Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11.10.2021

Τοξότη, λίγη σωματική άσκηση θα μπορούσε να ηρεμήσει την τάση για αρνητική εσωτερική «φλυαρία»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση γυναίκας που πετάει

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Φιλίες και παρέες που έχεις λίγο στο κλ@σιμ@ χρειάζονται μάλλον μια δεύτερη ευκαιρία, βοηθώντας σε προοπτικές διασκέδασης και όχι μόνο.

Ταύρος
Μην αφήσεις κανέναν σήμερα να σε τρέξει αν δεν το θέλεις. Αν πάλι γουστάρεις (meaning στα ερωτικά) why not, περί ορέξεως...

Δίδυμοι
Με λίγο άγχος ξεκινά η μέρα και πρέπει να θέσεις προτεραιότητες αλλά και να λάβεις υπόψη σου τι σηκώνει και τι όχι μια προσωπική σχέση ή συνεργασία.

Καρκίνος
Στο μάθημα «Διατροφή και Υγεία» έχεις μείνει μετεξεταστέος και χρειάζεσαι «υπερεντατικά» για να στρώσεις. Ξεκίνα «μελέτη» ASAP!

Λέων
Το να μπεις στον κόπο να ζητήσεις και την γνώμη του άλλου είναι σίγουρα προτιμότερο από τον αντίλογο, που πολλές φορές καταλήγει σε δυσάρεστο «αντίλαλο». 

Παρθένος
«Δεν σκέφτονται όλοι όπως εμάς» λένε στην Κύπρο και αν το εμπεδώσεις στην ουσία του, θα σου «λύσει» πολλα ερωτηματικά.

Ζυγός
Αν ο άλλος πρόκειται να καταλάβει θα καταλάβει επειδή το θέλει και όχι επειδή επιμένεις εσύ. Δεν εξαρτάται απο σένα δηλαδή.

Σκορπιός
Εκβιάζοντας τα πράγματα στα ερωτικά, «παλιά σου τέχνη κόσκινο» δηλαδή, δεν οδηγεί εντούτοις πάντα στα αποτελέσματα που θέλεις. Και μην εκπλήσσεσαι.

Τοξότης
Λίγη σωματική άσκηση θα μπορούσε να ηρεμήσει την τάση για αρνητική εσωτερική «φλυαρία». Ξεκινά το τρέξιμο.

Αιγόκερως
Αντί για το «δεν μας γ@μ@$ και ’συ» που σου βγαίνει δικαιολογημένα ως ενστικτώδης αντίδραση λόγω πίεσης, επίλεξε κάπως πιο safe ατάκες σήμερα.

Υδροχόος
Καλύτερα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου έχοντας κατά νου πως τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά, ακόμα και στο 90'...

Ιχθύες
Οι διευκρινίσεις είναι πάντα προτιμότερες από το να χάνεις χρόνο «μυρίζοντας τα νύχια σου» για το τι πρέπει να κάνεις στα επαγγελματικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ