Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.11.2021

Υδροχόε, προσπάθησε να μην σπρώχνεις επικοινωνιακά τα πράγματα στα άκρα σε επαγγελματικά και οικογενειακά.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τριά κορίτσια.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Το Σάββατο έχει μια δυναμική απροόπτων και παρεξηγήσεων στα οικονομικά και τα ερωτικά (αρχές 2ου), είσαι και τύπος που αρπάζεται εύκολα, καλύτερα όμως να μην συμμετάσχεις. Επίσης, καλύτερα να αποφύγεις παρορμητικές αγορές.

Ταύρος
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο σου μπορεί να φέρει εντάσεις στην επικοινωνία, απρόοπτα μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, με την ηρεμία στην διατύπωση όσων σκέφτεσαι να είναι μάλλον δυσκολάκι.

Δίδυμοι
Το άγχος σε «συντροφεύει» Σαββατιάτικα, ίσως και λόγω κάποιου απροόπτου/ επείγοντος στην δουλειά ή στην καθημερινότητα, το οποίο κλέβει από τον χρόνο σου. Oh, dear.

Καρκίνος
Μια αναστάτωση/ παρεξήγηση με τον σύντροφο, τα παιδιά, έναν φίλο ή κάποιον συνεργάτη είναι πιθανή σήμερα, αν και για τους αδέσμευτους παίζουν και «χτυποκάρδια» με ένα άτομο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή που γνωρίζεις μέσω του διαδικτύου (αρχές 2ου).

Λέων
Απρόσμενα μαντάτα για τα επαγγελματικά ή το σπίτι είναι πιθανά σήμερα (αρχές 2ου) , «ταρακουνώντας» λίγο τις προτεραιότητες σου. Από την άλλη απόφυγε και σχετικές «επικίνδυνες» συζητήσεις on both sides, αν θες την ησυχία σου.

Παρθένος
Η επιρροή της αντίθεσης Ερμή-Ουρανού «έπιασε» ήδη από χτες ρίχνοντας το Gmail, μπλοκάροντας και το Google, να δούμε τι θα βγάλει και σήμερα, οπότε κάνε και κανένα backup, προσέχοντας παράλληλα τα λόγια αλλά και τις μετακινήσεις σου, γιατί παίζουν διάφορα «κουλά».

Ζυγός
Το Σάββατο έχει προοπτικές να σε «φορτώσει» με λίγη δουλίτσα, αλλά και να βγάλει ένταση σε μια προσωπική ή ερωτική σχέση, ίσως και κάποιο θεματάκι με τα οικονομικά, αν και οι ελεύθεροι μπορεί να έχουν μια ξαφνική γνωριμία (αρχές 2ου).

Σκορπιός
Το μενού για σήμερα έχει Ερμή αντίθεση Ουρανό (αρχές 2ου) , οπότε ή που θα πέσει ξέσπασμα/ καυγάς με την σχέση σου, έναν φίλο ή έναν συνεργάτη ή που θα υπάρξει κάποιο απρόσμενο νέο, με την ατμόσφαιρα να είναι αρκετά νευρική.

Τοξότης
Ευτράπελα στην καθημερινότητα ή κάποια έκτακτη κατάσταση στην δουλειά που χρειάζεται διαχείριση είναι πιθανά σήμερα, αλλά ok, το’ χεις. Μόνο να μου προσέξεις λίγο παραπάνω την υγεία σου, έτσι; (αρχές 2ου)

Αιγόκερως
Απόφυγε να εμπλακείς σε χαζές διαφωνίες/ εντάσεις με τον σύντροφο ή έναν φίλο σου, αν και για μερικούς θα παίξουν νέες γνωριμίες ή καταστάσεις friends with benefits. Κοίτα μόνο μην ερωτευτείς τελικά και μπλέξει περισσότερο το πράγμα (αρχές 2ου).

Υδροχόος
Ένα νέο που δεν περίμενες γύρω από τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά μπορεί να φέρει άγχος (αρχές 2ου) , προσπάθησε όμως και εσύ να μην σπρώχνεις επικοινωνιακά τα πράγματα στα άκρα σε αυτούς τους τομείς.

Ιχθύες
Το πρόγραμμα σήμερα μπορεί να βγάλει απρόοπτα τόσο στις μετακινήσεις όσο και στις συνεννοήσεις, -προβλέπονται και θεματάκια με το Internet συν τοις άλλοις- , με την οδήγηση να θέλει παραπάνω ψυχραιμία. Μερικοί ίσως έχουν και μια απρόσμενη συνάντηση ή γνωριμία που ενθουσιάζει (αρχές 2ου).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ