Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2021

Ζυγέ, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου μέχρι τις 20/10 και... το τρέξιμο ξεκινά

zarastro.jpg
Zarastro
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 27 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας που ξεκινά είναι η αναδρομή του Ερμή στο απέναντί σου, τον Ζυγό, έως 20/10. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή θα είναι μια απαιτητική περίοδος σε επίπεδο καθημερινότητας και επικοινωνίας στο κομμάτι της αλληλεπίδρασής σου με τους άλλους. Θα χρειαστεί να τρέξεις για πολλά, όμως οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και η ασυνεννοησία ακόμα και για τα αυτονόητα θα είναι ένα challenge, ιδιαίτερα καθώς εκεί βρίσκεται και ο Άρης, λειτουργώντας σαν καταλύτης για περισσότερες εντάσεις στις σχέσεις σου. Προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί έρχονται πάλι στην επιφάνεια, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και μια επιστροφή κάποιου πρώην, ενός συνεργάτη ή και φίλου, προκειμένου να κλείσεις πια εντελώς αυτό το κεφάλαιο ή αντίθετα να το «αναστήσεις» τρόπον τινά. Την Παρασκευή μάλιστα χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα ίσως υπάρξουν «τραυματισμοί» με ανωτέρους και συνεργάτες λόγω της «ακαμψίας» σου (3ο δεκαήμερο). Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (29/9) βγάζει έντονο ρομαντισμό στα ερωτικά, αν και για μερικούς μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο σε επίπεδο φαντασιώσεων και ονειρωπωλήσεων, παρά πραγματικότητας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό από το ξεκίνημα της εβδομάδας μέχρι 20/10, επηρεάζοντας τον τομέα που αφορά την εργασία και την υγεία σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα ζοριστείς λίγο περισσότερο, καθώς οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και η ανάγκη διπλωματικών χειρισμών των καταστάσεων που θα προκύψουν θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί θα υπάρξουν σχέδια που θα καθυστερήσουν, θα «παγώσουν» ή θα αναβληθούν, ενώ και με τους συνεργάτες μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω της πίεσης, των διαφορετικών προσεγγίσεων και της γενικότερης ασυνεννοησίας. Ειδικά και με το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα την Παρασκευή μπορεί να βγάλει παιχνίδια ελέγχου στη δουλειά, οπότε φρόντισε να «απέχεις» όσο μπορείς, χωρίς να μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα (3ο δεκαήμερο). Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (27/9) φέρνει ανάσα τρυφερότητας στα προσωπικά σου, σπάζοντας τη ρουτίνα της σχέσης σου (3ο δεκαήμερο). Νιώθεις άνετα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και ταυτόχρονα εισπράττεις κατανόηση από τον σύντροφό σου σε αυτή την αγχώδη περίοδο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη σου Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό έως 20/10, δημιουργώντας δυσκολία στις συνεννοήσεις (και με τα παιδιά) αλλά και μια σύγχυση σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης του κατά πόσον ικανοποιούνται οι ανάγκες σου μέσα στη σχέση, ιδιαίτερα αν αυτή έχει βαλτώσει το τελευταίο διάστημα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες σχετικά με παλαιότερες καταστάσεις που σε «αναμπουμπουλιάζουν». Ίσως πρέπει να συζητήσεις ξανά ορισμένα πράγματα για να κλείσεις οριστικά πλέον τις γέφυρες με το παρελθόν, όμως η πιθανότητα επιστροφής σε μετανιωμένους πρώην που σε ξαναπλησιάζουν, αναστατώνοντάς σε, είναι επίσης υπαρκτή. Μάλιστα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (2/10) δημιουργείται «έξαψη παντού όταν σε βλέπω» βοηθώντας σεξουαλικά την σχέση, αλλά και τις νέες κατακτήσεις (3ο δεκαήμερο). Και στα επαγγελματικά όμως υπάρχει έμπνευση για μεγαλύτερα σχέδια και εξέλιξη των δυνατοτήτων σου μέσω νέας γνώσης που σε βοηθά να ξεπεράσεις αδυναμίες, προωθώντας περαιτέρω τις φιλοδοξίες σου, ίσως και σε σχέση με το εξωτερικό  


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Από την αρχή της εβδομάδας ο Ερμής στον Ζυγό ξεκινά την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 20/10, δημιουργώντας τάσεις για διαφωνίες και αντιδράσεις με τους οικείους σου, αλλά και προβλήματα με το σπίτι ή κάποιο ακίνητο. Οι προστριβές βρίσκονται σε «ημερησία διάταξη» και μάλιστα κλιμακώνονται γρήγορα, αφού αδυνατείς να βρεις λογικό τρόπο συνεννόησης έστω για τα απλά με τον σύντροφό σου, συγγενείς ή τα πρόσωπα με τα οποία συγκατοικείς, με την ψυχολογική φόρτιση να φέρνει και λόγια που συντηρούν τις παρεξηγήσεις, μπαίνοντας συνεχώς σε έναν φαύλο κύκλο έντασης. Καλύτερα να αποφύγεις αποφάσεις και κινήσεις για ζητήματα ακίνητης περιουσίας αυτό το διάστημα, καθώς και μετακομίσεις,  γιατί θα ταλαιπωρηθείς. Με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα την Παρασκευή θέλει προσοχή και στα επαγγελματικά (3ο δεκαήμερο) αποφεύγοντας σκληρά λόγια με συνεργάτες. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (29/9) λειτουργεί ευτυχώς αποσυμπιεστικά για τα ερωτικά σου, με τον ρομαντισμό να ενισχύεται μέσα στη σχέση, ανανεώνοντας το συναίσθημα, ευνοώντας παράλληλα νέες γνωριμίες με δόση παραμυθιού για τους αδέσμευτους (3ο δεκαήμερο).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Οι συνθήκες στην επικοινωνία και την καθημερινότητά σου αλλάζουν από αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό εισέρχεται σε φάση ανάδρομης πορείας μέχρι τις 20/10. Η συνεννόηση σκοντάφτει πάνω στην ισχυρογνωμοσύνη και στην αδυναμία να καταλάβεις αυτό που θέλει να σου πει ο απέναντί σου και, vice versa, δημιουργώντας παρεξηγήσεις με φίλους, αδέρφια, σύντροφο, συγγενείς κ.λπ. Add to that και μηνύματα που χάνουν τον δρόμο τους, μέιλ και αρχεία που «εξαφανίζονται» ξαφνικά ή διαγράφονται κατά λάθος, κινητά, υπολογιστές και μεταφορικά μέσα που βγάζουν προβλήματα και... you get the point. Σημαντικό να αποφύγεις υπογραφές συμφωνιών και ακριβές αγορές καινούργιων προϊόντων τεχνολογίας αυτό το διάστημα. Επίσης, διπλοτσέκαρε ωράρια, δρομολόγια και όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες αν ταξιδεύεις για να γλιτώσεις ταλαιπωρία. Στα ερωτικά όμως υπάρχει πιο χαλαρή διάθεση με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (29/9) να σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και να περάσεις ρομαντικές στιγμές, παραμερίζοντας ανασφάλειες και κόντρες που σας φθείρουν συναισθηματικά (3ο δεκαήμερο), ενώ και το τέλος της εβδομάδας μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστο, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία προμηνύει μια θετική εξέλιξη για μια σχέση ή μια συνεργασία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Ο κυβερνήτης σου Ερμής αρχίζει από αυτή την εβδομάδα το «ταξίδι» της αναδρομής του στον Ζυγό έως τις 20/10, «χορεύοντας» όλους μας (ανεξαιρέτως) στους δικούς του ρυθμούς το προσεχές διάστημα. Εκτός από τα μπερδέματα στην επικοινωνία χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και σε θέματα οικονομικών, γιατί μπορεί να βγάλει και έξοδα που δεν είχες υπολογίσει λόγω και της σύμπλευσης του με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο. Κολλήματα και καθυστερήσεις σε συμφωνίες και σχέδια είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, γεγονός που φυσικά σε αγχώνει, ενώ θα ήταν καλό να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων, κινήσεις για χρηματοδότηση αλλά και ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων, μεταβιβάσεων, γονικών παροχών κ.λπ. Ίσως όμως καταφέρεις να ρυθμίσεις ένα παλιό χρέος, ενώ ίσως τώρα επιστρέψει ένα παλιός πελάτης στη δουλειά. Στα αισθηματικά το πεδίο είναι θετικό, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη να είναι ιδανικό για να απολαύσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές μέσα στη σχέση σου, ανταλλάσσοντας σκέψεις και λόγια αγάπης, αλλά και να διορθώσεις παρεξηγήσεις που είχαν πιθανόν δημιουργηθεί (3ο δεκαήμερο). Αν είσαι single, το Σάββατο έρχεται με καλές προοπτικές για νέες γνωριμίες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου μέχρι τις 20/10 και... το τρέξιμο ξεκινά. Είναι αλήθεια πως αυτό το διάστημα θα είναι πιεστικό, φέρνοντας δυσκολία στην επικοινωνία με τους γύρω σου αλλά και παραπάνω ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου. Αρχικά θα αισθάνεσαι πως κάτι συμβαίνει και δεν μιλάς πλέον την ίδια γλώσσα με τους υπόλοιπους, με το μυαλό σου να μπαίνει σε mode αμφιβολιών και αυτοαμφισβήτησης για τον τρόπο που έχεις χειριστεί καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Σίγουρα χρειάζεται να κάνεις μια αξιολόγηση, βλέποντας τι λειτουργεί και τι όχι με το ταίρι σου, αξιώνοντας περισσότερο σεβασμό ως προς τις ανάγκες σου, χωρίς να κάνεις πλέον τα στραβά μάτια σε νοσηρές καταστάσεις. Από την άλλη, επανασυνδέσεις με πρώην και συναντήσεις με άτομα που είχες να δεις καιρό μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά, όμως νέα ξεκινήματα, υπογραφές, συμφωνίες και σημαντικές αποφάσεις καλό είναι να περιμένουν μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία. Οι δύσκολες όψεις του Χείρωνα με το ζώδιό σου τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη βγάζουν μια ψυχολογική αναστάτωση, ωστόσο το τρίγωνο Ερμή-Δία (3/9) σε κάνει να αισιοδοξείς και πάλι, φέρνοντας ίσως και μια ευχάριστη είδηση.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η αναδρομή του Ερμή στον Ζυγό από τις αρχές της εβδομάδας μέχρι τις 20/10 στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου είναι μια πιο εσωτερική συνθήκη για το ζώδιό σου, ένα call για κατάδυση στα ενδότερα του εαυτού σου που μπορεί να σου αποκαλύψει πράγματα για τον ψυχισμό σου που μέχρι τώρα αγνοούσες. Θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από νοητική ξεκούραση και διαλείμματα από τη βαβούρα της καθημερινότητας, αν και η πίεση και τα ευτράπελα στην επικοινωνία φυσικά δεν θα λείψουν ούτε για σένα, γι’ αυτό φρόντισε να τα παίρνεις όλα πιο χαλαρά και να μη «μανουριάζεις» με το παραμικρό. Ίσως πάλι ερευνάς ή εργάζεσαι πάνω σε κάποια μυστικά πρότζεκτ και σχέδια στη δουλειά και δεν θέλεις να τα μοιραστείς ακόμα με τον κόσμο. Επιστροφές ατόμων από τα παρελθόν είναι πιθανές, είτε στην πραγματικότητα, είτε ακόμα και ως «ευσεβείς πόθοι» μέσω των ονείρων σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα (29/9) βγάζει τρυφερότητα και ευαισθησία μέσα στη σχέση σου, βοηθώντας σε να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν θα λείψουν προς το Σάββατο οι ευκαιρίες για γνωριμίες με ένταση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Το σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλο από το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ζυγό έως 20/10, που θα επηρεάσει την κοινωνική ζωή και τις σχέσεις σου. Οι παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και η δυσκολία στη συνεννόηση με τους γύρω σου είναι αρκετά πιθανά, οπότε είναι καλό να προσέχεις τι λες, πώς το λες και σε ποιον το λες προκειμένου να αποφύγεις την ταλαιπωρία, αναπτύσσοντας παράλληλα και την αρετή της υπομονής για τις όποιες τυχόν καθυστερήσεις υπάρξουν στα σχέδιά σου. Πράγματι, εμπόδια και αλλαγές στον προγραμματισμό είναι μέσα στο παιχνίδι, όχι μόνο για σένα, αλλά για όλους, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Από την άλλη δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, όπως επανασυνδέσεις με πρώην, αλλά και συναντήσεις με φίλους ή συνεργάτες που είχατε κόψει επαφές. Ίσως μάλιστα προκύψει και κάποια καινούργια συνεργασία με αυτά τα άτομα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) την Τετάρτη βγάζει έντονα συναισθήματα και μια τάση για αναπόληση πλατωνικών ή ανεκπλήρωτων ερώτων που σε έχουν σημαδέψει, αλλά μπορεί να είναι πολύ βοηθητικό για να ανοιχτείς περισσότερο με τον σύντροφό σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Από τις αρχές της εβδομάδας και για τις επόμενες περίπου 20 μέρες ο Ερμής θα βρίσκεται σε φάση ανάδρομης πορείας στον Ζυγό, δημιουργώντας εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα καριέρας. Πιθανώς να χρειάζεται να ξαναδείς μερικά πράγματα σε επίπεδο στόχων, αναπροσαρμόζοντας ή αλλάζοντας τα δεδομένα σου, με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις να φέρνουν αρκετό άγχος που οφείλεις να διαχειριστείς. Πρέπει να βρεις τρόπους να διορθώσεις κακώς κείμενα και παθογένειες στον τρόπο δουλειάς σου, όμως χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις με τους ανωτέρους  σου γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ειδικά την Παρασκευή που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου πρέπει να αποφύγεις την τάση για δεικτικότητα, βάζοντας φίλτρο στα λεγόμενά σου, προσπαθώντας μέσα από την ειλικρινή συζήτηση να έρθεις κοντά και με την πλευρά του άλλου, αντί να αφεθείς στα νεύρα και τις ανασφάλειες που σε κάνουν να παλεύεις με τον εαυτό σου και κατ’ επέκτασιν με όλους τους υπόλοιπους (3ο δεκαήμερο). Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (29/9) δείχνει ότι μια φιλική σχέση μπορεί τώρα να αλλάξει προς το ερωτικό.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Τα ευτράπελα και η... ανακατωσούρα στην καθημερινότητα θα είναι πιο συχνά από αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό έως 20/10. Η δυσκολία έγκειται κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι, αφού θα καταβάλεις φιλότιμες προσπάθειες για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν αυτά που λες, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, ενώ και εκείνοι με τη σειρά τους θα αισθάνονται αρκετά μπερδεμένοι. Οφείλεις ακόμα να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, οδηγώντας με τα μάτια στο τιμόνι, έχοντας επίσης υπ’ όψιν σου πως αυτό το διάστημα δεν προσφέρεται για αγορές μεταφορικών μέσων, ενώ μπορεί να βγουν και προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα. Το ίδιο ισχύει για τις συσκευές αλλά και τα προϊόντα τεχνολογίας, οπότε δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνεις ένα back up στα δεδομένα σου για παν ενδεχόμενο. Σχέδια σπουδών, επαγγελματικών αλλά και επαφών με το εξωτερικό μπορεί να καθυστερήσουν ή να υπάρξουν κάποιες άλλες δυσκολίες, ενώ υπογραφές συμφωνιών θα πρέπει να περιμένουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία στο ζώδιό σου την Κυριακή (3ο δεκαήμερο) αυξάνει την αισιοδοξία σου και την όρεξη για ταξίδια, λειτουργώντας παράλληλα βοηθητικά για νέες γνωριμίες στα ερωτικά. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό μέχρι τις 20/10, μια περίοδο που χρειάζεται να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα στα οικονομικά και τα προσωπικά σου. Αναφορικά με τα πρώτα, δεν αποκλείεται να βγουν κάποια παραπάνω έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και πρέπει να έχεις τον νου σου σε φουσκωμένους λογαριασμούς γιατί ίσως κρύβουν λανθασμένες χρεώσεις. Μπορείς όμως να κάνεις κινήσεις για να ρυθμίσεις χρέη του σπιτιού και της επιχείρησής σου, να διακανονίσεις φορολογικές, περιουσιακές και κληρονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, χωρίς ωστόσο να προχωρήσεις σε νέες οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια μεταβίβασης, δάνεια κ.λπ. Όσον αφορά τα προσωπικά σου, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ένα μυστικό για τον άνθρωπό σου ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις για τα λεφτά, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Είναι όμως ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση σε συναισθηματικό επίπεδο, εντοπίζοντας μπλοκαρίσματα που σε κρατάνε μακριά από την ευτυχία στη ζωή σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (29/9) έρχεται να δώσει ανάσα αισιοδοξίας και θετικών προοπτικών στην καθημερινότητα και τα ερωτικά σου, αν και δεν θα λείψουν οι τάσεις φυγής αυτές τις μέρες (3ο δεκαήμερο).  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ