Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.11.2021

Τοξότη η ερώτηση είναι η εξής: «Γιατί γ@μ&ς το δικό σου κάρμα, επειδή ο άλλος είναι μπριζωμένος;»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Υπάρχουν φορές που τα λόγια είναι περιττά και ένα βλέμμα μπορεί να εκφράσει τα πάντα γύρω από τον ψυχισμό σου. Χρησιμοποίησε αυτό τον «μηχανισμό» για να αποφύγεις μεταξύ άλλων και άσκοπη σπατάλη ενέργειας επικοινωνιακά.
 
Ταύρος
Δύσκολος ο συνδυασμός κυκλοθυμίας και ενσυναίσθησης, σε εξαντλεί ενεργειακά, επομένως χρειάζεται ένα «μάζεμα», περισσότερα «όχι», στην τελική ίσως και λίγο «γράψιμο» για να προστατέψεις τον εαυτό σου. 
 
Δίδυμοι
Η συνειδητοποίηση της δικής σου προσκόλλησης σε άχρηστα «κουτάκια» συμπεριφοράς που δεν σε ωφελούν πλέον, μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για μια καινούργια αρχή στην ζωή σου.
 
Καρκίνος
Σχέδια για το μέλλον σου που γίνονται υπό καθεστώς βιασύνης, πόνου ή βαρεμάρας, δύσκολο να οδηγήσουν σε κάτι ουσιαστικό. Μάλλον τρόπος (εύκολης) διαφυγής από κάτι «άλλο» μοιάζουν.
 
Λέων
Κοίτα, ένας τρόπος για να σε αφήσουν όλοι λιγάκι ήσυχο, είναι να το παίξεις «Πάστα Φλώρα» όσο πιο πειστικά μπορείς. Το’ χεις γενικά με το «θέατρο», οπότε κόψε αντιδράσεις και όπου «πιάσει», εξέλιξε το. 
 
Παρθένος
Η συσσωρευμένη κούραση από τη μιά και το συνεχές, undetected στρες της πανδημίας από την άλλη, βγάζουν ανάγκη για απόδραση από την καθημερινότητα. Προτίμησε κάτι δημιουργικό, με καλλιτεχνικό flair.
 
Ζυγός
Είναι σημαντικό να βρίσκεις νόημα σε αυτά που κάνεις, χωρίς ν’ αφήνεσαι στον αυτοματισμό της καθημερινότητας, γιατί μετά το «κενό» κάνει πολύ echo...
 
Σκορπιός
Τουλάχιστον σε αυτή την χώρα δεν πλήττουμε ποτέ, αφού η βλακεία έχει φτάσει σε νέα επίπεδα, λίγη όμως αποστασιοποίηση από τον όλο «χαμούλη» θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.
 
Τοξότης
Και η ερώτηση είναι η εξής: «Γιατί γ@μ&ς το δικό σου κάρμα, επειδή ο άλλος είναι μπριζωμένος;» Κοινώς, προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην δουλειά, στο σπίτι, στον δρόμο κ.λπ.
 
Αιγόκερως
Αν κάποιος, συνεργάτης, φίλος, σύντροφος, παιδί συνεχώς περνά τα όρια, είναι μάλλον γιατί του το επιτρέπεις, n’ est-ce pas; Λέω εγώ τώρα, εσυ ξέρεις καλύτερα.
 
Υδροχόος 
Έχεις ανάγκη από food for the soul, οτιδήποτε εμπεριέχει ηρεμία, γλύκα και μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά έναντι της νευρικότητας, όπως η μουσική για παράδειγμα. 
 
Ιχθύες
Το χιούμορ λειτουργεί πάντα αποσυμπιεστικά όταν τα πράγματα ζορίζουν, διαφορετικά υπάρχουν και τα ταξίδια του μυαλού, «πασπαλισμένα» με αρκετή δόση τάσεων φυγής...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ