Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.11.2021

Ταύρε, η εσωτερική αναταραχή και η διάθεση να διεκδικήσεις το δίκιο σου ή την ησυχία σου, «σπάζοντας δεσμά» καταπίεσης μπορεί να φέρει συγκρούσεις

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Daria Litvinova / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η τάση για αντίδραση και καυγά μέσα σε μια προσωπική η επαγγελματική σχέση είναι έντονη, ενώ αν υπάρχει κάτι σε κρυφό ή παράνομο στα ερωτικά, παίζουν και αποκαλύψεις που μπορούν να σε εκθέσουν, οπότε προσοχή... Απρόοπτα στα οικονομικά δεν μπορούν να αποκλειστούν (2ο δεκαήμερο).

Ταύρος
Η εσωτερική αναταραχή και η διάθεση να διεκδικήσεις το δίκιο σου ή την ησυχία σου, «σπάζοντας δεσμά» καταπίεσης μπορεί να φέρει συγκρούσεις, επομένως μην επιχειρήσεις σοβαρές συζητήσεις μέχρι το Σάββατο, ενώ απρόβλεπτες εξελίξεις, αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες στην σχέση σου ή σε μια συνεργασία (επηρεάζεται κυρίως το 2ο δεκαήμερο).

Δίδυμοι
«Εδώ τρελοκομείο, εδώ τρελοκομείο!!» σου μιλά η φωνή του εύκολα αγχωνόμενου εαυτού σου, του εύκολα τσαντιζόμενου Διδύμου, που χρειάζεται παραπάνω αυτοφροντίδα these days, γιατί πόσα ν’ αντέξει κι αυτό το κορμί! Απρόβλεπτες εξελίξεις στην δουλειά είναι πιθανές, απόφυγε όμως παρορμητικές αντιδράσεις (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος
Η μέρα του Πολυτεχνείου είναι νευρική και μπορεί να βγάλει εύκολα εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφο, έναν φίλο ή έναν συνεργάτη, ωστόσο για τους αδέσμευτους παίζει και το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας που...βαράει «κατακούτελα» και συναρπάζει ερωτικά! (2ο δεκαήμερο).

Λέων
Εδώ σου σε λέει «τα φυτά ουρλιάζουν όταν στρεσάρονται» δεν θα ουρλιάξεις εσύ απ’ το στρες και τα νεύρα με Άρη αντίθεση Ουρανό (2ο δεκαήμερο) και ό, τι παλαβό μπορεί να βγάλει στην δουλειά ή το σπίτι; Η συμβουλή βέβαια είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις, αλλά...

Παρθένος
«Στου κουφού (add to that και στου τρελού στην εποχή μας) την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα» ή όσο θέλεις προσπάθησε να εξηγήσεις τα αυτονόητα χωρίς να μαλώσεις, οπότε καλύτερα απόφυγε επαφές και συζητήσεις με τέτοια άτομα μέχρι το Σάββατο. Τα απρόοπτα στην καθημερινότητα και τις μετακινήσεις είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα (2ο δεκαήμερο).

Ζυγός
Η πίεση, οι νευρικές αντιδράσεις και τα απρόοπτα σε προσωπικές/ επαγγελματικές σχέσεις ή τα οικονομικά είναι πιθανά από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή (2ο δεκαήμερο) και ίσως σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις την στάση αλλά και την δράση σου, προκειμένου να διατηρήσεις την συναισθηματική σου ευημερία.

Σκορπιός
Βρίσκεσαι σε υπερδιέγερση, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) να ωθεί σε παρορμητικές και ακραίες συμπεριφορές μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που δεν σε αφήνουν να κινηθείς «ελεύθερα», καταπιέζοντας σε, σε βαθμό...ταρακουνήματος!

Τοξότης
«Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία...» και υστερία επίσης αυτές τις μέρες, αλλά δεν χρειάζεται να «πεθάνεις» για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του καθενός ή σε διάφορες αλλαγές/ απρόοπτα που συμβαίνουν στην δουλειά και στην καθημερινότητα σου (2ο δεκαήμερο). Έλεγξε τα νεύρα σου, βάλε προτεραιότητες, φρόντισε την υγεία σου.

Αιγόκερως
Επειδή everybody είναι στην τσίτα, πρόσεξε λίγο παραπάνω την συμπεριφορά σου με σύντροφο, παιδιά, έναν φίλο ή κάποιον συνεργάτη, για να μην χάνεις την ώρα σου με μαλώματα. Πάντως παίζουν και κεραυνοβόλοι έρωτες, αλλά και...απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες (αρχές 2ου δεκαημέρου), οπότε αν αυτό δεν είναι στα πλάνα σου, δράσε με την ανάλογη υπευθυνότητα.

Υδροχόος
«Ανάθεμα την ώρα! Κατάρα την στιγμή! Σκότωσαν οι εχθροί μας το γελαστό παιδί!» λέει το γνωστό τραγούδι, όμως πρόσεχε μην «σκοτώσεις», ωθούμενος από την πίεση και την ένταση των ημερών, τις ισορροπίες στην δουλειά ή στο σπίτι, αποφεύγοντας πείσματα και ανυποχώρητες συμπεριφορές που δεν παράγουν αποτέλεσμα (2ο δεκαήμερο).

Ιχθύες
Η ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου φιλοξενεί μια εκρηκτική όψη, που μπορεί να βγάλει άγχος, νεύρα, διάφορα απρόοπτα στην επικαιρότητα, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό «ζητείται ψυχραιμία» και λογική στις αντιδράσεις, στην οδήγηση κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ