προλάβεις να κάνεις όλα όσα έχεις υπολογίσει σήμερα, δεν χρειάζεται όμως να κάνεις και το μυαλό σου «σεφταλιά». Δεν αξίζει δηλαδή.

Αιγόκερως
«Σοφόν το σαφές» βέβαια, αλλά όχι απαραίτητα όταν έχουμε να κάνουμε με βαθύτερα συναισθήματα. Εκεί χωράνε και «παραλλαγές».

Υδροχόος
Αντί να εστιάζεις συνεχώς σε κάτι που θες μεν, αλλά δεν γίνεται, σκοντάφτοντας στο αδιέξοδο, «πιάσε» κάτι διαφορετικό, έστω κι αν δεν σου φαίνεται το ίδιο «δελεαστικό».

Ιχθύες
Οι υποχρεώσεις στην δουλειά τρέχουν, ακόμη κι αν δεν έχεις όρεξη, οπότε ασχολήσου τουλάχιστον με τα σημαντικά, για να μην τα «κουβαλάς» στο μυαλό σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ