Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 13-19 Δεκεμβρίου 2021

​Σημαντική εβδομάδα για σένα, Τοξότη, καθώς τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και η ενέργεια μέσα σου αλλά και μέσα στην καθημερινότητα αλλάζει άρδην

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 810
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toksotis.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 13-19 Δεκεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στον φιλικό Τοξότη την Δευτέρα είναι good news για σένα Κριέ μου, καθώς είναι μια θέση που σου πάει σαφώς περισσότερο από τη «σκοτεινή» Σκορπίσια ενέργεια του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι λοιπόν ξαναβρίσκεις σιγά σιγά τη χαμένη σου αισιοδοξία και «ελαφράδα» μέσα στην καθημερινότητα, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, έχοντας μεγάλη ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων. Την ίδια μέρα περνά και ο Άρης στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει πως τα επαγγελματικά θα απασχολούν έντονα τη σκέψη σου, όμως σε κάθε περίπτωση βγάζεις μια πιο περιπετειώδη φύση, ψάχνοντας νέες εμπειρίες που μπορούν να σε ενθουσιάσουν και να σπάσουν τη μονοτονία, μέσα μάλιστα στην περίοδο των γιορτών. Θέματα σπουδών ευνοούνται μέχρι 24/1 ενώ η όρεξή σου για ταξίδια στο εξωτερικό «χτυπάει κόκκινο». Το κατά πόσον θα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις λόγω Covid βέβαια είναι ένα άλλο ζήτημα. Βολέψου προς το παρόν με καμιά κοντινή εξόρμηση και βλέπεις ανάλογα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/11) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, φέρνει καινούργιες ιδέες, αλλά μπορεί να ενισχύσει την ισχυρογνωμοσύνη, δημιουργώντας κάποιες παρεξηγήσεις με κοντινούς συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Τη Δευτέρα ο Άρης αποχωρεί από το απέναντί σου ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση που σε κούρασε πολύ στην καθημερινότητα και σε πίεσε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών από τα τέλη Οκτωβρίου, προχωρώντας τώρα στον Τοξότη μέχρι 24/1. Έτσι λοιπόν οι απαιτήσεις των τρίτων παύουν να σε απασχολούν τόσο και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα προσωπικά, συναισθηματικά και οικονομικά σου θέματα. Η ενέργεια είναι πιο «υπόκωφη» και υπάρχει ανάγκη για εσωτερικό ψάξιμο και ενασχόληση όχι τόσο με την επιφάνεια, αλλά με την ουσία των πραγμάτων. Όλο αυτό μπορεί να βγάλει και ένα είδος «υπαρξιακής αγωνίας» ανά διαστήματα, όμως θα μπορείς να ψυχολογείς καλύτερα τον εαυτό σου και τους άλλους, έχοντας παράλληλα αυξημένη λίμπιντο. Αυτό το «μείγμα» μπορεί να δώσει ενδιαφέρουσες εμπειρίες σε στενές ερωτικές σχέσεις, αρκεί να αποφύγεις την παγίδα της επιβολής και του χειρισμού του άλλου, αφήνοντας κτητικότητες, ζήλειες και τα συναφή. Θα χρειαστεί επίσης να τακτοποιήσεις κληρονομικά, περιουσιακά, διατροφές, διακανονισμούς κ.λπ. ενώ και η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου, αφορά τα οικονομικά σου και μπορεί μάλιστα να φέρει και μια νέα επαγγελματική πρόταση.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με την είσοδο του Άρη τη Δευτέρα απέναντί σου στον Τοξότη μέχρι 24/1, ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα, με περισσότερο τρέξιμο και πίεση σε σχέσεις, γάμους, συνεργασίες και το στοίχημα είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς όσο πιο αρμονικά όλα τα «μέτωπα», με έμφαση σε αυτά της δουλειάς, των επαφών και της υγείας. Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν τόσο σε επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και με τον σύντροφο, ειδικά αν ήδη υπήρχαν προβλήματα, αφού μάλλον δεν θα έχεις πλέον τη διάθεση να βάζεις «πλάτη» σε όλα, μένοντας στη συνέχεια «ρέστος» με την άλλη πλευρά να παίζει με το νευρικό σου σύστημα. Οι αδέσμευτοι όμως έχουν καλύτερες «προοπτικές» αφού αυτή η έντονη ενεργοποίηση του 7ου οίκου σου μπορεί να δώσει κίνητρο και περισσότερη τόλμη για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου περνά στον Αιγόκερω και η σκέψη σου εστιάζει τώρα στα θέματα των οικονομικών, προσπαθώντας να βγαίνεις άκρη με κληρονομικά, περιουσιακά, να κλείσεις τρύπες μέχρι το τέλος του χρόνου κ.λπ. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (19/12) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, πιέζει για περισσότερη ελευθερία στην ζωή σου και ικανοποίηση των επιθυμιών σου έναντι όλων των άλλων.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η αλλαγή θέσης του Άρη τη Δευτέρα αυξάνει κατακόρυφα την πίεση στη δουλειά και στην καθημερινότητα μέχρι τις 24/1. Ο Άρης στον Τοξότη κάνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες πιο κουραστική, ακόμα κι αν εργάζεσαι από το σπίτι, αλλά και στην περίπτωση έχεις να φροντίσεις τα της οικογένειας ή διάφορες υποχρεώσεις π.χ. με συμβολαιογράφους, μηχανικούς κ.λπ. θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις εξυπνάδα και γρηγοράδα για να τα βγάλεις πέρα. Το ίδιο και στην περίπτωση που σπουδάζεις. Η παραγωγικότητά σου θα είναι αυξημένη, όμως χρειάζεται να βάλεις όρια στο πόσο χρόνο αφιερώνεις στα «πρέπει» και πόσος χρόνος σου μένει για να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Επειδή ο κίνδυνος να εξαντληθείς είναι υπαρκτός, πρέπει να κάνεις την υγεία σου προτεραιότητα, τρώγοντας σωστά, κάνοντας κάποια μορφή άσκησης, τσεκάροντας εγκαίρως ενοχλήσεις και τηρώντας «ευλαβικά» τα μέτρα για την πανδημία, αφού είσαι λίγο πιο ευάλωτος. Και η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο αφορά τη φυσική σου κατάσταση και τη δουλειά, δείχνοντας μάλιστα και κάποιου είδους παρασκήνιο ή μια ευκαιρία.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με καλά νέα ξεκινά η εβδομάδα, καθώς ο Άρης αφήνει πλέον τον Σκορπιό, μια θέση που σε πίεσε αρκετά και ψυχολογικά εκτός των άλλων και εισέρχεται τώρα στον φιλικό Τοξότη έως 24/1 δίνοντας διαφορετικό, πιο χαρούμενο και γιορτινό χρώμα στην ατμόσφαιρα. Θα νιώθεις πιο ανάλαφρος, βρίσκοντας ξανά την εξωστρέφειά σου και την όρεξη να γυρίσεις, να δεις, να ψωνίσεις, να διασκεδάσεις συντροφιά με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ η ερωτική σου ζωή και τα θέματα των παιδιών θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση και υπήρχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, ίσως τώρα καταφέρεις να ξαναζωντανέψεις τη σπίθα ανάμεσά σας, περνώντας ποιοτικότερο χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, το γεγονός ότι νιώθεις καλύτερα μέσα σου θα σε βοηθήσει να εκφράσεις πιο άμεσα τα αισθήματά σου προς την άλλη πλευρά, παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες στο φλερτ, βγάζοντας ξανά πάθος, που μάλλον είχε «ατονίσει» από τα τέλη Οκτωβρίου. Αν πάλι σε ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου, να ξέρεις πως η γονιμότητά σου θα είναι αυξημένη. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, μπορεί  επίσης να φέρει κάτι θετικό στα ερωτικά ή σε σχέση με μια φιλία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη τη Δευτέρα αλλάζει αρκετά την ενέργεια, φέρνοντας μια νευρικότητα ή και κυκλοθυμία μέσα στην καθημερινότητα, με ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου για ξεκούραση και συναισθηματική αποτοξίνωση, καθώς μέχρι τις 24/1, τα θέματα του σπιτιού, αλλά και τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν έντονα. Φυσικά λόγω και των γιορτών, θα έχεις περισσότερες επαφές με συγγενείς, γονείς, αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί να επισκεφτείς το χωριό σου, Covid επιτρέποντος, ή να δεχτείς καλεσμένους και να φιλοξενήσεις άτομα στον δικό σου χώρο. Κάποιοι πάλι θα πάρουν αποφάσεις για ανακαίνιση, μετακόμιση ή συγκατοίκηση με το ταίρι τους, ενώ άλλοι δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά από το σπίτι. Θέματα κληρονομικών ή ακινήτων, πιθανώς θα χρειαστούν αρκετό τρέξιμο, ενώ υπάρχει και η περίπτωση κάποια άτομα, ίσως μεγαλύτερης ηλικίας να ζητήσουν τη βοήθειά σου, ενώ οι παρεξηγήσεις και τα ξεσπάσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου μπορεί να φέρει μια ευκαιρία στα επαγγελματικά, π.χ. μια νέα πρόταση.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη έως 24/1, μια θέση που «ανεβάζει τις μετοχές σου» επικοινωνιακά, κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή και με διάθεση να φλερτάρεις μέσα στις γιορτές, ανοίγοντας την πόρτα σε νέες γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος. Θα είναι γενικά μια πολυάσχολη περιοδος, με πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, όρεξη για ταξίδια και εξορμήσεις και φαίνεται πως θα μπορέσεις να αντλήσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τη δουλειά ή τις σπουδές σου. Φυσικά όλο αυτό συνεπάγεται και πολύ τρέξιμο, αφού οι ρυθμοί αναγκαστικά ανεβαίνουν για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα μέσα στο 24ωρο, χωρίς αυτό να είναι κάτι αρνητικό, σίγουρα όμως είναι κουραστικό, τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο. Θα πρέπει λοιπόν να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει «διπλοβάρδιες» τόσο στην περίπτωση που σπουδάζεις και πρέπει να μελετήσεις παραπάνω, όσο και στην περίπτωση που ασχολείσαι με την προώθηση και τη διαφήμιση της δουλειάς σου ή ακόμα και με τη διεκπεραίωση διαφόρων πρακτικών και γραφειοκρατικών θεμάτων. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο δείχνει επίσης αυξημένο φόρτο στην καθημερινότητα, ίσως όμως και μια ευκαιρία σε σχέση με το εξωτερικό.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Τα νέα είναι καλά στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου τη Δευτέρα και οι τόνοι πέφτουν αισθητά, αφού από το τέλος Οκτωβρίου ήσουν «στην τσίτα», προσπαθώντας να τα βγάλεις πέρα μέσα στην «τρελή» καθημερινότητα. Από τη νέα του θέση στον Τοξότη μέχρι 24/1 τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο και ψάχνεσαι περισσότερο με διακανονισμούς, επιδόματα, χρηματοδοτήσεις, δανεισμούς, κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα της επιχείρησής σου εν μέσω εορταστικής περιόδου ή για να ζητήσεις μια αύξηση στην δουλειά, εάν φυσικά έχεις μετρήσει ότι σε «παίρνει» κάτι τέτοιο βάσει των επιδόσεων σου. Γεγονός είναι ότι αυτό το διάστημα θα έχει και περισσότερα έξοδα, είτε γιατί πρέπει να κλείσεις τρύπες μέχρι το τέλος της χρονιάς, είτε γιατί έρχονται Χριστούγεννα και έχεις διάθεση να ξοδέψεις παραπάνω για να διασκεδάσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 3ου δεκαημέρου αφορά τα οικονομικά, ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με κληρονομικά, περιουσιακά, διατροφές κ.λπ. δείχνοντας ίσως και μια θετική εξέλιξη, π.χ. για μια μεταβίβαση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Οκτωβρίου)
Σημαντική εβδομάδα για σένα, Τοξότη μου, καθώς τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου μέχρι 24/1 και η ενέργεια μέσα σου αλλά και μέσα στην καθημερινότητα αλλάζει άρδην. Το θάρρος να διεκδικήσεις τα καλύτερα στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή οδηγεί τις κινήσεις σου, με τη φιλοδοξία να ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ανοίγοντας θετικές προοπτικές σε αυτούς τους τομείς. Μην ξεχνάς ότι έχει προηγηθεί και μια Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα του μήνα, η δυναμική της οποίας είναι ακόμα πολύ «νωπή» (και θα είναι ενεργή για τους επόμενους 6 μήνες) επομένως η ανάγκη για δράση και αλλαγή είναι επιτακτική. Φυσικά οι ρυθμοί ανεβαίνουν κατακόρυφα, το ίδιο και η πίεση, τόσο από εσένα τον ίδιο, όσο και από το περιβάλλον σου και θα χρειαστεί να κάνεις up your game για να ανταποκριθείς, προσέχοντας παράλληλα περισσότερο την υγεία σου αυτό το διάστημα. Τη χαλαρότητα λοιπόν «την ξεχνάς», φροντίζοντας όμως να μην ξεσπάς τα νεύρα σου αδιακρίτως. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φέρνοντας μάλιστα και κάποια εξέλιξη, όπως μια νέα συμφωνία ή την απόφαση για το επόμενο βήμα με τον άνθρωπό σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Τη Δευτέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου μέχρι 2/1 και τα προσωπικά θέματα μονοπωλούν τη σκέψη σου, δείχνοντας παράλληλα και ένα μεγαλύτερο «νοητικό φόρτο» αλλά και τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητα, αν και η ενέργεια αποκτά μια πιο «χαμηλή συχνότητα» καθώς την ίδια μέρα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, περνά στον Τοξότη και τον 12ο ηλιακό σου οίκο μέχρι 24/1. Η ανάγκη να μένεις περισσότερο χρόνο μόνος, «παρεούλα» με τον εαυτό σου, θα επανέρχεται συχνά πυκνά αυτό το διάστημα και οφείλεις να τη «σεβαστείς» αφού οι ψυχολογικές και σωματικές σου άμυνες θα είναι κάπως πεσμένες. Βασική σου προτεραιότητα από δω και κάτω πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σου κατάσταση, με κατανόηση των αντοχών που έχει το σώμα σου και προσπάθεια για «ποιοτικότερη επαφή» με το συναίσθημα και τις ανάγκες της ψυχής σου, για να έχεις ισορροπία στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται και ένα παρασκήνιο στα εργασιακά, ενώ ίσως κάποια δικά σου άτομα ζητήσουν την βοήθειά σου. Και η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου αφορά την υγεία σου, αλλά μπορεί να φέρει και μια θετική εξέλιξη στη δουλειά, όπως μια πρόταση με καλό οικονομικό αντίκρισμα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ένα μεγάλο «αγκάθι» που σε ζόρισε από το τέλος Οκτωβρίου φεύγει στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει τον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη έως 24/1, μια θέση που «σου πάει» σαφώς περισσότερο, χαρίζοντάς σου και πάλι αισιοδοξία και όρεξη για διασκέδαση και χαρά, μέσα μάλιστα στην πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Με λιγότερο άγχος λοιπόν και με διάθεση να βγεις, να ξοδέψεις, να παρτάρεις με την παρέα, αλλά και να φλερτάρεις με μπρίο αν είσαι ελεύθερος, παίρνοντας σε κάθε περίπτωση υψηλότερους βαθμούς στις κοινωνικές σου «επιδόσεις». Αυτή είναι και η κατάλληλη περίοδος για να θέσεις τους καινούργιους στόχους και τα όνειρά σου για τη νέα χρονιά, σε σχέση με τα επαγγελματικά και τις σπουδές, αν βρίσκεσαι σε  αυτή την ηλικία, αλλά και σε όποιον άλλο τομέα της ζωής σου κρίνεις πως πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή. Λίγο προσοχή μόνο σε διαφωνίες με συνεργάτες και φίλους, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις παραπαίρνεις «θάρρος». Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12), που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου, αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις και τα θέματα παιδιών, φέρνοντας μάλιστα θετικές εξελίξεις, όπως ένα νέο αμόρε, το επόμενο στάδιο με τον αγαπημένο σου ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με «φόρα» ξεκινά η εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα ο Άρης περνά στον Τοξότη και στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου μέχρι 24/1, πράγμα που σημαίνει πως τώρα πρέπει «να τα δώσεις όλα» στα επαγγελματικά, αλλά και πως το τέλος του χρόνου και σχεδόν όλος ο πρώτος μήνας του επόμενου θα έχει μπόλικο «τρέξιμο». Η κούραση θα είναι λοιπόν δεδομένη this Christmas and this Holiday season, αφού οι απαιτήσεις θα είναι τέτοιες που θα απορροφούν κάθε ίχνος ενέργειας και μυαλού μέσα στην καθημερινότητα. Από την άλλη η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητά σου μπορούν να φέρουν και τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς χωρίς προσπάθεια, δεν έχει πρόοδο. Θα μπεις επομένως στη διαδικασία να κάνεις επαφές και διαπραγματεύσεις με συνεργάτες και ανωτέρους για νέα πρότζεκτ, προτάσεις, αλλά και ευκαιρίες που μπορεί τώρα να προκύψουν, καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και οι αλλαγές έχουν να κάνουν ακόμα και με νέες αρμοδιότητες, αλλά και για μερικούς, με θέματα γάμου και κοινωνικού στάτους. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο αφορά τα οικογενειακά, βγάζοντας ανάγκη για μεγαλύτερη κατανόηση από τους δικούς σου ανθρώπους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ