Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 10.10.2021

Σκορπιέ, η Κυριακή έρχεται με «φιλική διάθεση» αν και το μυαλό σου μπορεί να είναι λίγο unsettled εξαιτίας των προσωπικών ή ενός συνεργάτη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνθρωπος που κοιτάζει τον ουρανό με άστρα

Τα Ζώδια της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Κυριακή είναι καλύτερη για να χαλαρώσεις αλλά και να χαρείς, ασχολούμενος περισσότερο με την επιφάνεια των πραγμάτων, πράγμα που χρειάζεται μέσα σε μια τόσο πιεστική περίοδο.

Ταύρος
Ευχάριστες οι συνθήκες σήμερα, επωφελείσου τις κατά βούληση για να απολαύσεις όμορφες στιγμές και βόλτες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι
Σχετικά άνετη η Κυριακή, μολονότι ο ανάδρομος μπορεί να φέρει και καμία παρεξηγησούλα, αλλά καλύτερα να μην «τσιμπήσεις».

Καρκίνος
Ίσως σήμερα χρειαστεί να δουλέψεις κάποιες ώρες ή να ασχοληθείς λίγο με την φασίνα του σπιτιού, πράγμα που λειτουργεί και αγχολυτικά αν μη τι άλλο.

Λέων
Πιο ανάλαφρη η Κυριακή, αξίζει να την αξιοποιήσεις για εξόδους με την παρέα, τα παιδιά ή τη σύντροφο, κάνοντας μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν.

Παρθένος
Το σπίτι θέλει και αυτό τη φροντίδα του, το ίδιο και οι σχέσεις με τους οικείους σου. Βρες όμως και χρόνο για’ σένα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix.

Ζυγός
Το μυαλό σου δουλεύει «διπλοβάρδιες» και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις, ενώ είναι προς όφελος σου να απέχεις από «κόντρες» στα λόγια ή στο τιμόνι. Ηρεμία πάνω απ’ όλα.

Σκορπιός
Η Κυριακή έρχεται με «φιλική διάθεση» αν και το μυαλό σου μπορεί να είναι λίγο unsettled εξαιτίας των προσωπικών ή ενός συνεργάτη. 

Τοξότης
Λίγη χαλάρωση ακόμα και από παρέες χρειάζεται, αν αυτό που λαχταράς είναι just άραγμα στο καναπεδάκι. Και μακριά από ανώφελες συζητήσεις.

Αιγόκερως
Ακόμα κι αν έχεις να βγάλεις λίγη δουλίτσα, φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς ικανοποιητικά, ώστε να έχεις αντοχές για την εβδομάδα που ξεκινά.

Υδροχόος
Η Κυριακή προσφέρεται για να κοινωνικοποιηθείς, να μιλήσεις και να κανονίσεις μια έξοδο για φαγητό με φίλους, δοκιμάζοντας κάποιο από τα επικά burgers της Αθήνας που διάβασες στην Athens Voice.

Ιχθύες
Ίσως χρειάζεται να κάνεις μια συζήτηση με τον σύντροφο σου για τα οικονομικά σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι, πάντα με καλή και όχι «πολεμική» διάθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ