Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15.11.2021

Ιχθύ, μερικές φορές πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να πιστέψει στο καλύτερο που μπορεί να έρθει στην ζωή σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-13-07-2021.jpg
© Jakob Owens / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Κληρονομικά, φορολογικά καθώς και επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να έχουν μια πιο θετική προοπτική (3ο δεκαήμερο) σε σχέση με τις επόμενες μέρες, που αξίζει να αξιοποιήσεις, αν και είσαι πάλι επιρρεπής σε big spending. Μαζέψου!

Ταύρος
Η Δευτέρα μπορεί να φέρει μια ευκαιρία στα επαγγελματικά (3ο δεκαήμερο), βοηθώντας σε interviews και συζητήσεις με προϊσταμένους, προσοχή όμως στον υπερβολικό «αέρα» αυτοπεποίθησης. C’ est un faux pas.

Δίδυμοι
Θετική η Δευτέρα για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη ή να κάνεις μια πρόταση στην δουλειά, αποφεύγοντας ωστόσο εξυπνακίστικες ατάκες και «ποιός με πιάνει» attitude.

Καρκίνος
Παρουσιάσεις στην δουλειά και επιχειρηματικές κινήσεις με ελεγχόμενο ρίσκο μπορούν να έχουν επιτυχία today (3ο δεκαήμερο), ενώ ερωτικά έχεις περίσσεια «ενεργητικότητας». Νιιααου...

Λέων
Η Δευτέρα έχει μια τάση «μεγαλοποίησης» των πραγμάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις, αν και μπορεί να φέρει μια πρόταση συνεργασίας ή μια θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα ακινήτου (3ο δεκαήμερο).

Παρθένος
Η μέρα είναι βοηθητική για επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, interviews, υπολόγιζε όμως τα μισά απ’ όσα σου «τάζουν», καθώς παίζει υπερβολή. Το ίδιο ισχύει και με το φαγητό, αλλά πιστεύω θα καταφέρεις να δείξεις χαρακτήρα. Not.

Ζυγός
Έχεις τάση για κραιπάλες και ξοδέματα, τόσο με το φαγητό όσο και με τα λεφτά και άντε πες με το πρώτο... άνθρωπος είσαι, με το δεύτερο όμως κάνε κράτει. Αν πάλι είσαι γεννημένος κοντά στις 17 Οκτωβρίου ίσως έχεις κάποιο μικρό κέρδος από ένα τυχερό παιχνίδι.

Σκορπιός
Κάποια θετική εξέλιξη σε ζητήματα ακινήτου, π.χ. μια μετακόμιση, μίσθωση, αγοραπωλησία κ.λπ. είναι πιθανή σήμερα (3ο δεκαήμερο), ενώ η μέρα προσφέρεται και για καλέσματα στο σπίτι, για να γιορτάσεις π.χ. μια επιτυχία ή τα γενέθλια σου!

Τοξότης
Για τα πολύ προσωπικά θέματα, οι γνώμες των άλλων είναι μάλλον θόρυβος. Ξέρεις τι έχεις ανάγκη, απλά χρειάζεται «να σε ακούσεις» αληθινά.

Αιγόκερως
Καλύτερα να μην δανειστείς, αλλά ούτε και να δανείσεις χρήματα σε φίλους σήμερα, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το να τα πάρεις πίσω. Προσπάθησε επίσης να ελέγξεις το συναισθηματικό ξέσπασμα στο φαγητό.

Υδροχόος
Έχεις ένα αβαντάζ τύχης που μπορεί να φέρει μια ευκαιρία ή κάποιο είδους επιβράβευση στα επαγγελματικά (3ο δεκαήμερο), προσπάθησε όμως να αποφύγεις συμπεριφορές «ο κόσμος μου χρωστάει» που ωθούν σε επιπολαιότητες.

Ιχθύες
Μερικές φορές πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να πιστέψει στο καλύτερο που μπορεί να έρθει στην ζωή σου, «κάνοντας πέρα» τον αρνητισμό (και το ψυχώ) που επικρατεί ολόγυρα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ