Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 15-22 Νοεμβρίου 2021

Σκορπιέ, η υπομονή σου έχει πλέον εξαντληθεί και δεν εχεις όρεξη να ανεχτείς τοξικές καταστάσεις που «παίζουν» με το νευρικό σου σύστημα

zarastro.jpg
Zarastro
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skorpios.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15-22 Nοεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα από τα μέσα της ανεβάζει «ρυθμούς», με την αντίθεση Άρη-Ουρανού την Τετάρτη, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, να φέρνει ένταση και προβοκατόρικη διάθεση, με ό, τι αυτό συνεπάγεται και σε συλλογικό επίπεδο, επηρεάζοντας (μέχρι και την Παρασκευή) κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Οι πιέσεις αφορούν τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικοερωτικό επίπεδο. Ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σου, απρόοπτα έξοδα, φουσκωμένοι λογαριασμοί, ζημιές στο σπίτι που χρήζουν επιδιόρθωσης και τρώνε λεφτά, θέματα που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες που ίσως οδηγήσουν και σε κλεισίματα οικονομικών κύκλων, με τα ρίσκα να είναι απαγορευτικά σε κάθε περίπτωση, αλλά και καταπιεσμένα συναισθήματα σε στενές προσωπικές σχέσεις που γεννούν συγκρούσεις. Τους ίδιους τομείς αφορά και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο την Παρασκευή, που επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες, βγάζοντας και συναισθηματική αναστάτωση η οποία μπορεί να βρει μη «λειτουργικά» κανάλια διοχέτευσης, που προσφέρουν μόνο προσωρινό relief, όπως παρορμητικές αγορές, συναισθηματικό φαγητό και κάθε τύπου υπερβολές, που στην συνέχεια σε γεμίζουν με ενοχές.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής μιας εβδομάδας με σαφή επαναστατική διάθεση, με την αντίθεση του Άρη απέναντι σου με τον Ουρανό από το ζώδιο σου ανήμερα 17 Νοέμβρη να δίνει το πρόσταγμα του «χάους» και σε κοινωνικό επίπεδο, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Η μέρα λοιπόν (και οι υπόλοιπες βέβαια) είναι επικίνδυνη για κάθε είδους εκδηλώσεις βίας, αλλοπρόσαλλες καταστάσεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που βγάζουν θυμό και ανάγκη εναντίωσης, κάνοντας δύσκολη την διατήρηση του εσωτερικού equilibrium, προκρίνοντας την απερισκεψία και την πολεμική, οδηγώντας σε κλιμακώσεις που δεν συνηθίζεις ως προσωπικότητα. Κάποιοι μπορεί να επιδείξουν και την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά, προσπαθώντας να αντισταθούν «με το ζόρι» στις εξελίξεις, με την λογική ότι έτσι μπορούν να ελέγξουν καταστάσεις, πράγμα φυσικά μάταιο, καθώς την Παρασκευή ολοκληρώνεται και η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, εγκαινιάζοντας μια σειρά εκλείψεων στον άξονα σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Η αλλαγή, Ταύρε μου, είναι η μόνη σταθερά της ζωής και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σε σχέσεις και συνεργασίες, θα σε οδηγήσουν στην αναγκαία προσωπική εξέλιξη. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή και στην υγεία σου αυτές τις μέρες.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να κατεβάσεις το podcast «Πώς μπορείτε να γίνεται Guru Yogi σε μια μέρα» η αλήθεια όμως είναι πως μια τέτοια προσέγγιση θα σου χρειαστεί αυτή την εβδομάδα, καθώς «χρωματίζεται» από την αντίθεση Άρη-Ουρανού την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας άγχος (έλεος κάπου) και περισσότερη πίεση σε δουλειά και καθημερινότητα. Το πρόγραμμά σου είναι φουλ από υποχρεώσεις και το συνεχές τρέξιμο ακόμα και για ένα πολυάσχολο πλάσμα όπως εσύ σε έχει πια κουράσει, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε λάθη λόγω αδυναμίας εστίασης, αλλά και σε σωματικό και ψυχολογικό burnout, με την υγεία σου να χρειάζεται έξτρα προσοχή και φροντίδα. Είναι σημαντικό να βρίσκεις τρόπους να εκτονώνεις το στρες, ιδανικά μέσω αεροβικής άσκησης, περνώντας και χρόνο με το εαυτό σου, βάζοντας παράλληλα προτεραιότητες. Στο ίδιο μοτίβο και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, βγάζοντας εσωτερική υπερένταση και ευερεθιστότητα, τονίζοντας την ανάγκη δραστικών αλλαγών σχετικά με την φυσική σου κατάσταση, αποκαλύπτοντας ίσως και κάποιο παρασκήνιο στην δουλειά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η αντίθεση Άρη-Ουρανού την ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου μπορεί να φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις σε ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις, -φαντάζεσαι φυσικά και πού αλλού-, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Επικρατεί ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα που μπορεί απ’ τη μια να δώσει κεραυνοβόλους έρωτες και γνωριμίες που κάνουν την καρδιά να «πετά» για τους αδέσμευτους και απ’ την άλλη να δημιουργήσει προβλήματα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία. Είσαι σε φάση που δεν ανέχεσαι «γυμνάσια», καταπίεση ή υποτιμητικές συμπεριφορές από τον σύντροφο σου, τους φίλους σου ή οποιονδήποτε άλλον, μπορεί όμως να χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις, come what may. Ίσως πάλι αναγκαστείς λόγω των εξελίξεων να αναθεωρήσεις πλάνα και στόχους, ψάχνοντας νέες συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν. Και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) αφορά ξεκαθαρίσματα στόχων και  διαπροσωπικών σχέσεων, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Όσο κι αν έχεις επενδύσει σε κάποιον ή σε κάτι, αν πλέον δεν προχωρά, αν δεν περνάς καλά ή αν δεν σου βγαίνει με αυτόν τον άνθρωπο, θα μπεις στην διαδικασία να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από ανώφελο πόνο και φθορά, ανοίγοντας την πόρτα στο καινούργιο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Μια εβδομάδα με έντονη αίσθηση πίεσης στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σχέσεις, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται την Τετάρτη να βγάζει απρόοπτα σε αυτούς τους τομείς, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Η πολλή γκίνια και ο καταπιεσμένος θυμός οδηγούν σε εκρήξεις και αντιπαραθέσεις, αφού μια παραπάνω κουβέντα αρκεί για «να ανάψουν τα αίματα», ενώ τα προβλήματα μπορεί να αφορούν και σε μέλη της οικογένειας που έχουν παραπάνω ανάγκη, όπως οι γονείς, σε ζητήματα ακινήτων, γονικών παροχών, αλλά και σε κάποια έκτακτη κατάσταση στην δουλειά που ανατρέπει την παρούσα κατάσταση. Μπορεί για παράδειγμα να χρειαστεί να καλύψεις έναν συνάδελφο που αποχωρεί αναλαμβάνοντας παραπάνω ευθύνες ή να μεταφερθείς σε ένα διαφορετικό πόστο, γεγονός που σε απορρυθμίζει προσωρινά, θα πρέπει όμως να αποφύγεις κόντρες με ανώτερους, δείχνοντας σύνεση. Τον άξονα καριέρας-σπιτιού δείχνει και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο την Παρασκευή, που επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνοντας αλλαγές όπως μια καινούργια θέση, μια προαγωγή, μια μεταγραφή, το τέλος μιας συνεργασίας, το «κλείσιμο» ενός καλού πελάτη, ή μια μετακόμιση για λόγους δουλειάς, ακόμα και στο εξωτερικό, μέσα στο επόμενο εξάμηνο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Οι γρήγοροι ρυθμοί και η «τρέλα» στην καθημερινότητα δίνουν το παρόν και αυτή την εβδομάδα, κάνοντας peak την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού, -βόηθα Παναγία και σε συλλογικό επίπεδο-, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Ειδήσεις που σοκάρουν, -οποία έκπληξις!-, απρόοπτα με το διαδίκτυο, τον προγραμματισμό, τις μετακινήσεις, -δώσε και μένα traffic!-, τα θέματα σπουδών, εξωτερικού και νομικών υποθέσεων, είναι once again to be expected, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επαφές και τις συζητήσεις with everybody, αφού συνεργάτες, φίλοι, σύντροφοι, αδέρφια, ξαδέρφια, θα «ψάχνονται» για καυγά, με την κριτική και από την δική σου βέβαια πλευρά να «βαράει στο ψαχνό». Ένα προσωρινό μπλοκάρισμα σε μελλοντικά σχέδια δουλειάς/ σπουδών, ένα ξέσπασμα ή μια «κρίση» σε μια επαγγελματική ή φιλική σχέση μπορεί να φέρει και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, βγάζοντας παράλληλα μια κούραση από την συνεχή ενασχόληση με τα προβλήματα της πανδημίας, της κοινωνίας, της επικαιρότητας, των «άλλων», ωθώντας σε να κοιτάξεις λίγο και εσένα.


Ζυγός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Τα πράγματα στον οικονομικό και τον συναισθηματικό τομέα είναι αρκετά ρευστά αυτή την εβδομάδα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού ανήμερα 17 Νοέμβρη να φέρνει ανατροπές, επηρεάζοντας κυρίως όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο. Ξαφνικά έξοδα, διάφορες στον οικονομικό σχεδιασμό της επιχείρησης με έναν συνέταιρο, στην οικονομική διαχείριση με το ταίρι σου αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι, σε ζητήματα διατροφών αν είσαι διαζευγμένος, σε φορολογικά, σε θέματα γονικών παροχών και μεταβιβάσεων, αναπάντεχες ρήξεις που προκύπτουν σε μια επαγγελματική συνεργασία, αλλά και απρόσμενα γεγονότα που κλονίζουν την εμπιστοσύνη προς τον άνθρωπο σου, όλα είναι πιθανά. Εννοείται πως βιαστικές κινήσεις, επενδύσεις, παρορμητικές αγορές και υπογραφές συμφωνιών παίρνουν άκυρο αυτές τις μέρες, καθώς ακολουθεί και μια Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα των οικονομικών σου (19/11), που επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Ορισμένοι πάντως θα έχουν και κέρδη, π.χ. μέσω μιας κληρονομιάς, αποζημίωσης κ.λπ. ενώ συναισθηματικά θα υπάρξει ανάγκη για ξέσπασμα και ερωτική εκτόνωση.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Απρόοπτων συνέχεια στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και αυτή την εβδομάδα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να γεννά επαναστατική διάθεση, βγάζοντας έντονη ανάγκη εκτόνωσης τόσο σε προσωπικό, όσο φυσικά και σε κοινωνικό επίπεδο, μιας και σχηματίζεται ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Η υπομονή σου έχει πλέον εξαντληθεί και δεν εχεις όρεξη να ανεχτείς τοξικές καταστάσεις που «παίζουν» με το νευρικό σου σύστημα επί καθημερινής βάσεως, ειδικά αν έχεις δώσει τις ευκαιρίες σου. Ίδια «όρεξη» ,-ίσως και περισσότερη-,  υπάρχει όμως και από την απέναντι πλευρά, οπότε αναμένονται μετωπικές συγκρούσεις αλλά και «αψυχολόγητες πρωτοβουλίες» που προκαλούν σοκ σε ορισμένες περιπτώσεις. Για τους αδέσμευτους ωστόσο παίζει και το σενάριο ξαφνικών γνωριμιών. Θέματα σχέσεων/ συνεργασιών αφορά και η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (19/11), η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον άξονα σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, που επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Οι συνειδητοποιήσεις που φέρνει μπορεί να οδηγήσουν σε αποφάσεις, όπως μια επισημοποίηση ή αντίθετα το κλείσιμο ενός κύκλου, έχοντας πλέον επίγνωση του τι χρειάζεσαι για να είσαι καλά. Δώσε προσοχή και στην υγεία σου αυτές τις μέρες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Μεγαλύτερο στρες και πίεση στην καθημερινότητα και την δουλειά φέρνει η αντίθεση Άρη-Ουρανού την ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου, διαμορφώνοντας φυσικά «εξαιρετικό κλίμα» για δημιουργία επεισοδίων, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Η διάθεση σου θα μοιάζει με «το τρενάκι του τρόμου» και μολονότι δεν είσαι κυκλοθυμική προσωπικότητα, έχεις ωστόσο πεπερασμένες αντοχές ως άνθρωπος, με την εσωτερική υπερένταση να «βαράει» για τα καλά, βγάζοντας και παλιές φοβίες. Αυτό όλο ίσως οφείλεται και σε περίεργες συνθήκες στον εργασιακό σου χώρο που σε κάνουν να αισθάνεσαι «στην γωνιά». Δεν αποκλείονται και σχετικές ξαφνικές αποκαλύψεις που ξεσκεπάζουν ένα παρασκήνιο, αλλά και μια αναπάντεχη πρόταση δουλειάς για ορισμένους. Προσοχή χρειάζεται αυτές τις μέρες και σε επίπεδο υγείας, καθώς είσαι περισσότερο ευάλωτος και στην σωματοποίηση του άγχους. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο αφορά και πάλι αυτούς τους τομείς, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο, καλώντας σε να επενδύσεις περισσότερο στην φυσική σου κατάσταση, αποβάλλοντας τοξικές συνήθειες, ενεργοποιώντας σε και στο να κοιτάξεις οποιαδήποτε ενόχληση έγκαιρα, αντιμετωπίζοντας την αποτελεσματικά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να δημιουργήσουν αναστατώσεις αυτήν την εβδομάδα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού την Τετάρτη να ευνοεί κάθε είδους παρόρμηση, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Απρόσμενες εξελίξεις σε μια επαγγελματική συνεργασία ή μια συλλογική δουλειά, συμπεριφορές από άτομα στο φιλικό σου περιβάλλον που φέρνουν περισσότερο σε εχθρότητα και ανταγωνισμό παρά σε υποστήριξη, διαφωνίες με τον σύντροφο και τα παιδιά, ή προβλήματα που αφορούν αγαπημένα σου πρόσωπα και που με την σειρά τους στεναχωρούν και’ σένα, όλα είναι πιθανά. Ξαφνικές αποκαλύψεις για το ποιόν και την δράση ενός ατόμου που δεν μπορούσες ούτε να διανοηθείς, καθώς επίσης και κεραυνοβόλοι έρωτες ή απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες δεν μπορούν να αποκλειστούν, επομένως οφείλεις να είσαι προσεκτικός αν αυτό το τελευταίο δεν είναι στα πλάνα σου. Και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο που επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών (19/11) μπορεί να «δώσει» εγκυμοσύνες ή νέα που αφορούν τα παιδιά σου, φέρνοντας και αλλαγές σε αισθηματικές σχέσεις, αλλά και βοήθειες προβολής της δουλειάς σου, ιδιαίτερα αν δραστηριοποιείσαι στον καλλιτεχνικό χώρο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Το πιεστικό κλίμα στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού πάνω στην επέτειο του Πολυτεχνείου «να κλείνει το μάτι» σε αψυχολόγητες αντιδράσεις και εκρήξεις, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Ο λόγος μπορεί να είναι π.χ. ένα θέμα που «σκάει» ξαφνικά σχετικά με το σπίτι ή με κάποιο μέλος της οικογένειας ή μια απρόσμενη εξέλιξη στα επαγγελματικά που προκαλεί άγχος και ανασφάλεια, οδηγώντας σε ξεσπάσματα θυμού. Θα υπάρχει μια τάση για αντιπαλότητα και μια παρόρμηση στην εκδήλωση της ενέργειας, όμως είναι προτιμότερο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις να μπεις στο παιχνίδι της εριστικότητας και του καυγά με τους γονείς, τους ανωτέρους ή τον σύντροφο σου, προκρίνοντας τον διάλογο που θα δώσει και στον άλλους να καταλάβουν πώς νιώθεις. Τον άξονα οικογένειας-καριέρας ενεργοποιεί και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκλείψεων σε αυτούς τους τομείς μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, επηρεάζοντας τώρα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνοντας μεγαλύτερη αγωνία και αλλαγές στην δουλειά και τον χώρο του σπιτιού, όπως π.χ. μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση ή το καλωσόρισμα ενός νέου μέλους στην οικογένεια.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Μια ακόμα εβδομάδα έντονης καθημερινότητας ξεκινά, με το νευρικό κλίμα να αφορά όλους μας, καθώς η αντίθεση Άρη-Ουρανού (17/11) μπορεί να δώσει και πάλι «τρελή» επικαιρότητα, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Νέα που σοκάρουν και ευτράπελα στον προγραμματισμό είναι πολύ πιθανά, ενώ πρέπει να είσαι προσεκτικός με την οδήγηση, το διαδίκτυο και τις συσκευές τεχνολογίας, για να γλυτώσεις ταλαιπωρία. Ακόμα, χρησιμοποίησε διπλωματία για να αποφύγεις ανωφελούς τσακωμούς με φίλους, αδέρφια, συνεργάτες ή σύντροφο, γιατί οι μέρες ευνοούν τις παρανοήσεις και τα ξεσπάσματα θυμού άνευ λόγου και αιτίας, επομένως δεν χρειάζεται να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο, ακόμα κι αν έχεις δίκιο. Η ψυχική και συναισθηματική ηρεμία είναι πάνω απ’ όλα, κάτι που «οφείλεις» να θυμάσαι και με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που «παίζει» με το νευρικό σου σύστημα, βγάζοντας εκ νέου τάση για αντιπαραθέσεις ακόμα και με τον...γείτονα που δεν φοράει μάσκα, οδηγώντας ίσως και σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα με κοντινά άτομα ή συγγενείς. Νέα σχέδια στις σπουδές και τα επαγγελματικά δεν αποκλείονται, αλλά θα πρέπει να αναβάλεις υπογραφές συμφωνιών, αν θέλεις να έχουν διάρκεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ