Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021

Παρθένε, η έξοδος του Άρη από το ζώδιό σου σε αποφορτίζει από την πίεση του τελευταίου 1,5 μήνα
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 13-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα (14/9) δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα μέσα στην καθημερινότητα, δείχνοντας ενδεχομένως και ένα παρασκήνιο στην εργασία σου (3ο δεκαήμερο). Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με αυτά που μοιράζεσαι, αφήνοντας την ευκολοπιστία στην άκρη, καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθούν να σου στήσουν παγίδες. Είναι σημαντικό επίσης να προσέχεις πάνω στη δουλειά, γιατί η αφηρημάδα μπορεί να φέρει λάθη, ενώ πρέπει να φροντίσεις και την υγεία σου, γιατί δεν αποκλείεται να νιώθεις μια παραπάνω κούραση. Αυτό βέβαια ίσως οφείλεται και στην αλλαγή θέσης του κυβερνήτη σου Άρη, που την Τετάρτη περνά απέναντι σου στον Ζυγό έως 30/10, αυξάνοντας το τρέξιμο και την πίεση. Νιώθεις πως όλοι κάτι θέλουν από σένα, με την αναποφασιστικότητα ως προς την λήψη αποφάσεων και την αναβλητικότητα να δημιουργούν νεύρα που διοχετεύονται στις σχέσεις σου, φέρνοντας εντάσεις και καυγάδες. Οι αδέσμευτοι «επωφελούνται» περισσότερο, καθώς θα υπάρχει το drive για να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Την Παρασκευή μπορεί να προκύψει μια δυσκολία στα ερωτικά με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (1ο δεκαήμερο), ίσως λόγω προσωπικών ανασφαλειών που προβάλλεις με την μορφή ζήλιας προς το ταίρι σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα κάνει αρκετό focus στο κομμάτι των σχέσεών σου, ξεκινώντας από την Τρίτη που με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) δημιουργείται ένα θολό τοπίο στα ερωτικά, με τις προθέσεις της άλλης πλευράς να μην είναι ξεκάθαρες, κάνοντας σε «υποψήφιο» για εξαπατήσεις και «παραμύθια», ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι στο στάδιο της γνωριμίας ή στα πρώτα βήματα μιας σχέσης. Έχε λοιπόν τον νου σου και μην παρασύρεσαι από υπερβολικές προσδοκίες και εξιδανικεύσεις που μπορούν να φέρουν στο τέλος απογοήτευση. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την Παρασκευή δημιουργεί ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα, «δοκιμάζοντας» την σχέση με τον άνθρωπο σου, νιώθοντας ίσως μια αποστασιοποίηση από την πλευρά του και μια αδυναμία να βρεις την εαυτό σου μέσα σε όλο αυτό. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό την Τετάρτη φέρνει μαζί της αυξημένους ρυθμούς στην καθημερινότητα και στην δουλειά, καθώς τώρα τα επαγγελματικά σε «καίνε» πολύ. Η φιλοδοξία να πετύχεις τους στόχους σου θα είναι παρούσα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όμως χρειάζεται σωστή κατανομή δυνάμεων για να μην «κλατάρεις», δίνοντας και την απαραίτητα προσοχή στο κομμάτι της υγείας σου, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, προγραμματίζοντας ίσως και έναν αναλυτικό έλεγχο του οργανισμού σου που όλο αναβάλλεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ανάμεικτες επιρροές έχει η εβδομάδα που ξεκινά. Έτσι, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) την Τρίτη φαίνεται πως το σπίτι και τα επαγγελματικά μπορεί να δημιουργήσουν ένα πεδίο σύγχυσης. Υπάρχει μια συναισθηματική αναστάτωση που πιθανώς οφείλεται στο κλίμα που επικρατεί μέσα στην οικογένεια ή εξαιτίας θεμάτων που έχουν προκύψει και καλείσαι να λύσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρη επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη, γεγονός που οδηγεί σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις άνευ λόγου. Μην δίνεις σημασία και απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις. Το ίδιο ισχύει και στα επαγγελματικά, όπου η κρίση σου «χωλαίνει» και γι’ αυτό χρειάζεται να πάρεις τον χρόνο σου για να σκεφτείς σημαντικές αποφάσεις, προστατεύοντας τον εαυτό σου από αμφίβολες προτάσεις και μεγάλα λόγια που σε αποπροσανατολίζουν. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (17/9) δείχνει κάποια εμπόδια που βάζουν φρένο σε επιδιώξεις σου, φέρνοντας απογοήτευση ή και γκρίνια μέσα στην καθημερινότητα (1ο δεκαήμερο). Η είσοδος όμως του Άρη στον Ζυγό την Τετάρτη is great news για την ερωτική σου ζωή, δίνοντας ανάσα αισιοδοξίας, διάθεση για φλερτ, αγάπες και κατακτήσεις. Είναι αλήθεια πως όταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα καλύτερα, και αυτό είναι στο χέρι σου, αρκεί να κινητοποιηθείς.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά κάπως «άχαρα», με την έννοια ότι η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα την Τρίτη (3ο δεκαήμερο) δημιουργεί θολούρα στις καθημερινές σου επαφές και μια πνευματική κόπωση που αδυνατείς να «υποστηρίξεις», εκδηλώνοντας παράλληλα και τάσεις φυγής από όλο αυτό το «τα κεφάλια μέσα» που officially ξεκινά και με το άνοιγμα σχολείων κ.λπ. Η απροσεξία μπορεί να φέρει λάθη στην δουλειά, τα μάτια σου μπορεί να μην βρίσκονται στο τιμόνι όταν οδηγείς, ενώ καλό θα ήταν να αφήσεις τις γνωστές σου αφέλειες και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις και υπογραφές. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό την Τετάρτη εγκαινιάζει μια περίοδο μέχρι τέλος Οκτώβρη που η κυκλοθυμία θα είναι το «παρεάκι» σου, οφειλόμενη ίσως σε θέματα  στα οικογενειακά που «σε τρέχουν», μην μπορώντας πολλές φορές να αντισταθείς στην τάση για καυγάδες και ξεσπάσματα θυμού προς τα υπόλοιπα μέλη, στα πρόσωπα με τα οποία συγκατοικείς ή στον σύντροφο σου, καθώς και η απέναντι πλευρά δεν θα έχει την διάθεση «να κάνει πίσω». Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την Παρασκευή φορτίζει έντονα τα ερωτικά σου, καθώς προσωπικές ανασφάλειες εγείρουν αμφιβολίες ακόμα και για το πόσο πιστό σου είναι το ταίρι σου ή βγάζουν ανικανοποίητο στο σεξουαλικό κομμάτι.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.09.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.09.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν βοηθά σε κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) την Τρίτη μπορεί να φέρει παγίδες σε αυτό τον τομέα. Αδυνατείς να δεις αντικειμενικά τα δεδομένα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις ή να σε κάνει επιρρεπή σε εξαπατήσεις από άτομα που προσπαθούν να σε πείσουν ενδεχομένως πως «ό, τι λάμπει είναι χρυσός», πως είναι ευκαιρία να δανειστείς, να κάνεις μια επένδυση, να υπογράψεις ένα συμβόλαιο κ.λπ., με την «λυπητερή» να σου ‘ρχεται αργότερα. Μην ανησυχείς όμως, καθώς με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό την Τετάρτη θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά, αφού η επικοινωνιακή σου δεινότητα αυξάνεται και επιδεικνύεις μια πιο άμεση προσέγγιση σχετικά με τα θέλω σου. Αυξάνεται ταυτόχρονα και η όρεξη σου να βγεις, να φλερτάρεις, έχοντας διάθεση πρωτίστως να περάσεις καλά. Βέβαια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την Παρασκευή μπορεί να νιώσεις απογοήτευση και «σφίξιμο» αν είσαι μόνος, βλέποντας  με απαισιοδοξία τα πράγματα ή αυτομαστιγώνοντας τον εαυτό σου για προηγούμενες λάθος επιλογές, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, πιθανώς να υπάρχει μια ψυχρότητα με τον σύντροφό σου ή να βγουν προβλήματα στην οικογένεια και στο σπίτι.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο γνωστός «ένοχος», ο Ποσειδώνας, που έχει «στρογγυλοκαθίσει» απέναντί σου, απλώνει το πέπλο της ασάφειας με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου (14/9) περιπλέκοντας τα πράγματα στα προσωπικά ή σε μια συνεργασία (3ο δεκαήμερο). Πιθανότατα η άλλη πλευρά στέλνει μπερδεμένα μηνύματα και υπάρχει ένα πισωγύρισμα σε λεγόμενα και συμπεριφορές που δεν βοηθά στη εξαγωγή πρακτικών συμπερασμάτων, πόσω μάλλον στη λήψη οριστικών αποφάσεων. Οι ελεύθεροι ας μην βιαστούν να ενθουσιαστούν αμέσως με μια νέα γνωριμία, γιατί «παίζει» εξαπάτηση. Αντίθετα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο) την Παρασκευή μπορεί να «δώσει» κάτι δυνατό που σε εξιτάρει, αναζωπυρώνοντας παράλληλα την σεξουαλικότητα με τον σύντροφό σου αν είσαι δεσμευμένος. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την ίδια μέρα ίσως φέρει μια απογοήτευση σχετικά με την δουλειά ή μια απαισιοδοξία για σχέδια που προγραμμάτιζες. Το σίγουρο πάντως είναι πως η έξοδος του Άρη από το ζώδιό σου και το πέρασμά του στον Ζυγό την Τετάρτη σε αποφορτίζει από την πίεση του τελευταίου 1,5 μήνα, ρίχνοντας τώρα το focus στα οικονομικά, φέρνοντας ίσως και μερικά παραπάνω έξοδα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ξεκινάς την εβδομάδα με μια υποτονική μάλλον διάθεση, εξαιτίας της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) την Τρίτη. Είναι σημαντικό να μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου υπερβολικά αυτές τις μέρες, προσέχοντας την υγεία σου μέσω σωστής διατροφής, διασφαλίζοντας επαρκή ύπνο, τσεκάροντας οποιοδήποτε ενόχληση προκύψει έγκαιρα. Δεν αποκλείεται πάντως να παίζει και κάποιο παρασκήνιο στην δουλειά που εν μέρει γνωρίζεις και που σε εξαντλεί ψυχολογικά. Μην το βάζεις όμως κάτω, καθώς από την Τετάρτη που ο Άρης περνά στο ζώδιο σου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, βρίσκεις σταδιακά την ενέργεια σου και την όρεξη να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να παλέψεις για τα όνειρα σου. Ξεπερνάς πλέον μπλοκαρίσματα και ανασφάλειες και εστιάζεις στους στόχους σου, έχοντας βέβαια να «ρίξεις» πολύ τρέξιμο. Αυτό το drive είναι φυσικά θετικό και για τα αισθηματικά σου, αφού θα βρεις το θάρρος να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, εκπέμποντας sexiness που «κάνει δουλίτσα»! Βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την Παρασκευή, εκτός από ανασφάλεια και εμπόδια στα οικονομικά, μπορεί να φέρει και μια «κατήφεια» στα προσωπικά σου, συνειδητοποιώντας ίσως μια κατάσταση που δεν σου αξίζει ή μια διάψευση των προσδοκιών σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στις αρχές της εβδομάδας, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα (14/9) χρήζει προσεκτικής αντιμετώπισης αναφορικά με νέες γνωριμίες, προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες (3ο δεκαήμερο). Θα σου είναι πιο δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, επηρεασμένος ίσως από την ανάγκη σου να δεις τα πράγματα όπως θες, παρά όπως πραγματικά είναι, για να αποφύγεις και την απογοήτευση που φέρνει η συνειδητοποίηση μιας λάθος επιλογής. Και επειδή αυτή μπορεί να σου στοιχίσει πιο πολύ στα ερωτικά, έσω επιφυλακτικός, αποφεύγοντας την ωραιοποίηση ανθρώπων και καταστάσεων. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενεργητικότητας εισέρχεται στον Ζυγό (15/9), σηματοδοτώντας μια περίοδο μέχρι τέλη Οκτώβρη, όπου όλα κατά κάποιον τρόπο συμβαίνουν σε πιο εσωτερικό/παρασκηνιακό επίπεδο. Ίσως έχεις ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος, εξετάζοντας το που βρίσκεσαι, οργανώνοντας την επάνοδο σου, ίσως κάποιο πρόσωπο της οικογένειας χρειάζεται την φροντίδα σου και πρέπει να ανταποκριθείς, ενώ επειδή η υγεία σου θα είναι πιο εύθραυστη, πρέπει να φροντίσεις και τον εαυτό σου με σωστή διατροφή και έλεγχο τους στρες. Μάλιστα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (17/9) μπορεί να υπάρξει μια δυσκολία στο σπίτι και στην οικογένεια που σε ζορίζει συναισθηματικά, κάνοντας σε να κλειστείς στον εαυτό σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας (14/9) δημιουργεί ένα κλίμα που ευνοεί τα λάθη στα επαγγελματικά λόγω έλλειψης ορθής κρίσης ή ευκολοπιστίας (3ο δεκαήμερο). Είναι ανάγκη να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις και την λήψη σημαντικών αποφάσεων, παίρνοντας χρόνο για να αξιολογήσεις τα δεδομένα σου, αρνούμενος επίσης να υποκύψεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς στα οικογενειακά. Η μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό την Τετάρτη μειώνει αρκετό από το στρες που υπήρχε τον προηγούμενο ενάμιση μήνα στην δουλειά και στα προσωπικά, βοηθώντας σε να σχεδιάσεις καλύτερα τους στόχους σου, να ενισχύσεις συνεργασίες αλλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε χαροποιούν. Η αισιοδοξία επανέρχεται, ανανεώνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και έχεις όρεξη για φλερτ. Όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (17/9) φέρνει «πικρές» συνειδητοποιήσεις στα αισθηματικά ή τα εργασιακά, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως όσο κι αν επιμένεις να εθελοτυφλείς ή να ελπίζεις, ορισμένες καταστάσεις δεν επιδέχονται βελτίωσης και περαιτέρω υποχωρήσεων από την πλευρά σου, όσο κι αν αυτό σε πονά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η αρχή της εβδομάδας βγάζει κούραση και σύγχυση σε επίπεδο καθημερινότητας και επαφών στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) την Τρίτη. Λίγο τα σχολεία που ανοίγουν, λίγο η νοσταλγία για το καλοκαιράκι που «πάει, πέρασε» και νιώθεις κάπως «χαμένος στην μετάφραση», με επιρρέπεια στα λάθη στην δουλειά και στην αφηρημάδα πάνω στο τιμόνι, γι’ αυτό be careful please. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό «σε ξυπνά» για τα καλά, κάνοντας την καριέρα σου προτεραιότητα, εντείνοντας τις φιλοδοξίες σου και την διάθεση να παλέψεις για νέες κορυφές. Στο στοιχείο σου δηλαδή, με ευκαιρίες να δρέψεις καρπούς, αλλά και με τους ρυθμούς να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί μέχρι τέλος Οκτώβρη, πιέζοντας για σωστή οργάνωση προκειμένου να ανταποκριθείς χωρίς να τα «φτύσεις». Και μολονότι η Παρασκευή έρχεται με ένα εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο) που σε μπολιάζει με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία να καταφέρεις (σχεδόν) τα πάντα, είναι συνάμα «ύπουλη» γιατί υπάρχει και ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την ίδια μέρα που φέρνει εμπόδια στα σχέδια σου, ιδιαίτερα στα οικονομικά, ενώ επηρεάζει και τα προσωπικά, με κουβέντες που πληγώνουν, προσδοκίες για νέες γνωριμίες που διαψεύδονται ή ανασφάλειες που σε πηγαίνουν πίσω.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Για άλλη μια φορά, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έρχεσαι αντιμέτωπος με τις «παγίδες» που μπορεί να δημιουργήσει ο Ποσειδώνας στα οικονομικά, αυτή την φορά σε αντίθεση με τον Ήλιο (3ο δεκαήμερο). Έτσι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διευθέτηση οφειλών, στο πάρε-δώσε με τράπεζες, σε συμβόλαια, αιτήσεις και υπογραφές, δανεισμούς, φορολογικά κ.λπ., ιδανικά αποφεύγοντας τα τελείως μέχρι και την Τρίτη, κρατώντας στάση αναμονής για αποφάσεις που αφορούν επενδύσεις. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αλλάζει την ενέργεια στην καθημερινότητα σου, γεμίζοντας σε ενθουσιασμό και όρεξη για ταξίδια, νέα ξεκινήματα στις σπουδές και στα επαγγελματικά καθώς και νέες περιπέτειες που σε αναζωογονούν στα αισθηματικά. Έχεις ανάγκη να ανοίξεις και πάλι τα φτερά σου και να ξαναβρείς τον αισιόδοξο εαυτό σου. Όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο σου (1ο δεκαήμερο) την Παρασκευή, δείχνει περιορισμούς και εμπόδια στα επαγγελματικά ή μια αίσθηση απογοήτευσης και περιορισμού στα προσωπικά. Ίσως υπάρχει μια απόσταση με τον σύντροφο σου, νιώθοντας ότι δεν σε καταλαβαίνει ή μπορεί να βλέπεις απαισιόδοξα τα πράγματα αν είσαι μόνος, «αναμασώντας» ανασφάλειες και φόβους που διαιωνίζουν την όλη κατάσταση.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, επικρατεί κλίμα ασάφειας και μπερδέματος σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες εξαιτίας της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο). Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, κάνοντας λάθος εκτιμήσεις και παίρνοντας απερίσκεπτες αποφάσεις για τη δουλειά, ενώ και στα ερωτικά οι κινήσεις δεν είναι ξεκάθαρες, με αποτέλεσμα αλλά να πιστεύεις και αλλά να ισχύουν στην πραγματικότητα με το σύντροφο σου ή μια νέα γνωριμία που εξιδανικεύεις, «τραβώντας την από τα μαλλιά». Δεν έχεις ανάγκη για κάτι τέτοιο, αφού η είσοδος του Άρη στον Ζυγό την Τετάρτη αυξάνει την λίμπιντο σου, χαρίζοντας σεξαπίλ που μπορεί να προσελκύσει άτομα με τα οποία υπάρχει χημεία, αρχίζοντας κάτι δυνατό, ενώ αν είσαι σε σχέση θα επέλθει μια ανανέωση στο σεξουαλικό κομμάτι, αν και ενδέχεται οι ζήλιες να δηλητηριάζουν το καλό κλίμα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (1ο δεκαήμερο) την Παρασκευή μπορεί επίσης να φέρει ένα «εμπόδιο» στα προσωπικά, με την έννοια ότι ίσως κλονιστεί η πίστη προς το ταίρι σου, εξαιτίας δικών του συμπεριφορών ή και δικών σου ανασφαλειών που προκύπτουν από «λαβωματιές» του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει, σαμποτάροντας έτσι το παρόν σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Καρκίνε, η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5