1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Οκτωβρίου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 802
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Οκτωβρίου 2021

Σκορπιέ, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία (19/10), ξεμπλέκοντας σταδιακά το «κουβάρι» της ψυχολογικής ασάφειας που επικρατούσε τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18-24 Οκτωβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (19/10) ύστερα από αναδρομή τριών εβδομάδων αποκαθιστά σταδιακά τα προβλήματα που είχαν προκύψει στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Τα μπερδέματα στα προσωπικά και στα επαγγελματικά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, ενώ συμφωνίες και σχέδια «τρέχουν» πλέον πιο ομαλά, ιδιαίτερα μετά και τις 2/11 που θα έχει φύγει από τη σκιά του, οπότε ας είσαι έως τότε λίγο πιο προσεκτικός. Αν είχε υπάρξει κάποια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, θα μπορέσεις να δεις καθαρά τις όποιες προοπτικές τις, προχωρώντας αναλόγως. Και τώρα τα δύσκολα, καθώς την Τετάρτη σχηματίζεται μια εκρηκτική Πανσέληνος στο ζώδιό σου, με συμμετοχή Άρη-Πλούτωνα, που έρχονται σε ακριβείας τετράγωνο την Παρασκευή, πράγμα που πρακτικά σημαίνει πως αυτές οι μέρες είναι από τις πιο απαιτητικές του μήνα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις τελευταίες πέντε ημέρες. Η ενέργεια που εκλύεται είναι τεράστια, βγάζοντας ένταση και νευρικότητα, χρειάζεται όμως αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγουν τα πράγματα, αν και δυστυχώς δεν θα λείψουν και τα ακραία περιστατικά βίας στην επικαιρότητα. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση ή συνεργασία που «δεν πάει άλλο» η έξοδος είναι η μόνη ίσως λύση, αν όμως είσαι ικανοποιημένος μέσα σ’ αυτήν, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν παραπέρα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στις αρχές της εβδομάδας (19/10) εξομαλύνοντας σταδιακά καθυστερήσεις και προβλήματα σε επίπεδο καθημερινότητας και δουλειάς. Η επικοινωνία με συνεργάτες, συναδέλφους και πελάτες αποκαθίσταται σιγά-σιγά, ενώ και εσύ πλέον έχεις μια ξεκάθαρη αντίληψη των δεδομένων, γεγονός που σε βοηθά να προχωρήσεις με τις όποιες αποφάσεις σου. Ακόμη, αν είχε προκύψει κάποιο θέμα υγείας ή μια διφορούμενη διάγνωση το τελευταίο διάστημα, μετά και τις 2/11 που θα φύγει και από τη σκιά του, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις κατάλληλα. Βέβαια, η δύσκολη Πανσέληνος στον Κριό (20/10) εφιστά εκ νέου την προσοχή σου σε θέματα υγείας, οπότε δεν αφήνεις τίποτα χωρίς τσεκάρισμα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος τους ζωδίου. Αυτό το φεγγάρι δημιουργεί μια ανάγκη για απομόνωση και ενασχόληση με τα του εαυτού σου, καθώς το πολύ τρέξιμο για τα επαγγελματικά σε έχει αφήσει «ρέστο» από αντοχές, ψυχολογικά και σωματικά. Πρέπει να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου, αν και δεν αποκλείεται να βγάλει εντάσεις και παρασκηνιακές καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό (23/10) τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα και περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Τρίτη, βάζοντας σιγά-σιγά τέλος στην ασυνεννοησία και στα μπερδέματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς και στην επικοινωνία με τα παιδιά σου. Η σκέψη σου γίνεται πιο ξεκάθαρη, επιτρέποντάς σου να δρομολογήσεις σχέδια και να προχωρήσεις με συμφωνίες και υπογραφές, αν και ιδανικά, αν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, καλύτερα να το αφήσεις για τις 2/11 και μετά, που θα έχει βγει από τη σκιά του. Αν το τελευταίο διάστημα είχε υπάρξει μια επανεμφάνιση/επαφή με κάποιον πρώην, τώρα το πράγμα θα ξεδιαλύνει, δείχνοντας αν μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό ή αντίθετα αν έχει ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο του. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει με Άρη και Πλούτωνα (22/10) δημιουργεί κλίμα έντασης στις σχέσεις σου, με τον σύντροφο, έναν φίλο ή κάποιον συνεργάτη, επηρεάζοντας κυρίως τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ιδιαίτερα δε αν προκληθείς, βγάζοντας αλαζονική και εριστική συμπεριφορά, που πηγάζει ίσως και από δικές σου βαθύτερες ανασφάλειες, αρνούμενος να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου προς όφελος άλλων.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα (19/10) αρχίζεις να ηρεμείς από την ψυχολογική και νοητική «λαίλαπα» του προηγούμενου διαστήματος, αποσαφηνίζοντας σταδιακά τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου. Προβλήματα και αναποδιές που πιθανώς είχαν προκύψει στα οικογενειακά και στο σπίτι θα ομαλοποιηθούν σιγά-σιγά, η επικοινωνία με τους οικείους σου θα αποκατασταθεί, ενώ κινήσεις και σχέδια για ζητήματα ακινήτων και κληρονομικών που όλο αναβάλλονταν θα προχωρήσουν, με τις υπογραφές και τα συμβόλαια να πηγαίνουν ιδανικά από τις 2/11 που θα έχει βγει και από τη σκιά του. Όμως, η δυναμική Πανσέληνος στον Κριό την Τετάρτη και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, που γίνεται μάλιστα ακρίβειας την Παρασκευή, «δεσμεύει» αυτές τις μέρες ως το πιο απαιτητικές της βδομάδας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις τελευταίες πέντε ημέρες. Που χρειάζεται να είσαι προσεκτικός; σχεδόν σε όλα: επαγγελματικά, υγεία, σχέσεις. Ο εσωτερικός εκνευρισμός και η ένταση δεν σου αφήνουν περιθώρια υπομονής και αν κάποιος σου πατήσει τα κουμπιά, τα πράγματα μπορούν να αγριέψουν. Κόντρες με προϊσταμένους είναι βέβαιο προτιμότερο να αποφευχθούν, όπως επίσης και ξεσπάσματα με τον σύντροφο ή την οικογένεια.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)Ο Ερμής γυρίζει από αυτή την εβδομάδα σε ορθή πορεία (19/10) βάζοντας σιγά-σιγά «φρένο» στο αλαλούμ που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, αφήνοντας επιπλέον στην «ησυχία» τους συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας, καθώς νισάφι με τις σπασμένες οθόνες κινητών, τα χαμένα αρχεία, τα λάθη σε αποστολές μέιλ, μηνυμάτων και δεν συμμαζεύεται. Το μυαλό σου ξεκαθαρίζει αναφορικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια, με τις συζητήσεις και τις επαφές να τρέχουν σταδιακά ομαλότερα, άσε όμως σημαντικές συμφωνίες και υπογραφές ιδανικά για τις 2/11 και μετά, που θα έχει βγει και από τη σκιά του. Βοηθητικά θα λειτουργήσει και η επιστροφή του Δία, απέναντί σου, σε ορθή πορεία την ίδια μέρα, επιταχύνοντας τις εξελίξεις σε συνεργασίες, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, φέρνοντας συνάμα μεγαλύτερη αισιοδοξία στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται την Τετάρτη στον Κριό είναι όμως αρκετά «τσαντισμένη», φορτίζοντας εκ νέου τα πράγματα σε επίπεδο επικοινωνίας, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Οι απότομες προσεγγίσεις μπορούν να φέρουν εντάσεις με συνεργάτες, φίλους, αδέλφια και καλό θα ήταν να μην τραβήξεις παραπάνω το σχοινί.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή φορά (19/10) αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνει την κατάσταση στα οικονομικά και στα αισθηματικά, που σε παίδεψαν ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα. Ξαφνικά έξοδα, εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις, άγχη και ανασφάλειες για τον προϋπολογισμό και για την πορεία των προσωπικών σου ξεκαθαρίζουν και μπορείς να προγραμματίσεις νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά ή να προχωρήσεις με συμφωνίες και συμβόλαια που είχες standby, ιδανικά από τις 2/11 που θα έχει φύγει από τη σκιά του. That being said, η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) έχει τη δυναμική να προκαλέσει νέες αναστατώσεις σε αυτούς τους τομείς, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο. Προβλήματα σχετικά με οικονομικά που αφορούν τρίτους, όπως τράπεζες, κληρονομικά, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες κ.λπ., φέρνουν ενδεχομένως και εντάσεις με τον σύντροφό σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Η συναισθηματική φόρτιση είναι υπαρκτή και μπορεί να  πυροδοτήσει απωθημένα ακόμα και σχετικά με το σεξ ή ζητήματα ελέγχου στην σχέση, καταστάσεις που θέλουν σωστή διαχείριση. Αν έχεις μυστικά, ή υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο, μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου (19/10), βάζοντας σταδιακά μια τάξη στο «χάος» που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα εντός σου, όσο και στις επαφές με το περιβάλλον σου. Η σκέψη σου αποκτά και πάλι ρυθμό και μπορείς να δεις πιο καθαρά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά, παίρνοντας κατεύθυνση για να προχωρήσεις. Νέα ξεκινήματα και συμφωνίες βρίσκουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις, αν και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός μέχρι τις 2/11 που θα φύγει και από τη σκιά του, περιμένοντας μέχρι τότε ιδανικά για σημαντικές υπογραφές. Όμως η εκρηκτική Πανσέληνος απέναντί σου στον Κριό (20/10) συνοδευόμενη από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας την Παρασκευή, βγάζει τεράστια ενέργεια αλλά και ένταση, καθιστώντας τις μέρες από την Τετάρτη ως την Παρασκευή απαιτητικές, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις τελευταίες πέντε μέρες. Αυτοί θα πρέπει να προσέχουν παραπάνω και την υγεία τους, όλοι όμως θα νιώθουν νευρικότητα και θυμό να σιγοβράζει αναφορικά με σχέσεις και συνεργασίες, με προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους και στο παρελθόν να ζορίζουν εκ νέου, οδηγώντας ακόμα και σε ρήξεις, αν νιώθεις ότι οι ανάγκες σου μένουν ακάλυπτες.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.12.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.12.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Χρόνια Πολλά! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία (19/10), ξεμπλέκοντας σταδιακά το «κουβάρι» της ψυχολογικής ασάφειας που επικρατούσε τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Η συνειδητοποίηση σχετικά με πρόσωπα που πιθανώς επανήλθαν στη ζωή σου οδηγεί σε αποφάσεις, ενώ ενάρξεις και νέα σχέδια  δρομολογούνται χωρίς αναβολές, ακόμα περισσότερο από τις 2/11, που θα βγει και από τη σκιά του. Η είσοδος άλλωστε του Ήλιου στο ζώδιό σου το βράδυ του Σαββάτου, που εγκαινιάζει για φέτος τα γενέθλιά σου, σου δίνει την αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις τους στόχους σου, διεκδικώντας το καλύτερο για τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) και η απαιτητική όψη Άρη-Πλούτωνα που τη συνοδεύει (22/10) βγάζει θυμό και σπασμένα νεύρα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Αιτία πιθανώς η πίεση στη δουλειά και μάλιστα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και ένα παρασκήνιο, που μολονότι παίζει να είχες «πιάσει» διαισθητικά, δεν είχες παρ’ όλα αυτά «αποδείξεις». Ως εκ τούτου μπορεί να βγουν εντάσεις με συνεργάτες και διευθυντές, ενώ και η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, μέσω επαρκούς ξεκούρασης, ίσως και κάποιας ενίσχυσης.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (19/10) μπαίνει σταδιακά ένα τέλος στην ασυνεννοησία που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα με φίλους, σύντροφο και τον ευρύτερο κύκλο σου, ενώ «ηρεμούν» και τα προβλήματα με συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας κ.λπ. Μπορείς πλέον να προχωρήσεις σε συνεργασίες και ομαδικά πρότζεκτ με άτομα που στηρίζουν τις ιδέες σου, κάνοντας μια επανεκκίνηση σε επίπεδο στόχων, αλλά ιδανικά θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι τις 2/11 για τυχόν σημαντικές υπογραφές και νέες συμφωνίες, όταν θα έχει βγει και από τη σκιά του. Η Πανσέληνος όμως στον Κριό την Τετάρτη και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που ολοκληρώνεται την Παρασκευή φορτίζουν το κλίμα στα ερωτικά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται να δεχτείς μια επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σου, γεγονός που σε βάζει σε θέση άμυνας, με τις ισορροπίες να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες. Συναισθήματα αδικίας και μια αίσθηση ότι ο άνθρωπός σου δεν σε καταλάβει είναι πιθανά, ενώ μπορεί να προκύψουν και ζητήματα ελευθερίας ή περισσότερης αυτονομίας μέσα στη σχέση. Καβγάδες για τα οικονομικά είναι επίσης ένα σενάριο που παίζει, αν π.χ. έχετε κοινό ταμείο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον τομέα της καριέρας σου (19/10), ύστερα από ένα διάστημα που πιθανότατα σε ζόρισε σε επίπεδο υποχρεώσεων και επικοινωνίας με προϊσταμένους και συνεργάτες, κάνοντάς σε να αμφιβάλλεις ακόμα και για τις ικανότητές σου κάποιες φορές. Σταδιακά τα πράγματα αποκαθίστανται, αποκρυσταλλώνεις μέσα σου αποφάσεις για την κατεύθυνση των επαγγελματικών σου και μπορείς να βάλεις σιγά-σιγά μπρος νέα σχέδια που έχεις κατά νου, αν και ιδανικά οι υπογραφές είναι καλό να περιμένουν μέχρι τις 2/11 που θα βγει και από τη σκιά του, αν μιλάμε για κάτι πολύ σημαντικό. Και πάμε στα δύσκολα, που δεν είναι αλλά από την Πανσέληνο στον Κριό (20/10) και το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου που την συνοδεύει (22/10), κάνοντας τις μέρες μέχρι και το Σάββατο πολύ απαιτητικές, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις πέντε τελευταίες μέρες. Η εσωτερική ένταση εξαιτίας θεμάτων στο σπίτι και στα οικογενειακά που βγαίνουν ξαφνικά ή λόγω καταστάσεων στη δουλειά μπορεί να σε φέρει σε σημείο «βρασμού», ενώ και οι απέναντί σου θα είναι έτοιμοι για επίθεση, με την αυτοσυγκράτηση να είναι δυσεύρετη, πράγμα που θα φανεί δυστυχώς και στην επικαιρότητα, με έξαρση περιστατικών βίας.


Υδροχόος (19 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Τα πράγματα σε επίπεδο καθημερινότητας και επικοινωνίας αρχίζουν να ομαλοποιούνται με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Τρίτη. Αν αντιμετώπιζες προβλήματα με νομικές υποθέσεις, σπουδές, ένα ταξίδι, δοσοληψίες με το εξωτερικό ή τις δημόσιες υπηρεσίες, σιγά-σιγά από δω και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, αλλά και να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα και συμφωνίες στα επαγγελματικά, αφήνοντας ιδανικά υπογραφές για τις 2/11 και μετά που θα έχει βγει από τη σκιά του. Την Τρίτη επιστρέφει σε ορθή φορά και ο Δίας στο ζώδιό σου, μια συνθήκη που αυξάνει την αισιοδοξία, την τύχη και την πίστη στις ικανότητές σου, βοηθώντας περαιτέρω τα σχέδιά σου. Ωστόσο η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) και η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα που την ακολουθεί (22/10), μολονότι σε επηρεάζουν λιγότερο από άλλους, βγάζουν παρ’ όλ’ αυτά νευρικότητα και ψυχολογική ένταση, ζορίζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια στη δουλειά, τις μετακινήσεις και τις επαφές σου και μπορεί να αισθάνεσαι μια δυσκολία να ακολουθήσεις υποχρεώσεις και εξελίξεις. Η υγεία σου χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα και έλεγχο του στρες, ενώ διαφωνίες με συνεργάτες, φίλους ή αδέρφια καλό είναι να μην επεκταθούν.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (19/10) σε βγάζει σταδιακά από μια περίοδο μεγαλύτερης σύγχυσης τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Πιθανόν αυτό το διάστημα να έκανες μια ενδοσκόπηση που σε βοήθησε να συνειδητοποιήσεις θέλω αλλά και αδυναμίες μέσα στην ερωτική σου ζωή, κατανοώντας καλύτερα πώς πρέπει να πορευτείς από δω και κάτω. Αν υπήρχαν κολλήματα σε οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικά, φορολογικά, χρηματοδοτήσεις κ.λπ. αυτά σιγά-σιγά θα αποκατασταθούν, ιδιαίτερα και μετά τις 2/11 που θα βγει και από τη σκιά του. Την Τρίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο κυβερνήτης σου Δίας, βοηθώντας περισσότερο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν είχες ξεφύγει εντελώς το τελευταίο τετράμηνο από μια ρουτίνα που σε κρατά υγιή, είναι καιρός να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που τη συνοδεύει (22/10) έρχονται με απαιτήσεις, κάνοντας το κλίμα στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, έντονο, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Ανασφάλειες, απωθημένα συναισθήματα και ζήλιες μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη, ενώ ίσως προκύψουν διαφωνίες αλλά και έκτακτες καταστάσεις γύρω από τα οικονομικά.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5