Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27.09.2021

Ιχθύ το να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου σημαίνει ότι δεν αρνείσαι τα συναισθήματά σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζώδια της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου 2021 - Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι σου στον Ζυγό έως 20/10 χρειάζεται προσοχή και υπομονή στην επικοινωνία με τους άλλους, αφού το «χαλασμένο τηλέφωνο» και οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές. Υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών αναβάλλονται, μπορεί όμως να υπάρξουν επιστροφές σε προηγούμενες σχέσεις.

Ταύρος
Το να είσαι πιο συγκεκριμένος στην προσέγγιση σου με συνεργάτες και συντρόφους σου γλιτώνει πολύτιμο χρόνο αλλά και sanity.

Δίδυμοι
Ανάμεσα στον εγωισμό και την αυτοθυματοποίηση υπάρχει η υγιής εικόνα του εαυτού σου. Οφείλεις να ασχοληθείς πιο εντατικά μαζί της.

Καρκίνος
Η αναδρομή του Ερμή στον Ζυγό έως 20/10 σε πιέζει αρκετά συναισθηματικά, ανασύροντας ακόμα και επώδυνες μνήμες από την παιδική σου ηλικία, ίσως προκειμένου να τις αντιμετωπίσεις head on, αποδυναμώνοντας την εξουσία που ασκούν ακόμα στην ψυχή σου.

Λέων
«Η ζωή είναι ωραία όταν έχεις και παρέα». Ναι, ok, αλλά σε περίπτωση που «δεν», αντί να σκας, βγες και πέρνα καλά απλά και μόνο με την πάρτη σου. Μια χαρά το’ χεις.

Παρθένος
Όταν η «ομόνοια» μέσα στην σχέση είναι προϊόν συναισθηματικής καταπίεσης, πιθανότατα σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο ανικανοποίητο μέσα σου. True that.

Ζυγός
Καλώς τα δέχτηκες. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου για τις επόμενες τρεις βδομάδες, επηρεάζοντας «τα πάντα όλα» στην καθημερινότητα σου, από την επικοινωνία μέχρι και τις μετακινήσεις σου. Η αφηρημάδα και η σύγχυση εντός σου δεν ευνοούν σημαντικές αποφάσεις, ενώ υπογραφές και ακριβές αγορές, πάνε για μετά τις 20/10. Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, σύντροφοι, φίλοι, συνεργάτες, είναι πιθανές.

Σκορπιός
Δεν είναι πάντα καλό να συμφωνείτε σε όλα με τον σύντροφο σου, γιατί η φάση «αδελφάκια» μάλλον έχει αρχίσει να σου «κλείνει» το μάτι.

Τοξότης
Ο μακιαβελισμός στα επαγγελματικά δεν είναι του στυλ σου. Καλύτερα εστίασε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου και es ist genug που θα’ λέγε και η Αngela.

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό έως 20/10 είναι σίγουρα «δύσκολη πίστα» για τα επαγγελματικά, αφού σχέδια χρειάζονται αναθεώρηση, ενώ κάποια όνειρα ίσως ματαιωθούν προς το παρόν. Σημαντικό να κρατάς τα προσχήματα στις επαφές με τους προϊσταμένους σου.

Υδροχόος
Από ανθρώπους «Βόηθαμε φτωχέ, μην γίνω σαν κι εσένα!» σίγουρα δεν έχεις ανάγκη, οπότε καθάρισε από τον σωρό και προχωρά.

Ιχθύες
Το να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου σημαίνει ότι δεν αρνείσαι τα συναισθήματά σου, ούτε όμως τα αφήνεις και να σε διαλύσουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ