Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 05.09.2021

Ζυγέ, μια μέρα που μπορούν να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για νέα σχέδια και ιδέες που εχεις στο μυαλό σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας που είναι ξαπλωμένος και κοιτά αναμμένο κερί

Τα Ζώδια της Κυριακής 05.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Θέματα δουλειάς, σχετικά ίσως με μια συνεργασία, ενόψει της νέας εβδομάδας μπορεί να σε απασχολήσουν λιγάκι. Φρόντισε να ξεμπερδεύεις γρήγορα για να μείνει χρόνος για ξεκούραση.

Ταύρος
Χρειάζεται να συντονίσεις τις ενέργειές σου στα επαγγελματικά σε πρακτικό επίπεδο. Όσο πιο οργανωμένα κινηθείς, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Η Κυριακή προσφέρεται για συζητήσεις ουσίας με τον σύντροφο, έναν φίλο, έναν  συνεργάτη ή τα παιδιά σου, λέγοντας συμπυκνωμένα, όλα όσα πρέπει να ειπωθούν.

Καρκίνος
Αν βλέπεις ότι ο άλλος «ξύνει τα νύχια του για καυγά», δήλωσε με την συμπεριφορά σου πως «όταν ηρεμήσεις, είμαι εδώ για να τα πούμε». Μην χαλαστείς όμως, γιατί έτσι του ’ρθε (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Λέων
«Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν» σε συζητήσεις και κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις. Told ya.

Παρθένος
Εκκρεμότητες και συζητήσεις περί των οικονομικών και των επαγγελματικών σε απασχολούν σήμερα, ενώ ετοιμάζεσαι και για μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου που δημιουργεί ένα anxiety μέσα σου για το καινούργιο που έρχεται.

Ζυγός
Μια μέρα που μπορούν να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για νέα σχέδια και ιδέες που εχεις στο μυαλό σου είναι η Κυριακή, κοιτάζοντας αναλυτικά και τα logistics του πράγματος.

Σκορπιός
Η λογική και η ευρηματικότητα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις προοπτικές στη δουλειά σου, χρειάζεται όμως να έχεις τα μάτια σου σε κάποιον συνεργάτη.

Τοξότης
Μην σε πιάνει το άγχος μπροστά σε ό, τι καινούργιο ετοιμάζεις, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και το διαδίκτυο για να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις.

Αιγόκερως
Καλά τα πλάνα και οι φιλοδοξίες για τα επαγγελματικά, χρειάζεται όμως και πρακτική σχεδίαση από μέρους σου για να προχωρήσουν. Για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, ίσως υπάρξει από σήμερα ένταση σε μια σχέση.

Υδροχόος
Ο ορθολογισμός και η σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων στα επαγγελματικά σε βοηθούν να πάρεις ώριμες αποφάσεις, συγκεκριμενοποιώντας τις επόμενες κινήσεις σου.

Ιχθύες
Έχεις πολλά σχέδια στο κεφάλι σου, μάλλον όμως βαριέσαι να τα βάλεις σε σειρά, ενώ ίσως αντιμετωπίζεις μια περίεργη κατάσταση σχετικά με μια προσωπική σχέση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ