Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.12.2021

Λέοντα η Δευτέρα είναι ό,τι πρέπει για πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που σου κάνει κλικ

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Δευτέρα χρήζει αξιοποίησης για θέματα συλλογικής δουλειάς και πάρε-δώσε με δημόσιες υπηρεσίες, με την βοήθεια φίλων και γνωστών να αποδεικνύεται σε κάποιες περιπτώσεις «άσος στο μανίκι».
 
Ταύρος
Το μυαλό σου στροφάρει με άλλες ταχύτητες σήμερα, δίνοντας ιδέες και λύσεις στην δουλειά, ενώ η μέρα είναι καλή και για αγορές προϊόντων τεχνολογίας.
 
Δίδυμοι
Καλή η Δευτέρα για να «τρέξεις» συζητήσεις, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και θέματα σπουδών, οπότε κοίταξε να την εκμεταλλευτείς.
 
Καρκίνος
Συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες και πελάτες στην δουλειά ευνοούνται σήμερα, με το μυαλό σου να κατεβάζει φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες, αρκεί να αποφύγεις την τάση για αντιλογία.
 
Λέων
Η Δευτέρα είναι ό,τι πρέπει για πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που σου κάνει κλικ, αλλά και για παρουσιάσεις ή συνεντεύξεις στην δουλειά.
 
Παρθένος
Ασχολήσου περισσότερο με θέματα ακινήτων και επαγγελματικών σήμερα, καθώς μπορεί να βρεις κάποια άκρη με «διαδικαστικές σκοτούρες».
 
Ζυγός
Εστιάζεις στα επαγγελματικά σήμερα και ίσως μάλιστα προκύψει ένα θετικό νέο σχετικά με δημιουργικά σχέδια ή και με κάποιο φλερτ που παίζει αυτό το διάστημα (3ο δεκαήμερο κυρίως).
 
Σκορπιός
Θέματα ακινήτων (π.χ. μεταβιβάσεις) και οικονομικών μπορούν να πάνε καλύτερα σήμερα, ενώ μπορεί να ξεκλέψεις και χρόνο για βόλτες με φίλους.
 
Τοξότης
Μια καλή είδηση σχετικά με την δουλειά, ένα θέμα σπουδών ή κάποιο κοντινό σου άτομο μπορεί να υπάρξει σήμερα (3ο δεκαήμερο κυρίως), αν και τα οικονομικά βγάζουν αρκετό άγχος.
 
Αιγόκερως
Σήμερα η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη στο ζώδιο σου μέχρι 28/1 και οι σχέσεις σου μπαίνουν «στο μικροσκόπιο», ενώ προσοχή χρειάζεται και σε αισθητικές επεμβάσεις αυτό το διάστημα.
 
Υδροχόος
Η Δευτέρα έχει κούραση, ωστόσο μπορεί να φέρει και ένα θετικό νέο ή μια εξέλιξη αναφορικά με έναν στόχο, προσωπικό ή επαγγελματικό (3ο δεκαήμερο κυρίως)
 
Ιχθύες
Θετική η Δευτέρα για να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, για να στείλεις βιογραφικά, για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με ανώτερους κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ