Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08.11.2021

Αιγόκερε, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να προωθήσεις τα σχέδιά σου έρχεται η Δευτέρα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας που κάθεται οκλαδόν στην εξοχή και πετά χώμα στον αέρα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Έμφαση στα επαγγελματικά έχει η Δευτέρα, με θετικό πρόσημο για την βελτίωση της εικόνας σου, αλλά και την προώθηση των οικονομικών σου, και καλά θα κάνεις να τρέξεις σήμερα γι’ αυτά, μην αφήνοντάς τα για αργότερα.

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου τη Δευτέρα που έρχεται με καλύτερες προϋποθέσεις, -σε μια γενικά δύσκολη βδομάδα-, για να χαλαρώσεις λιγάκι αλλά και να τακτοποιήσεις ό,τι σημαντικές εκρεμμότητες υπάρχουν.

Δίδυμοι
Η μέρα μπορεί να έχει αρκετό ερωτικό ενδιαφέρον, βοηθώντας σε να απολαύσεις όμορφες προσωπικές στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Καρκίνος
Ευκαιρίες για γνωριμίες στα ερωτικά και χαρούμενες εξόδους με φίλους και σύντροφο φέρνει η Δευτέρα. Θετική και για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Λέων
Με εστίαση στη δουλειά και σε πρακτικά ζητήματα, αλλά σαφώς περισσότερο βοηθητική από τις υπόλοιπες μέρες είναι η Δευτέρα, οπότε τελείωνε έγκαιρα με τα πιο σημαντικά.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ερωτικά σου και είναι καλή ίδια να κανονίσεις κάτι με τον σύντροφό σου ή να βγεις πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κι ας είναι Δευτέρα.

Ζυγός
Με τεμπέλικη διάθεση σε βρίσκει η Δευτέρα και ίσως θα ήθελες να αράξεις παραπάνω στο σπίτι, όμως καλύτερα να τακτοποιήσεις σήμερα ό, τι σχετιζεται με τα οικονομικά, γιατί οι επόμενες μέρες είναι απαγορευτικές.

Σκορπιός
Καλή μέρα η Δευτέρα για συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες στη δουλειά, σίγουρα δε πιο συμπαθητική σε σχέση με αυτές που ακολουθούν, οπότε αξιοποίησε την κατάλληλα.

Τοξότης
Αν έχεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές οποιουδήποτε είδους επίλεξε την σημερινή μέρα, χωρίς να αφήνεις εκκρεμότητες για τις επόμενες.

Αιγόκερως
Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να προωθήσεις τα σχέδιά σου έρχεται η Δευτέρα, ενώ στα ερωτικά μπορείς να έχεις και τα τυχερά σου, αφού δεν περνάς απαρατήρητος.

Υδροχόος
Αν και η διάθεσή σου μπορεί να σηκώνει περισσότερο «χουζούρεμα», μην αφήσεις αναξιοποίητη τη Δευτέρα σχετικά με σημαντικές υποχρεώσεις στην δουλειά ή το σπίτι, γιατί η υπόλοιπη εβδομάδα έχει «ζόρια».

Ιχθύες
Η Δευτέρα ευνοεί τη συλλογική δουλειά, τις συνεργασίες αλλά και τις ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, οπότε βάλε κι έναν καφέ στο πρόγραμμά σου, ιδιαίτερα καθώς οι υπόλοιπες μέρες θα έχουν την πίεσή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ