1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Οκτωβρίου 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Οκτωβρίου 2021

Σκορπιέ, στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να αποφύγεις οικονομικές κινήσεις
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25-31 Οκτωβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ύστερα από μία βδομάδα που σε πίεσε αρκετά λόγω της ζόρικης πανσελήνου στο ζώδιο σου, μπορεί να πέσεις στο mood της φυγής από τις δυσκολίες, τα βαρετά και τα πρέπει της καθημερινότητας που σου βγάζει το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/10), εκδηλώνοντας μια «yolo» φιλοσοφία που ίσως κλοτσάει σε πρακτικό επίπεδο, οδηγώντας πιθανώς και σε κάποια αποδιοργάνωση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δίας (28/10), όμως, έρχεται δίνοντάς σου τις βοήθειες που θες στα επαγγελματικά, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα σου φανούν χρήσιμοι προωθώντας τους στόχους και την συλλογική δουλειά, αυξάνοντας παράλληλα την αισιοδοξία και την τύχη στα αισθηματικά, μέσω και των κοινών γνωστών, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η σεξουαλική σου ζωή άλλωστε αναμένεται «καυτή» με την είσοδο του κυβερνήτη σου Άρη στον Σκορπιό (30/10). Διεκδικείς με πάθος, εκπέμποντας μαγνητισμό που δουλεύει άψογα για νέες περιπέτειες, ενώ είναι και η κατάλληλη περίοδος έως 13/12 για να ανανεώσεις τη σχέση σου σε αυτό το κομμάτι, αν και ενδέχεται να βγουν και σκοτεινά ένστικτα που συνδέονται με αυτό το ζώδιο όπως ζήλιες, κτητικότητες, θέματα εμπιστοσύνης κ.λπ.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι λιγάκι «κρύο-ζέστη» σε διάφορα επίπεδα και εξηγούμαι: κατ' αρχάς η Τετάρτη −αλλά και η Τρίτη καθώς επηρεάζει ήδη− με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για οικονομικές δοσοληψίες και αποφάσεις σχετικές με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες, κληρονομικά, συνεταιρισμούς, συνεργασίες κ.λπ., γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων, λανθασμένων υπολογισμών και εκτιμήσεων. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή και αναφορικά με το ποιους εμπιστεύεσαι στις φιλίες ή στα ερωτικά. Αν προκύψει μια νέα γνωριμία, πάρε τον χρόνο σου και μην αφεθείς «με το καλημέρα». Το εξάγωνο όμως Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη μπορεί να φέρει μια επικερδή εξέλιξη στα επαγγελματικά (αρχές 3ου δεκαημέρου). Το Σάββατο, πάλι, φιλοξενεί το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, που επηρεάζει κυρίως το 1ο δεκαήμερο: Η πίεση και οι ευθύνες της δουλειάς φέρνουν κούραση που πιθανώς βγαίνει και στα προσωπικά και απαιτείται υπεύθυνη στάση προκειμένου να διαχειριστείς τυχόν παράπονα ή και εμπόδια που προκύπτουν με σύντροφο και συνεργάτες. Η είσοδος, άλλωστε, του Άρη απέναντι σου, στον Σκορπιό, την ίδια μέρα δείχνει ότι για τον επόμενο ενάμιση μήνα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελούν προτεραιότητα, έχοντας και περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Οι «αλχημείες» της Αφροδίτης απέναντί σου στον Τοξότη δημιουργούν εναλλασσόμενο κλίμα αυτή την εβδομάδα, αν και το κλείσιμο θα είναι «Κρόνιο». Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη −αλλά ήδη από την Τρίτη− με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων που αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά, αφού θα υπάρχει σύγχυση και όχι καθαρή αντίληψη των δεδομένων. Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανώς να βγει και μια απογοήτευση στη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες, καθώς η εξιδανίκευση αλλοιώνει το κριτήριό σου. Το εξάγωνό της με τον Δία την Πέμπτη «έχει άλλη χάρη» δίνοντάς σου αισιοδοξία, διάθεση για διασκέδαση με τον σύντροφο ή την παρέα, ιδανικά κανονίζοντας και κάποιο ταξιδάκι, ενώ αν είσαι μόνος θα είσαι πιο «αρεστός» στους άλλους, οπότε το φλερτ «επιβάλλεται», ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το Σάββατο ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να βγάλει παραπάνω κούραση, ενώ και το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό την ίδια μέρα σημαίνει πως για τον επόμενο ενάμιση μήνα οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και της δουλειάς θα είναι αυξημένες, επομένως χρειάζεται παραπάνω φροντίδα στο κομμάτι της υγείας.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η καθημερινότητα, η δουλειά και οι απαιτήσεις τους σε κρατούν «σε εγρήγορση» μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, και αυτό μπορεί να έχει τις ανάλογες «επιπτώσεις» στη διάθεσή σου, κυρίως την Τετάρτη (πιάνει βέβαια και από Τρίτη), οπότε η κυκλοθυμία και η «μίρλα» για τη ρουτίνα της ζωής σου, αλλά και μια actual αποδιοργάνωση για τα πρακτικά, είναι πιθανές με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο). Αντιθέτως, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη μπορεί να φέρει οικονομικό κέρδος στα επαγγελματικά, κυρίως αν ανήκεις στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το Σάββατο, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με την Κρονάρα, βγάζοντας ενδεχομένως φοβίες και ανασφάλειες για τα ερωτικοσεξουαλικά, «σφίγγοντάς» σε συναισθηματικά, ανακινώντας ίσως εκ νέου τραύματα και από παρελθούσες σχέσεις που σε κάνουν να μιζεριάζεις, ενώ αν είσαι μόνος... το ανικανοποίητο «δίνει ρέστα» (1ο δεκαήμερο). Μην υποκύψεις όμως, καθώς την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό μέχρι 13/12 αυξάνοντας την εξωστρέφεια και τις ευκαιρίες στα αισθηματικά, κάνοντας σε πιο διεκδικητικό, με διάθεση να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις στο φουλ τη ζωή. Βοηθητικό διάστημα και για την απόκτηση παιδιών, καθώς η γονιμότητά σου θα είναι αυξημένη.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.11.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.11.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η εβδομάδα έχει παραπάνω εστίαση στα προσωπικά, με διαφορετικές ωστόσο «αποχρώσεις» λόγω των όψεων της Αφροδίτης και του Κρόνου. Αρχικά, δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη που σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να υπάρχει ένα θολό κλίμα στα ερωτικά, με εσένα να εθελοτυφλείς γύρω από συμπεριφορές που είναι από περίεργες έως ύποπτες −παίζουν ακόμα και απιστίες− εξιδανικεύοντας καταστάσεις ή αντίθετα βιώνοντας συναισθήματα απογοήτευσης. Σε προσεγγίσεις με νέα άτομα κράτα επιφυλακτική στάση, καθώς ο πρίγκιπας του παραμυθιού μπορεί να αποδειχθεί στο τέλος «βάτραχος». Την επόμενη μέρα όμως το εξάγωνο που κάνει με τον Δία ίσως φέρει μια πραγματικά τυχερή νέα γνωριμία, με προδιαγραφές να εξελιχθεί γρήγορα σε έρωτα. Και στις δύο περιπτώσεις επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το Σάββατο με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) είναι απαιτητικό, καθώς ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειας βαραίνουν την ψυχολογία σου, καταπιέζοντας τις δικές σου ανάγκες. Την ίδια μέρα άλλωστε περνά και ο Άρης στον Σκορπιό έως 13/12, διέλευση που δείχνει υποχρεώσεις, εντάσεις και προβλήματα σε αυτούς τους τομείς, στερώντας λίγη απ’ την ανεμελιά σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας μέχρι και την Τετάρτη είναι λίγο «θολό», με την έννοια ότι το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/10), που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, παραμορφώνει την πραγματικότητα, βγάζοντας τάση εξιδανίκευσης στις προσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είσαι πιο επιρρεπής σε λανθασμένες αποφάσεις και χειριστικότητες, εθελοτυφλώντας ίσως για προβλήματα που για τους τρίτους «βγάζουν μάτι». Αν προκύψει μια νέα γνωριμία, φρόντισε να μη δράσεις βιαστικά παραβλέποντας τα όποια αρνητικά σημάδια, αλλά με σύνεση, για να μην απογοητευτείς στο τέλος από την όλη κατάσταση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη προσφέρεται για όμορφες στιγμές διασκέδασης στον χώρο του σπιτιού με πρόσωπα  που αγαπάς. Διαφορετική χροιά έχει το Σάββατο, με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) να βγάζει κούραση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στη δουλειά και στην καθημερινότητα, ενώ θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις να γίνεις σκληρός με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι φουλ από κοινωνικότητες, επαφές, διάθεση για ταξίδια και επικοινωνία με τους γύρω σου.


Ζυγός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Τα αντανακλαστικά σου στη διαχείριση των πρακτικών day-to-day ζητημάτων καθημερινότητας και δουλειάς θα είναι λίγο πεσμένα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη (η επιρροή ξεκινά ήδη από την Τρίτη) που μπορεί να βγάλει και μπερδέματα στο πρόγραμμα, ενώ θα ήταν καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις μέρες, γιατί η κρίση σου δεν θα είναι σωστή. Be careful επίσης σε ποιους ανοίγεσαι ή αποκαλύπτεις τα μυστικά σου στα επαγγελματικά, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση κουτσομπολιά και συζητήσεις που μπορούν να σε εκθέσουν. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη είναι πολύ ευνοϊκό για ραντεβού, φλερτ, εξέλιξη μιας γνωριμίας που βρίσκεται στο ξεκίνημα της, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του 3ου δεκαημέρου και για διασκέδαση/εξόδους με τον σύντροφο ή τα παιδιά, ιδανικά και για ένα ταξιδάκι. Το Σάββατο ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Σκορπιό, κάνοντας για τον επόμενο ενάμιση μήνα τα οικονομικά σου προτεραιότητα, φέρνοντας ίσως και μερικά παραπάνω έξοδα, ενώ την ίδια μέρα χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις με το ταίρι σου ή την οικογένεια και εξαιτίας των οικονομικών (1ο δεκαήμερο).


Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να αποφύγεις οικονομικές κινήσεις, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/10) μπορεί να παρουσιάσει κάτι που κρύβει παγίδες ως «χρυσή ευκαιρία», με το αισθητήριο σου να υπολειτουργεί ως έναν βαθμό. Το ίδιο συμβαίνει και στα ερωτικά, όπου «το παραμύθι πολύ ηγάπησαν, την απογοήτευση όμως ουδείς», άρα χρειάζεται προσοχή σε νέες γνωριμίες που γεννούν ψεύτικες ελπίδες ή και σε αυταπάτες σχετικά με πρόσωπα που «θεοποιείς», χωρίς να το αξίζουν. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία (28/10) πάλι μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε ζητήματα αγοραπωλησίας ακινήτων, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το Σάββατο είναι πιο «βαρύ» εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου (1ο δεκαήμερο), αφού ευθύνες προς την οικογένεια και το σπίτι σού δημιουργούν πίεση και δυσάρεστα συναισθήματα. Την ίδια μέρα όμως ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει έως 13/12, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου, να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά και στα προσωπικά, εκφράζοντας τα θέλω σου και αυξάνοντας παράλληλα τη σεξουαλικότητα, αλλά φυσικά και το καθημερινό τρέξιμο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Τα «παιχνίδια» της Αφροδίτης από το ζώδιό σου σού κάνουν ένα «σκοτσέζικο ντους» αυτή την εβδομάδα, κυρίως αναφορικά με τα ερωτικά. Αρχικά, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη, που επηρεάζει όμως από την Τρίτη, μπορεί να φέρει μπερδέματα και σύγχυση μέσα στη σχέση, θολώνοντας την κρίση σου για το άτομο που έχεις απέναντι σου, λέγοντας ψέματα στον εαυτό σου ότι όλα πάνε καλά ή και σχετικά με νέα πρόσωπα που φαντάζουν ιδανικά, χωρίς να βλέπεις ψεγάδια απόλυτα εμφανή σε τρίτα μάτια. Από την άλλη, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία την Πέμπτη φέρνει πιο ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ, πρώτα ραντεβού, προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μια διάθεση να περάσεις καλά ή και να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι. Οι αρχές του 3ου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο και στις δύο περιπτώσεις. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο σε βάζει σε μια πιο εσωτερική διαδικασία μέχρι 13/12, βγάζοντας μια ανάγκη για περισσότερη ενδοσκόπηση και λιγότερη δράση, αν και μπορεί να υπάρξουν ευθύνες ή κινήσεις στην δουλειά που με κάποιο τρόπο πρέπει να μείνουν under the radar, ενώ χρειάζεται να βρίσκεις χρόνο για να αποφορτίζεις το νευρικό σου σύστημα σε καθημερινή βάση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να φανείς επιφυλακτικός αναφορικά με επαφές και επικοινωνίες στα επαγγελματικά, αποφεύγοντας να δεσμευτείς, να κλείσεις συμφωνίες η να βάλεις υπογραφές, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη (επηρεάζει από την Τρίτη) είναι «ένοχο» για ασάφειες, εξαπατήσεις και ψέματα, που μπορούν να σε μπλέξουν. Μην εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, αλλά ούτε και too good to be true καταστάσεις στα αισθηματικά, γιατί παίζει παραπλάνηση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη όμως είναι ευνοϊκό για εξελίξεις και οικονομικές δοσοληψίες στην δουλειά, ειδικά αν ανήκεις στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει πιο «άτονο» κλίμα σε μια προσωπική ή φιλική σχέση, βγάζοντας ίσως απαισιοδοξία και σχετικά με το μέλλον μιας συνεργασίας, αν και θα είναι πρόσκαιρη. Άλλωστε, την ίδια μέρα ο Άρης περνά στον Σκορπιό έως 13/12 λειτουργώντας υποστηρικτικά για τα σχέδια σου, ξαλαφρώνοντας ωστόσο αρκετά την καθημερινότητα σου από το τρέξιμο του τελευταίου διαστήματος. Θα έχεις περισσότερο χρόνο για κοινωνική ζωή, όντας και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη να είναι απαγορευτικό για δανεικά εκατέρωθεν, ενώ θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες περί των οικονομικών, γιατί άκρη δεν θα βγάλεις.  Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία (28/10) μπορεί να φέρει μια τυχερή νέα γνωριμία μέσω κοινής παρέας στα ερωτικά ή να εξελίξει μια φιλική σχέση σε κάτι περισσότερο, ευνοώντας ιδιαίτερα τις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ακόμη μπορεί να σε φέρει κοντά με τα κατάλληλα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου στα επαγγελματικά. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, έχοντας  όρεξη να διασκεδάσεις με σύντροφο και παρέα. Το Σάββατο είναι απαιτητικό με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) λειτουργώντας πιεστικά για την ψυχολογική σου ευεξία, με θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και της δουλειάς να σε «βαραίνουν» περισσότερο. Την ίδια μέρα άλλωστε ο Άρης περνά στον Σκορπιό στρέφοντας το focus για τον επόμενο ενάμιση μήνα στα επαγγελματικά, αυξάνοντας τη φιλοδοξία αλλά και τον όγκο των απαιτήσεων, γεγονός που μπορεί να μεταφέρει το άγχος και στο σπίτι, οδηγώντας σε νεύρα με τα κοντινά σου άτομα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Τα επαγγελματικά σου δέχονται ανάμεικτες επιρροές αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας των όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη. Έτσι, λοιπόν, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα  από το ζώδιό σου την Τετάρτη, που όμως έχει ισχύ από την Τρίτη, διαστρεβλώνει την εικόνα της πραγματικότητας και φέρνει μια τάση για υψηλές προσδοκίες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες κατευθύνσεις ή απογοητεύσεις, γι’ αυτό καλύτερα να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις για άλλη μέρα. Η επομένη, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, είναι πιο ευνοϊκή για θετικές εξελίξεις, όπως μια πρόταση ή μια συμφωνία στη δουλειά που σε ωφελεί, ειδικά αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) το Σάββατο μπορεί να βάλει ένα φρένο στον αυθορμητισμό σου ή να φέρει κάποιο εμπόδιο που σχετίζεται με τις σπουδές, τα επαγγελματικά, τις επαφές σου με το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις, κάτι που ωστόσο θα μπορέσεις να ξεπεράσεις. Άλλωστε την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό έως 13/12 και η τύχη θα είναι με το μέρος σου στους παραπάνω τομείς, χαλαρώνοντας και τη διάθεσή σου μέσα στην καθημερινότητα, σπάζοντας τη μονοτονία του τελευταίου διαστήματος.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5