Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02.10.2021

Ταύρε, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σε βγάλει από τα στενά «καλούπια» σου λειτουργώντας ανανεωτικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο γυναίκες χαμογελάνε ενώ κλείνουν τα μάτια η μια στην άλλη
© Sam Manns/ Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02.10.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός 
Η σεξουαλική σου διάθεση είναι αυξημένη και αν βρίσκεσαι στα σκαριά μιας νέας σχέσης αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο πάθος. Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κληρονομικά και περιουσιακά δικά σου ή του συντρόφου σου ευνοούνται (3ο δεκαήμερο).

Ταύρος
Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σε βγάλει από τα στενά «καλούπια» σου λειτουργώντας ανανεωτικά (3ο δεκαήμερο), ενώ αν έχεις σύντροφο εστίασε στο να περάσετε καλά μαζί, αφήνοντας κουτές ζήλιες στην άκρη.

Δίδυμοι
Η σεξουαλική σου ζωή σε απασχολεί σε «πρακτικό» επίπεδο, με την έννοια ότι μπορεί να επεξεργάζεσαι τρόπους για να την «αναστήσεις» και πάντως σήμερα αξίζει να το προσπαθήσεις!

Καρκίνος
Ο αισθησιασμός βοηθά τα ερωτικά σου, τόσο αν βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση ξεδιπλώνοντας το πάθος σου, όσο και στην περίπτωση που είσαι στο ξεκίνημα για κάτι καινούργιο, που θα έχει τονισμένο το σεξουαλικό στοιχείο (3ο δεκαήμερο).

Λέων
Το Σάββατο έχει λίγο ανακατωσούρα, καθώς τρέχεις να τα προλάβεις όλα, αντιδρώντας πιο συναισθηματικά, με διάθεση «Ρομπέν των Δασών» χωρίς να σου ζητηθεί. Ο λόγος; 

Παρθένος
«Μια φούντωση, μια φλόγα μέσα στην καρδιά» υπάρχει today που ευνοεί την σχέση σου, ενώ αν είσαι λεύτερος μην κάτσεις μέσα στο σπίτι, αφού η τύχη σου είναι έξω και σε περιμένει (3ο δεκαήμερο), αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου.

Ζυγός
Η επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που τσεκαρισμένα σε ενισχύουν συναισθηματικά είναι «μονόδρομος» σήμερα, ενώ κάτι καλό οικονομικά μπορεί να προκύψει μέσα από την οικογένεια (3ο δεκαήμερο).

Σκορπιός
Το εξάγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα είναι ό, τι χρειάζεσαι αυτό το Σ/Κ για να κυνηγήσεις το πράγμα στα ερωτικά αν είσαι μόνος, κι αν πάλι είναι σε σχέση κανόνισε κάτι αποκλειστικά για δυο.

Τοξότης 
Το παρελθόν δεν πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη για το παρόν στα ερωτικά σου, οπότε άσε τις ανασφάλειες πίσω σου και προχώρα δυναμικά.

Αιγόκερως
Οι φίλοι θα παίξουν τον ρόλο τους αυτό το Σ/Κ είτε απλά ως ευχάριστη παρέα, είτε ως προξενήτρες στα αισθηματικά, είτε με αλλαγή του status από friends σε friends with benefits. 

Υδροχόος
Αν δυσκολεύεσαι να εκφράσεις στον άλλο αυτό που νιώθεις ζωγράφισε το (literally), τραγούδησε το ή γράψε το και μπορεί το μήνυμα να φτάσει ευκολότερα...

Ιχθύες
Ό, τι υποχρεώσεις και να εχεις σήμερα κανόνισε τα έτσι που να μείνει χρόνος να δεις φίλους και να κοινωνικοποιηθείς. Μια εκδρομή δε θα ήταν σούπερ ανανεωτική, οπότε προσπάθησε το όσο μπορείς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ