1821 Digital Gallery
Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 6-12 Σεπτεμβρίου 2021

Παρθένε, είναι μια μοναδική ευκαιρια για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά, στις σχέσεις σου, στην εμφάνιση σου, στην φυσικη σου κατάσταση, στις σπουδές σου, βγάζοντας τον εαυτό σου προς τα έξω σε βελτιωμένη «βερσιον»
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5-12 Σεπτεμβρίου 2021.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά φέρνοντας τα επαγγελματικά και τα θέματα φυσικής κατάστασης στο προσκήνιο, με μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, ιδανική για νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους δύο τομείς. Ρίξε μια ματιά στην ζωή σου και στο πρόγραμμα με το οποιο «τρέχεις» την καθημερινότητα σου, αξιολογώντας με πνεύμα ορθολογισμού τι λειτουργεί και τι όχι, παίρνοντας στη συνέχεια την απόφαση να προβείς στις απαραίτητες αλλαγές με τη βοήθεια αυτού του φεγγαριού. Ζεις για να δουλεύεις; Σπαταλάς τόσο χρόνο στην εργασία σου που «η ζωή σου όλη» είναι δουλειά-σπίτι/σπίτι-δουλειά; Τι αλλαγές πρέπει να κάνεις ώστε να γίνεις περισσότερο παραγωγικός; Έχεις εξωκείλει εντελώς στο θέμα της διατροφής, αδιαφορώντας για το τι μέλλει γενέσθαι με την υγεία σου αργότερα, πιστεύοντας ότι όλα θα διορθωθούν από μόνα τους, «ως δια μαγείας»; Με αρωγό την λογική και με διάθεση αυτοπειθαρχίας θα καταφέρεις να οργανωθείς, να «μαζευτείς» από κακές συνήθειες, εισάγοντας καινούργιες, πιο επωφελείς για τον οργανισμό σου, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά είναι καιρός να συστηματοποιήσεις τις προσπάθειες σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) δίνει ένταση στο ερωτικό σου συναίσθημα, «φουντώνοντας» την λίμπιντο, αναδεικνύοντας ωστόσο και κρυμμένες ανασφάλειες στο σεξουαλικό κομμάτι.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Μια άνετη, σε γενικές γραμμές, εβδομάδα ξεκινά, με αρωγό την Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, δίνοντας έμφαση στην προσωπική σου ζωή, στην διασκέδαση και στην δημιουργικότητα. Η διάθεση σου είναι αρκετά ανεβασμένη και έτσι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθερμάνεις την σχέση με τον σύντροφο σου, πρωτοτυπώντας με ιδέες για κοινές δραστηριότητες και εξόδους, συνειδητοποιώντας πως you cannot do routine anymore. Βέβαια, if that’s the case, μπορεί να πεις και «αντίο» σε σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν πια. Το ζήτημα των παιδιών μπορεί να σε απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται καθόλου με αυτό το φεγγάρι να υπάρξει μια εγκυμοσύνη ή και μια γέννηση για μερικούς, που σκορπά χαμόγελα. Ό, τι σχετίζεται με νέα ξεκινήματα που αφορούν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό και τις τέχνες μπορεί να πάει εξαιρετικά, έχοντας θετικό αντίκτυπο για την καριέρα σου, ενώ ευνοούνται και νέες κινήσεις στον επιχειρηματικό τομέα. Για τους αδέσμευτους πάλι, ένας νέος έρωτας μπορεί να είναι «προ των πυλών», παίρνοντας βοήθεια και από την είσοδο της Αφροδίτης (10/9) απέναντι σου, στον Σκορπιό, που αυξάνει τις επαφές αλλά συνάμα και τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, φέρνει αλλαγές σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα ή και τα επαγγελματικά. Αυτές δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν άμεσα, καθώς μπορεί να προηγηθεί μια «προπαρασκευαστική περιοδος», στην οποία ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά. Ίσως σε «πιάσει» μια όρεξη για ανανέωση του σπιτιού σου, είτε εκ βάθρων, είτε και πιο light, με στυλιστικές πινελιές που δίνουν άλλο χρώμα στο περιβάλλον που ζεις, ανανεώνοντας έτσι και την διάθεση σου. Μπορεί πάλι να υπάρξει μια ανάγκη προσαρμογής σε ένα καινούργιο περιβάλλον για επαγγελματικούς, οικογενειακούς ή προσωπικούς λόγους, ενώ ίσως ξεκινάς μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα με έδρα το σπίτι και όλο αυτό απαιτεί οργάνωση. Μια «απρόβλεπτη» μετακόμιση δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς αυτό το φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση που πηγάζει ίσως και από παλαιότερες άλυτες καταστάσεις, οδηγώντας σε αποφασεις που ξαφνιάζουν τον περίγυρο σου, σε μια προσπάθεια να φύγεις μακριά απ’ ό, τι σε πιέζει και σε καταθλίβει. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) ενεργοποιεί την θέληση σου να βελτιώσεις τις συνθήκες στην δουλειά και στην καθημερινότητας σου, βοηθώντας και σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η βοηθητική Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, είναι αυτό που χρειάζεσαι ώστε να προβάλεις τον εαυτό σου και την δουλειά σου προς τα έξω, βάζοντας μπρος σε νέα ξεκινήματα. Σκέψου πως μπορείς να διαφημίσεις το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις μέσω και του διαδικτύου· ενεργοποιήσου δυναμικά αν αναζητάς εργασία, στέλνοντας βιογραφικά, περνώντας από συνεντεύξεις· κάνε επαφές και συζητήσεις βρίσκοντας τα σωστά άτομα για να συνεργαστείς και για να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα πλάνα σου· κλείσε συμφωνίες και υπόγραψε συμβόλαια, αξιοποιώντας προτάσεις και επιλογές που σου γίνονται. Σχέδια που αφορούν σπουδές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, πιστοποιήσεις, μετεκπαιδεύσεις, ανάπτυξη δραστηριοτήτων με το εξωτερικό επίσης ευνοούνται, ενώ όλη αυτή η έμφαση στην επικοινωνία μπορεί να ωφελήσει και τα αισθηματικά σου, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ που μπορούν να εξελιχθούν συν τω χρόνω και σε κάτι περισσότερο. Η είσοδος άλλωστε της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) αυξάνει την ελκυστικότητα και τον μαγνητισμό που εκπέμπεις, βοηθώντας και στην απόκτηση παιδιών, καθώς λειτουργεί ενισχυτικά για την γονιμότητα σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.10.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.10.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
«Το χρήμα πολλοί εμίσησαν», έλα όμως που και χωρίς αυτό δεν κινείται τίποτα, οπότε αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου πάνω στην βελτίωση των οικονομικών σου με την βοηθητική Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Ώρα να θέσεις νέους οικονομικούς στόχους, προσαρμοσμένους πάνω στην αξία που δίνεις πλέον στον εαυτό σου ως capable money maker, εξετάζοντας παράλληλα πως μπορεις να αξιοποιήσεις ή να επενδυσεις τα ήδη υπάρχοντα, μέσω κατάλληλων συμβουλών από ειδικούς. Αυτοί μπορούν να βοηθήσουν και σε γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, τακτοποίηση των φορολογικών σου, εξισορρόπηση εσόδων-εξόδων κ.λπ. γλυτώνοντας σου χρόνο και χρήμα. Αν ψάχνεις για δουλειά ή συμπληρωματική εργασία είναι ώρα να εντείνεις τις προσπάθειες σου, επεξεργαζόμενος παράλληλα ιδέες για να βγάλεις λεφτά από κάποιο ταλέντο σου που πιθανώς μένει αναξιοποίητο. Άλλωστε δεν σε ενδιαφέρει απλά να δουλεύεις για το paycheck, αλλά να αντλείς και ικανοποίηση μέσω της μπόλικης δημιουργικότητας που διαθέτεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) σου δίνει την δυνατότητα να ισορροπήσεις συναισθηματικά, ερχόμενος πιο κοντά με άτομα που αγαπάς και νοιάζεσαι πραγματικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Είσαι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής μιας εβδομάδας στην οποία «δεσπόζει» η εξαιρετική Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο σου, που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Μάλιστα, επειδή πέφτει πάνω στα γενέθλια σου, η επιρροή της εκτείνεται μέχρι τα επόμενα το 2022, λειτουργώντας κάτι σαν τη δική σου προσωπική Πρωτοχρονιά, καλώντας σε να ξεκινήσεις οποιαδήποτε αλλαγή νιώθεις ότι έχεις ανάγκη στην ζωή σου. Είναι μια μοναδική ευκαιρια για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά, στις σχέσεις σου, στην εμφάνιση σου, στην φυσικη σου κατάσταση, στις σπουδές σου, βγάζοντας τον εαυτό σου προς τα έξω σε βελτιωμένη «βερσιον». Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, επιμόρφωση, σχέδια για το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και Μ.Μ.Ε. έχουν σημαντική εύνοια. Το πιο σημαντικο όμως είναι πως αναγνωρίζεις πια τι θέλεις και τι σε ικανοποιεί, προσπαθώντας παράλληλα να το κάνεις και πράξη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) αυξάνει την εξωστρέφεια σου, βοηθώντας σε επαγγελματικές επιδιώξεις, δίνοντας ευκαιρίες για φλερτ αλλά και κοντινά ταξίδια με τους φίλους ή τον σύντροφο σου.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, σου δίνεται μια δυνατή ευκαιρία να βάλεις τέλος σε ό, τι μη υγιές υπάρχει στην ζωή σου, κλείνοντας «αυθεντικά» αυτά τα κεφαλαία με γνώμονα την υγεία σου, ψυχική και σωματική, χωρίς τις εμπλοκές του συναισθήματος. Για αρχή θα υπάρχει αρκετή αναστάτωση εντός σου, μια αίσθηση άγχους για το τι πρέπει να αφήσεις πίσω και πως να προχωρήσεις, που οφείλεις να «μετουσιώσεις» σε δύναμη για ένα νέο ξεκίνημα αναφορικά με την ολιστική φροντίδα του εαυτό σου. Επικεντρώσου αρχικά στο κομμάτι της ψυχολογίας, συμβουλευόμενος ίσως και έναν ειδικό που θα σε βοηθήσει να μάθεις να βάζεις όρια στην τοξικότητα των άλλων και να είσαι συνεπής με τα θέλω σου. Εν συνεχεία, ανάλαβε δράση στο κομμάτι της υγείας και της φυσικής κατάστασης, τσεκάροντας ό, τι προβλήματα υπάρχουν, επίσης αποτεινόμενος στους ειδικούς, αντί να κάνεις μονος σου «τον γιατρό», ξεκινώντας παράλληλα ένα πρόγραμμα διατροφής που θα υποστηρίζει τις απαιτήσεις της καθημερινότητας σου, αντί να σε σαμποτάρει. Πάρε λοιπόν αποφάσεις με σκοπό να αλλάξεις την ζωή σου σε κάτι που «σου πάει» καλύτερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) ζητά επαναπροσδιορισμό  δαπανών, φέρνοντας όμως και πιθανά κέρδη.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.10.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.10.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά σχετικά άνετα, με μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, ιδανική για πάσης φύσεως κοινωνικές δικτυώσεις, με ωφέλεια τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική σου ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις στόχους, να οραματιστείς πως θες να είναι το μέλλον σου, αλλά και να κάνεις νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, έχοντας δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους για να υποστηρίξουν τα σχέδια σου. Πράγματι, «το μαζί» σου πάει πολύ, με την συλλογική δουλειά να φέρνει περισσότερα αποτελέσματα από την απλή προσωπική προσπάθεια, γι’ αυτό αξίζει να δείξεις και εσύ πνεύμα συνεργασίας, κάνοντας fit in π.χ. σε μια νέα ομάδα στον οργανισμό ή στην εταιρεία που δουλεύεις, με στόχο να πετύχει το πρότζεκτ και να βγείτε όλοι κερδισμένοι. Win-win situation δηλαδή, αφού αν κάνεις καλά την δουλειά σου θα σε προσέξουν τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη σου. Μια νέα πρόταση συνεργασίας είναι πιθανή με αυτό το φεγγάρι, ίσως όμως και μια σχέση με ένα άτομο που σε πάει «παραπέρα». Άλλωστε ευκαιρίες για να φανείς, να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες στα ερωτικά και στα επαγγελματικά θα έχεις και με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από την Παρασκευή (έως 7/10), που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, πράγμα που εκπέμπεις και προς τα έξω.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Σημαντική αυτή η εβδομάδα Τοξότη μου, καθώς φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, μέσα στον τομέα της καριέρας σου, βοηθώντας σε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Η επιρροή της μάλιστα δεν εκτείνεται μόνο για έναν μήνα, αλλά φτάνει σε ένα crash test με την έκλειψη του Δεκεμβρίου στο ζώδιο σου, καθώς και ένα δεύτερο με την Πανσέληνο του Μαρτίου στην Παρθένο. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως πρέπει να την αξιοποιήσεις αναφορικά με νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, οργανώνοντας τις φιλοδοξίες σου μεθοδικά, ώστε να παράγουν αποτελέσματα. Οι δυνατότητες που θα σου δοθούν για να προχωρήσεις στο αντικείμενο σου θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, καθώς οι νέες προτάσεις είναι πιθανές με αυτό το φεγγάρι. Αν λοιπόν ψάχνεις για δουλειά, καιρός να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι επίσης εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας π.χ. τώρα μια σωστή διατροφή, βάζοντας και τα οφέλη της άσκησης στην ζωή σου, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευεξία στην καθημερινότητα σου. Και η Αφροδίτη στον Σκορπιό (10/9) στέλνει αυτό το μήνυμα: αγάπησε και φρόντισε τον εαυτό σου, no matter what others may do.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εξαιρετικής Νέας Σελήνης στην Παρθένο (7/9) που δεσπόζει σε αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, βοηθώντας σε να κυνηγήσεις τις προοπτικές που ανοίγονται για την πορεία των επαγγελματικών και των σπουδών σου. Με θετική και δημιουργική διάθεση, αλλά και όρεξη για δουλειά, χρειάζεται να καθίσεις και να σχεδιάσεις τα πλάνα σου, να οραματιστείς που θέλεις να βρίσκεσαι σε μερικά χρόνια και τι αποφάσεις πρέπει να πάρεις προκειμένου να τα κάνεις όλα αυτά πράξη. Μήπως χρειάζεται να αναβαθμίσεις τα skills σου; Αν ναι, αυτό το φεγγάρι είναι ό, τι πρέπει για να ξανακάτσεις στα θρανία, να κάνεις μια μετεκπαίδευση, να πάρεις μια πιστοποίηση, αλλά φυσικά και να ξεκινήσεις τις σπουδές σου με τους καλύτερους οιωνούς. Ευκαιρίες σε σχέση με το εξωτερικό και επαφές με άτομα που μπορούν να δώσουν πνοή στα σχέδια σου είναι πιθανές. Το σημαντικό όμως είναι πως η αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με την αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα σε βοηθούν να καταλήξεις στο τι θες και πως να το αποκτήσεις. Και η Αφροδίτη στον Σκορπιό (10/9) μπορεί να βοηθήσει σε κοινωνικά ανοίγματα, κάνοντας σε πιο πρόθυμο να γνωρίσεις κόσμο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, είναι ό, τι πρέπει για να κάνεις μια νέα αρχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, να διαπιστώσεις παθογένειες σε αυτό το κομμάτι που σε κάνουν να «αιμορραγείς», εξετάζοντας και τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Μήπως ζεις πάνω από τις δυνατότητες σου; Μήπως ξοδευεις ό, τι βγάζεις, χωρίς να μεριμνάς καθόλου για το μέλλον σου; Κοίτα τι μπορείς να αλλάξεις προκειμένου να επιτύχεις μια ισορροπία εσόδων-εξόδων, προχώρησε σε διακανονισμούς χρεών, φτιάξε τα φορολογικά σου με κάποιον ειδικό, εξέτασε πως μπορείς να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία ή κάποιο εισόδημα σου μέσω μιας επένδυσης, τακτοποίησε εκκρεμότητες με δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές κ.λπ. και προς Θεού δείξε αυτοσυγκράτηση σε περιττές σπατάλες. Ακόμα, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε επηρεάσει και σε συναισθηματικό επίπεδο, δημιουργώντας ίσως μια ένταση στην ερωτική σου ζωή, σε περίπτωση που νιώθεις ότι υπάρχει διάσταση θέλω και αναγκών με τον σύντροφο σου, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την σεξουαλική σου επιθυμία. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (10/9) είναι βοηθητική για τα επαγγελματικά σου, καθώς τώρα «φαίνεσαι» αλλά και πείθεις περισσότερο για την αξία σου. 

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Σημαντικό «ποδαρικό» κάνει η εβδομάδα, με μια δυναμική Νέα Σελήνη (7/9) απέναντι σου στην Παρθένο, που μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Η επιρροή της μάλιστα είναι μακρά, διαρκείας ουσιαστικά έξι μήνες, μέχρι την Πανσέληνο στην Παρθένο τον Μάρτη πάνω στα γενέθλια σου. Μια απρόσμενη νέα γνωριμία που εξελίσσεται σε έρωτα με προοπτικές, μια εξέλιξη, μια επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σου, ή ακόμα σχέδια για έναν γάμο ή για την απόκτηση ενός παιδιού είναι πιθανά, ωστόσο θα χρειαστεί παράλληλα να εξετάσεις την μέχρι τώρα κοινή σας πορεία, πράγμα που σημαίνει πως μερικοί θα πάρουν τις αποστάσεις τους από καταστάσεις που δεν προχωρούν παρακάτω, κάνοντας χώρο για το καινούργιο στην ζωή τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που βοηθούν στη εξέλιξη σου, ενώ ευνοούνται υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, με το «η ισχύς εν τη ενώσει» να ταιριάζει απόλυτα στην δική σου περίπτωση. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά κινητοποιήσου, χρησιμοποιώντας και γνωριμίες από τον φιλικό σου κύκλο. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό (10/9) βοηθά επίσης σε νέες γνωριμίες, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση σου να επικοινωνήσεις πιο άνετα.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5