1821 Digital Gallery
Ένα χαρούμενο ζευγάρι.
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20.10.2021

Τοξότη, ενδεχομένως να «ταλαιπωρηθείς» στα ερωτικά σου
© Unsplash
Τα Ζώδια της Τετάρτης 20.10.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου έχει φουλ τα νεύρα της και κανείς δεν θα’ χει διάθεση να κάνει πίσω σε καυγάδες these days μέχρι και την Παρασκευή. Η λύση είναι μία: «λιώσε» στο γυμναστήριο, περπάτημα, τρέξιμο whatever, για να εκτονωθείς αποτελεσματικά. Αποφάσεις για τελικό απολογισμό σχέσεων και συνεργασιών είναι μέσα στο παιχνίδι. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες ας προσέξουν λίγο παραπάνω και την υγεία τους.

Ταύρος
Σημαντικό να μην ξοδέψεις την ενέργεια σου σε ανώφελες διαμάχες, φροντίζοντας περισσότερο για το ψυχολογικό και σωματικό σου well being. Η διάθεση σου για escape από την καθημερινότητα θα είναι μεγάλη λόγω της Πανσέληνου στον Κριό και ίσως σε οδηγήσει στο να βάλεις και κάποιο τέλος σε μια κατάσταση που σε πιέζει, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου.

Δίδυμοι
Το να αρχίζεις να παίρνεις τα πάντα προσωπικά και να νευριάζεις είναι το μεγάλο «τρυπάκι» της Πανσελήνου στον Κριό, που μπορεί να ανάψει από το πουθενά «λαχτάρες» σε ερωτικές, φιλικές ή και επαγγελματικές σχεσεις, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, πράγμα που φυσικά δεν θες, οπότε φρόντισε από την πλευρά σου να «μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά» αυτές τις μέρες.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Κριό σε φορτίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις στην δουλειά και στην οικογένεια σε σημείο «σκασμού», αν και μπορεί να προκύψει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και μια ευκαιρία στην δουλειά που θέλει γρήγορα αντανακλαστικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Προς το παρόν, ψυχραιμία μέχρι και την Παρασκευή.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.11.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.11.2021

Λέων
Η Πανσέληνος στον Κριό βγάζει μια παραπάνω ανησυχία σχετικά με τα επαγγελματικά, τις σπουδές, νομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν το εξωτερικό, αλλά κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να σου «συμπαρασταθεί», ειδικά αν τον πάρεις «απ’ τα μούτρα», αφού όλοι θα είναι «στην πρίζα» μέχρι το Σ/Κ. 

Παρθένος 
Παλιες «αμαρτίες» στα οικονομικά και τα ερωτικά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με την Πανσέληνο στον Κριό, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, μέχρι και την Παρασκευή. Χρέη, παρατυπίες σε συνεταιρισμούς ή κρυφές «ενέργειες» μπορούν να φέρουν καυγάδες με τον σύντροφο σου ή έναν συνεργάτη, ενώ χρειάζεται να φροντίζεις παραπάνω και την υγεία σου.

Ζυγός 
Η Πανσέληνος στον Κριό έχει θυμό και μολονότι δεν είσαι πολεμοχαρές άτομο εκ φύσεως, ελλοχεύει ο κινδυνος μέχρι και την Παρασκευή, αν κάποιος σύντροφος ή συνεργάτης σε προκαλέσει, να γίνει «ο χαμός», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του ζωδίου. Αν τα προβλήματα είναι ουσιαστικά, ίσως πεις και το goodbye, ενώ και η υγεία σου θέλει παραπάνω νοιάξιμο.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021

Σκορπιός 
Σχέσεις με συναδέλφους, υφισταμένους, προϊσταμένους, υπαλλήλους, συνεργάτες, μπορεί να «αναφλεγούν» με την Πανσέληνο στον Κριό μέχρι και την Παρασκευή, γι’ αυτό άσε τις βαριές κουβέντες κατά μέρος. Ακόμα, χρειάζεται να προσέξεις σε θέματα υγείας, αποφεύγοντας την καταπόνηση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Τοξότης
Τα ερωτικά σου, τις φιλίες και θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά αφορά η Πανσέληνος στον Κριό και ενδεχομένως να «ταλαιπωρηθείς» παραπάνω μέχρι την Παρασκευή, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αφού όλοι «θα ψάχνονται για καυγά». Μην τσιμπήσεις και μην χαλιέσαι για μικροπράγματα.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει αναταράξεις σε θέματα σπιτιού ή δουλειάς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Κάτι που «σκάει» ξαφνικά, μια μετακόμιση, μια ένταση με έναν συγγενή, συγκάτοικο ή συνεργάτη μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξεις πολλά μέτωπα. Πρόσεχε παραπάνω και την υγεία σου, δείχνοντας αυτοσυγκράτηση μέχρι και την Παρασκευή.

Υδροχόος
Το να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό αναφορικά με μυστικά αλλά και «αστειάκια» που κάνουν τους άλλους «μπαρούτι» δεν σου είναι εύκολο, θα ήταν όμως προς όφελός σου μέχρι και την Παρασκευή, λόγω της Πανσέληνου στον Κριό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Προσοχή ακόμα στον τρόπο που οδηγείς, αφού οι βιασύνες δεν ευνόησαν ποτέ κανέναν.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στον Κριό «ξύνει πληγές» στα οικονομικά, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, πυροδοτώντας ανασφάλειες, όμως σίγουρα δεν είναι η στιγμή να ζητήσεις την αύξηση που ήθελες, έχοντας υπόψιν σου πως όλοι θα έχουν «τα διαόλια» τους μέχρι και την Παρασκευή. Μην κάνεις τα προβλήματα των άλλων δικά σου, αλλά και μην πιέζεις παραπάνω για επιβεβεαίωση ή στήριξη από τον σύντροφό σου.
 

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5