Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.09.2021

Ταύρε, πρέπει να σοβαρευτείς λίγο στα επαγγελματικά, κόβοντας συμπεριφορές τύπου «δεν φταίω εγώ», αντιμετωπίζοντας τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
As with everything, έτσι και στην κοινωνική σου ζωή, αν δεν εισπράττεις ευχαρίστηση, πρέπει να κινητοποιηθείς μόνος σου, βρίσκοντας άτομα που μπορούν να σου την προσφέρουν.

Ταύρος
Πρέπει να σοβαρευτείς λίγο στα επαγγελματικά, κόβοντας συμπεριφορές τύπου «δεν φταίω εγώ», αντιμετωπίζοντας τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

Δίδυμοι
Η συναισθηματική σου ασφάλεια χρειάζεται πιο πρακτική προσέγγιση, έχοντας ως κέντρο μόνο εσένα, χωρίς να παίρνεις «γραμμή» από τρίτους.

Καρκίνος
Οικονομικά θέματα που αφορούν κληρονομικά, διακανονισμούς χρεών, αγοραπωλησίες και μεταβιβάσεις ακινήτων φαίνεται πως βρίσκουν συγκεκριμένες λύσεις.

Λέων
Επαφές με συνεργάτες και συζητήσεις για το μέλλον και τις λεπτομέρειες των κοινών σας σχεδίων μπορούν να φέρουν αξιόλογα αποτελέσματα, αν επιδείξεις την κατάλληλη σοβαρότητα.

Παρθένος
Φαίνεται πως καταφέρνεις να οργανώσεις καλύτερα τον τρόπο δουλειάς σου, γεγονός που σε κάνει πιο παραγωγικό και παράλληλα εκτιμάται από τα κατάλληλα άτομα.

Ζυγός
Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση που «πατάει γερά» και έχει περάσει το «τεστ» του χρόνου, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Σκορπιός
Οικογενειακά θέματα που αφορούν περιουσιακά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται πως θα αντιμετωπιστούν ώριμα και αποφασιστικά, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης
Η δουλειά σου προσελκύει το ενδιαφέρον ατόμων που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, ως αποτέλεσμα και των καλών δημοσίων σχέσεων που κάνεις.

Αιγόκερως 
Οι συνεπείς ενέργειες σου στα επαγγελματικά μπορεί να τύχουν τώρα μιας  ανταμοιβής, είτε ηθικού είτε και οικονομικού χαρακτήρα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Υδροχόος
Οι επιδιώξεις σου σχετικά με τις σπουδές και το μέλλον των επαγγελματικών απαιτούν σχολαστική οργάνωση και σκληρή δουλειά προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ιχθύες
Η αίσθηση του καθήκοντος για τα επαγγελματικά δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αγγαρεία, αλλά ως απαραίτητη προϋπόθεση για την μελλοντική σου επιτυχία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ