Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 28.09.2021

Δίδυμε, η μέρα έχει τις απαιτήσεις της από τρέξιμο και μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι πλέον ανάδρομος, μην παραφορτωθείς με τα πάντα.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γυναικά
© Pexels

Τα Ζώδια της Τρίτη 28.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Είναι φυσικό όταν προσπαθείς να σπάσεις το παλιό «πατρόν» μιας συμπεριφοράς να πέφτεις στα δύσκολα. Όταν όμως το επιτύχεις, με τίποτα δεν γυρνάς πίσω, άρα keep going.

Ταύρος
Έχεις μάλλον να φροντίσεις οικονομικά και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα, καθώς πληρωμές, λογαριασμοί, ασφάλειες κ.λπ. θέλουν κοίταγμα τώρα προς το τέλος του μήνα.

Δίδυμοι
Η μέρα έχει τις απαιτήσεις της από τρέξιμο και μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι πλέον ανάδρομος, μην παραφορτωθείς με τα πάντα.

Καρκίνος
«Κυκλοθυμία μου, εσύ αδυναμία μου» είσαι σήμερα, αφού λίγο η δουλειά, λίγο το’ να, λίγο τ’ άλλο, λίγο δεν ξέρω τι, αισθάνεσαι κάπως μουντοκουρασμένα. Πήγαινε για kite surfing να σου περάσουν όλα.

Λέων
Είσαι στο τρέξιμο σήμερα και λίγο το χάνεις με την συγκέντρωση, αλλά σε γενικές γραμμές μπορείς να τα καταφέρεις αν εστιάσεις στα απαραίτητα.

Παρθένος
Συχνά ο υποσυνείδητος νους στέλνει σωστά μηνύματα για το προς τα που σε ωφελεί να πας την δεδομένη στιγμή (και) στα επαγγελματικά σου. Δοκίμασε το, τώρα που και ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος.

Ζυγός
Αν πιστεύεις ότι δεν έχεις δικαίωμα να δίνεις που και που προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες, τότε η ενοχή γίνεται μονόδρομος. Τι ωραία...

Σκορπιός
Ο μήνας τελειώνει και μάλλον σήμερα πρέπει να ασχοληθείς με πρακτικές υποχρεώσεις που πιέζουν, λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν, πρότζεκτ που κλείνουν κ.λπ. «Κούραση το Erasmus»!

Τοξότης
Να είσαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αυτά που οργανώνεις να «παρεκκλίνουν» λίγο ως προς την τελική τους μορφή, τώρα που και ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Αιγόκερως
Από φόρμα πως τα πάμε; Μήπως πρέπει να δεις λίγο το θέμα διατροφή ή τουλάχιστον να κόψεις το παγωτό «καπάκι» μετά το γεύμα, λες και είσαι ακόμα διακοπές;

Υδροχόος
Ξέρεις, η χημεία με τον άλλο λειτουργεί αυτόματα. Είτε υπάρχει από την αρχή, είτε όχι. Αν «όχι», μην παιδεύεσαι άδικα.

Ιχθύες
Έχεις λίγο κούραση, νυστάζεις, κάτι σου συμβαίνει γενικότερα και βαριέσαι σήμερα, εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο Ερμής είναι πλέον ανάδρομος. Κλαψ-κλαψ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ