Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.12.2021

Αιγόκερε, όταν αρνείσαι τα λάθη σου είναι αδύνατον να διδαχθείς κάτι από αυτά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Το μηχανικό φαγητό συνδέεται άρρηκτα με το στρες και μολονότι είναι ένα άμεσο relief, μακροπρόθεσμα ωστόσο σίγουρα δεν είναι λειτουργικό. Βρες κάτι πιο «αποδοτικό».

Ταύρος
Γνωρίζοντας τις «συνέπειες» της οικογενειακής επιρροής, έχεις δύο δρόμους: είτε ακολουθείς το οικείο μοντέλο συμπεριφοράς, είτε κάνεις κάτι διαφορετικό. Απλά μην «καμουφλάρεις» το οικείο σαν διαφορετικό...

Δίδυμοι
Η ηθελημένη συναισθηματική απόσταση μπορεί να είναι το «κλειδί» για να διαχειριστείς ένα κομμάτι της σχέσης που δεν λειτουργεί. Not.

Καρκίνος
Το να έχεις στενές επαφές με κάποιον που λέει ψέματα κατ’ εξακολούθηση, σαν δεύτερη φύση δηλαδή, είτε αυτός είναι ο σύντροφος σου, είτε ο αδερφός σου, είτε ένας φίλος, σε φθείρει και σε κουράζει σε σημείο «τρέλας».

Λέων
Η ευγνωμοσύνη μπορεί να κάνει την διαφορά στην διάθεση σου. Αρχίζοντας την μέρα σου γράφοντας στο gratitude journal σου, μπορείς να μπουστάρεις την ψυχολογία σου άμεσα. Try it.

Παρθένος
Εσύ ξέρεις τι είναι το χατσαπούρι; Το θέμα δεν είναι να μάθεις απλά, αλλά να το δοκιμάσεις μαζί με την παρέα σου, με την Τρίτη να κρίνεται απολύτως κατάλληλη για degustation.

Ζυγός
Αν το να ασχολείσαι με τα «βαριά» διαδικαστικά των οικονομικών σου σε εξουθενώνει, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις την συνδρομή κάποιου πιο ειδικού, to guide you through.

Σκορπιός
Το θέμα με τις καλές προθέσεις «κολλάει» στο ότι συνήθως δεν λύνουν τα πρακτικά προβλήματα του άλλου. Και εκεί θέλει άλλο χειρισμό.

Τοξότης
Μην ξεχνάς μέσα στον χαμούλη της καθημερινότητας να φροντίζεις και το σώμα σου, έστω την «έρμη» την μεσούλα σου, που  «βογκάει» από τα βάρη. Ένα τεταρτάκι στο mat αρκεί.

Αιγόκερως
Όταν αρνείσαι τα λάθη σου είναι αδύνατον να διδαχθείς κάτι από αυτά. Τα αποτελέσματα ωστόσο συνήθως μιλούν από μόνα τους.

Υδροχόος
Αποδεχόμενος ότι δεν ευθύνεσαι εσύ για όλα τα στραβά στην οικογένεια, υπάρχει χώρος για μεγαλύτερο progress στην σχέση με το συγκεκριμένο μέλος που προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο.

Ιχθύες
«Το σύννεφο έφερε βροχή, κι έχουμε μείνει μοναχοί». Ή έτσι τουλάχιστον νιώθεις. Τα «παράπονα» σου στο σύμπαν, στον σύντροφο ή στον κολλητό σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ