Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 15.12.2021

Δίδυμε, το ιδανικό θα ήταν να αφήσεις σκέψεις για πράγματα που «θα» συμβούν. «Όταν» και «αν» συμβούν, βλέπεις τι κάνεις.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια καλλιτεχνική φωτογραφία ενός κοριτσιού που κρατάει μια ομπρέλα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 15.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Στο κομμάτι των οικονομικών έπεται μάλλον συνέχεια «τρεχάλας». Αν νιώθεις πως τα «παίζεις» κάνε δύο βήματα πίσω, για να δεις πως πρέπει να κινηθείς, με ψυχραιμία πάντα.

Ταύρος
Το να «πέσεις» είναι ανθρώπινο, το να ξανασταθείς όμως στα πόδια σου «επιβάλλεται». Το να βουλιάζεις πάλι «αιωνίως τουμπανίως» sorry, δεν είναι λύση.

Δίδυμοι
Κάποιου είδους άσκηση θα σε βοηθούσε να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος, αν και το ιδανικό θα ήταν να αφήσεις σκέψεις για πράγματα που «θα» συμβούν. «Όταν» και «αν» συμβούν, βλέπεις τι κάνεις.

Καρκίνος
«Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς ανθρώπους για λίγο καιρό, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους ανθρώπους για πολύ καιρό, δεν μπορείς όμως να κοροϊδεύεις τους πάντες, για πάντα». Αυτή η σοφή ρήση πως βρίσκει εφαρμογή always βρε παιδί μου...

Λέων
Τις περισσότερες φορές δεν είναι η δουλειά αυτή καθαυτή που κουράζει, αλλά οι άνθρωποι. Today κάνε το καλύτερο σου, προσπαθώντας να βρεις «σημείο επαφής».

Παρθένος
Είναι εύκολο να αναθεωρήσεις προτεραιότητες όταν δεν έχεις επί της ουσίας κάτι να χάσεις. Όταν όμως έχεις, απαιτείται περισσότερη σκέψη.

Ζυγός
Μια «κουλαμάρα», με την καλή έννοια, την έχεις σήμερα, του τύπου διακατέχεσαι από μια επιτακτική επιθυμία να τραγουδήσεις το «La passione» της Shirley Bassey, με το μποά μπροστά στον καθρέφτη, ενώ οι δουλειές...τρέχουν. La la, la laaaa.

Σκορπιός
Οι άνθρωποι που βγάζουν μονίμως εναντίωση στο οτιδήποτε, και προς την κοινωνία, επειδή δεν μπορέσανε να «δικαιώσουνε» τις προσδοκίες τους, είναι μάλλον για να λυπάσαι, παρά για να θυμώνεις.

Τοξότης
Το να συντηρήσεις την επιθυμία σου να βλέπεις τα πράγματα θετικά, θέλει «κότσια» με τόσα που γίνονται. Αν οδηγείς κιόλας στην Αθήνα, θέλει και διαλογισμό για να κάνεις cope με την κίνηση.

Αιγόκερως
Λίγο light καταστάσεις και καμία έξοδο με παιδιά και φίλους θέλει η Τετάρτη για να «πετάξεις» και πάλι συναισθηματικά. Το βασικό, να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί.

Υδροχόος
Το να συνέρχεσαι γρήγορα από μια στραβή/ στεναχώρια είναι δείγμα ωριμότητας και «δουλειάς» που έχεις κάνει με τον εαυτό σου. Αν δεν έχεις «φτάσει» ακόμα εκεί, ποτέ δεν είναι αργά.

Ιχθύες
Το πρόγραμμα σου μπορεί να έχει και κάποια απρόβλεπτα σήμερα, ενώ επικοινωνιακά πρέπει να αποφύγεις την παρόρμηση να επιβάλλεις την άποψη σου, ειδικά σε σχέση με τη δουλειά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ