Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.11.2021

Υδροχόε, αντί να ασχολείσαι με όσους έχουν «κάλο στον εγκέφαλο», προτίμησε κάτι πιο εκλεπτυσμένο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα περπατάει στον δρομο
© Alex Sorto / Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Προγραμμάτισε συναντήσεις με την παρέα και δημιουργικές δραστηριότητες που σε συγκινούν για να ξεδώσεις λιγάκι, κρατώντας έξω όσα σε αγχώνουν σήμερα.

Ταύρος
Ξέρεις, η θετική σκέψη είναι εξίσου ρεαλιστική με την αρνητική, η επιλογή πάλι για το πού θα εστιάσεις δική σου. Hope you choose wisely!

Δίδυμοι
Όσο πιο «σκόρπια» και εκτός σπιτιού περάσεις τη μέρα σου, τόσο το καλύτερο για τη διάθεσή σου. Βουρ στην εξόρμηση λοιπόν, ακόμα και σε μια μίνι εκδρομούλα.

Καρκίνος
Μην ασχοληθείς με τίποτα troublesome σήμερα, αλλά πάρε την μέρα για να ξεκουραστείς, να κοιμηθείς περισσότερο και να αράξεις όπως γουστάρεις.

Λέων
Όταν είσαι εστιασμένος στο κέντρο σου, δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάσαι. Η εσωτερική σου δύναμη είναι εκεί για να σε στηρίξει και να σε προστατεύσει, αρκεί να την εμπιστευτείς.

Παρθένος
Η δουλειά ή πρακτικές υποχρεώσεις μπορεί να σου κλέψουν αρκετό χρόνο σήμερα, όμως θα έχεις και «μυαλό» και μεθοδικότητα για να ανταποκριθείς.

Ζυγός
Πιο άνετο το Σάββατο, σου είναι ευκολότερο να διακρίνεις τι χρειάζεσαι για να «αφεθείς» και να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός
Η ένταση της εβδομάδας σιγά-σιγά «πέφτει», αφήνοντας χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση, οπότε σήμερα... ηρεμία at last (fingers crossed καλού-κακού).

Τοξότης
Όρεξη για κοινωνικότητες και εξόδους έχει το Σάββατο, στο στοιχείο σου δηλαδή, ύστερα από μια μπλιαχ (για τους περισσότερους τουλάχιστον) εβδομάδα. Ουυφ.

Αιγόκερως
Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λιγάκι σήμερα ή να κάνεις λίγο διάβασμα αν είσαι φοιτητής, μαζί με μια μίνι κουρά ομορφιάς έστω, έτσι για να αποδώσεις καλύτερα. Αμέ.

Υδροχόος
Αντί να ασχολείσαι με όσους έχουν «κάλο στον εγκέφαλο», προτίμησε κάτι πιο εκλεπτυσμένο, όπως το να δεις την υπέροχη έκθεση «Κάλλος. Η Υπέρτατη Ομορφιά» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. 

Ιχθύες
Το Σάββατο είναι σούπερ day για οργάνωση ντουλάπας, καθάρισμα σπιτιού, ξεκαθάρισμα σαβούρας που πιάνει χώρο κ.λπ. Όρεξη να ‘χεις και θα κάνεις «θαύματα». Έχεις ή μπαα;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ