Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.12.2021

Δίδυμε η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα βγάζει «τρελή καψούρα» και έξαψη στα ερωτικά, σε σημείο όμως που αγγίζει την εμμονή, οπότε ρελάξ λίγο με ζήλειες και κτητικότητες

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί μεν πολλή πίεση και χειριστικά μοτίβα σε σχέση με τα επαγγελματικά, με ορίζοντα αρχών Μαρτίου, μίας και θα επαναληφθεί στις 25/12 και 3/3 (για μερικούς και στο σπίτι, με εντάσεις με γονείς ή τον σύντροφο) μπορεί όμως να φέρει και εξελίξεις, αλλάζοντας ακόμα και το στάτους σου μέσα από σημαντικές γνωριμίες (3ο δεκαήμερο κυρίως).
 
Ταύρος
Δεν μετακινείσαι εύκολα από τις παγιωμένες θέσεις και πεποιθήσεις σου, κάτω όμως από την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, που θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέχρι τον Μάρτιο, μάλλον θα αναθεωρήσεις πολλά σχετικα με το κομμάτι της ελευθερίας μέσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή (3ο δεκαήμερο κυρίως).
 
Δίδυμοι
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) βγάζει «τρελή καψούρα» και έξαψη στα ερωτικά, σε σημείο όμως που αγγίζει την εμμονή, οπότε ρελάξ λίγο με ζήλειες και κτητικότητες. Παράλληλα, φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, όπως κληρονομικά, διατροφές, τα λεφτά του συντρόφου σου κ.λπ. από τώρα και μέσα στους επόμενους δυόμιση μήνες (θα επαναληφθεί στις 25/12 και στις 3/3).
 
Καρκίνος
Το σεξαπίλ σου ξεχειλίζει από παντού με την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) έλκοντας όμως κάθε λογής «προβληματικά καρύδια», επομένως προσοχή που μπλέκεις, ενώ σε ήδη υπαρχουσες σχέσεις τα όρια πρέπει να γίνουν σαφή και όπου ο έλεγχος και το μαρτύριο (παίζουν και βίαιες καταστάσεις, σαν αυτές που διαβάζεις στις ειδήσεις) βαφτίζεται αγάπη, θα πεις «άντε γεια και φιλιά στο σπίτι» μέχρι την άνοιξη (καθώς θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέσα σε αυτό το διάστημα).
 
Λέων
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) μπορεί να βγάλει διάφορα «θεματάκια» (toxic behaviors) με συνεργάτες και το γενικότερο κλίμα στην δουλειά μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που ίσως σε οδηγήσουν και σε σημαντικες αλλαγές «πλεύσης». Από την άλλη, θα υπάρχει και μια διάθεση αλλαγών αναφορικά με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, με δραστικό μάλιστα τρόπο.
 
Παρθένος
Πρωτόγνωρα συναισθήματα στα ερωτικά φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) που θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέχρι την άνοιξη (25/12 και 3/3) με το πάθος, το μίσος και την εμμονή να κάνουν ένα επικίνδυνο ménage a troi, προσελκύοντας και dark καταστάσεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν και εξελίξεις σχετικά με το θέμα απόκτησης παιδιών αυτό το διάστημα.
 
Ζυγός
Με την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) από τώρα και μέχρι τις αρχές Μαρτίου (θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές ως τότε, στις 25/12 και στις 3/3) ενδέχεται να βιώσεις κάποια κρίση στο σπίτι και τα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά, που σε ωθεί σε αλλαγές, όπως μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση κ.λπ. Για άλλους αυτή η αλλαγή θα είναι «εσωτερική», με ζητούμενο την αποτοξίνωση απ’ ό, τι σε «καταπνίγει» σε ψυχολογικό επίπεδο 
 
Σκορπιός
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) η αγάπη εύκολα καμουφλάρεται σε ανάγκη ελέγχου του άλλου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται «δουλειά». Από την άλλη είναι μια εξαιρετική επιρροή για να κλείσεις μια συμφωνία ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο στα επαγγελματικά (θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέχρι τις αρχές Μαρτίου).
 
Τοξότης
Σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αναθεωρήσεις εξ ολοκλήρου την σχέση σου με το χρήμα. Εξαιρετική όψη για να ξεκινήσεις τώρα ένα προγραμμα απώλειας κιλών, με θεαματικά αποτελέσματα μέχρι την άνοιξη.
 
Αιγόκερως
Η πρώτη από τις τρεις συνολικά συνοδούς Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) μέχρι τις αρχές Μαρτίου σχηματίζεται σήμερα, δίνοντας σου μια τεράστια δυναμική να αλλάξεις τα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες, νιώθοντας μια ασφυκτική πίεση να απεμπλακείς από οτιδήποτε «άνοστο» και επιφανειακό, βρίσκοντας ξανά την «σπίθα» στην ζωή σου. Σκέψου, ζύγισε, αναθεώρησε, αλλά μην πάρεις τις αποφάσεις σου βιαστικά.
 
Υδροχόος
Face to face με τα κατάβαθα της ψυχής και του παρελθόντος σου, αναφορικά με σχέσεις και προσωπικά θέματα, σε φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) η πρώτη από άλλες δύο που θα ακολουθήσουν στις 25/12 και στις 3/3. Τα συναισθήματα είναι έντονα, υπάρχει όμως η δυνατότητα να αναγεννηθείς ψυχολογικά, πετώντας τα άχρηστα «υπολείμματα».
 
Ιχθύες
Το drive να παθιαστείς με καινούργια όνειρα και σχέδια στα επαγγελματικά μέχρι την άνοιξη φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο κυρίως) όντας παράλληλα μια περίοδος στην οποία μπορεί να υπάρξουν αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και φιλίες, καθώς «μετράς» πλέον με πιο απαιτητικά standards τα άτομα που έχεις γύρω σου.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ