Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13.12.2021

Λέοντα, η Δευτέρα έχει τις «αβάντες» της στα ερωτικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικα καλύπτει το πρόσωπό της
© Marco Xu / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Δυναμική η Δευτέρα, σου δίνει περιθώριο κινήσεων στα επαγγελματικά αλλά και σε πρακτικά θέματα που σχετίζονται με δημόσιο, υπηρεσίες κ.λπ. ανεβάζοντας παράλληλα και την διάθεση.

Ταύρος
Αν περίμενες κάποια απάντηση σχετικά με κληρονομικά, μεταβιβάσεις κ.λπ. σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη, ενώ παράλληλα κάνεις τις «αλχημείες» σου για να ανταπεξέλθεις οικονομικά μέχρι το τέλος του μήνα.

Δίδυμοι
«Με τα πόδια στην πλάτη» από σήμερα μέχρι 24/1, με τον Άρη να περνά απέναντι σου και την ξεκούραση να γίνεται «είδος πολυτελείας» αλλά ok, με λίγη προσπάθεια παραπάνω, θα τα καταφέρεις.

Καρκίνος
Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών τριγυρίζουν στο μυαλό σου μέχρι 2/1 με τον Ερμή στον Αιγόκερω, το ζητούμενο όμως είναι να εκτιμήσεις διαφορετικά την «συμμετοχή» σου σ’ αυτές, για να πετύχεις την πολυπόθητη ηρεμία.

Λέων
Η Δευτέρα έχει τις «αβάντες» της στα ερωτικά, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεκουνηθείς λίγο στην περίπτωση που ψάχνεις για ταίρι. Αν είσαι ήδη in relationship κλείσε ένα δείπνο για δύο με τον σύντροφό σου.

Παρθένος
Οικονομικά θέματα, όπως συζητήσεις με συμβολαιογράφους και λογιστές, μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, στην περίπτωση π.χ. που τρέχεις να προλάβεις τις προθεσμίες για μεταβιβάσεις, δωρεές κ.λπ.

Ζυγός
Οι άλλοι είναι λίγο πιο πρόθυμοι σε συζητήσεις και επαφές σήμερα, πράγμα που αξίζει να αξιοποιήσεις τόσο σε επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και σε συνεννοήσεις με τον σύντροφό σου.

Σκορπιός
Η Δευτέρα δεν είναι άσχημη για οικονομικές και πρακτικές συζητήσεις με συνεργάτες και πελάτες στην δουλειά, ενώ καθώς ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου, θα ηρεμήσεις αρκετά από θέμα «τρεξίματος».

Τοξότης
Η ενέργεια πάει «βζιιιιιιιν» από σήμερα με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σου ως 24/1 έχοντας την όρεξη «να κάνεις πράγματα» αν και το τρέξιμο θα είναι for real. Vamos λοιπόν!

Αιγόκερως
Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου ως 2/1 και η επικοινωνία σου βελτιώνεται, αφού εκφράζεις πιο άμεσα και πιο εύκολα αυτά που σκέφτεσαι. Η καθημερινότητα βέβαια έχει...«τροχάδην».

Υδροχόος
Άνετη η Δευτέρα, φέρνει λύσεις επικοινωνιακά με συνεργάτες, βοηθώντας σε επαφές, ενώ σου δίνει και διάθεση για κοινωνικοποίηση, διασκέδαση με φίλους κ.λπ.

Ιχθύες
Μια ευχαρίστηση εξέλιξη σχετικά με τα οικονομικά της δουλειάς δεν αποκλείεται σήμερα, ενώ τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν full on μέχρι 24/1 με τον Άρη στον Τοξότη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ