Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.09.2021

Ζυγέ, If you can take the day off μην το σκέφτεσαι καν.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κάθεται και κοιτά μια λίμνη
Julia Caesar/ Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Πρέπει να διαχειριστείς το άγχος σου, προστατεύοντας το νευρικό σου σύστημα και να αποφύγεις να πέσεις στην απογοήτευση εξαιτίας συμπεριφορών ή σχεδίων που πέφτουν στο κενό. Προσοχή και σε πιθανό παρασκήνιο στα επαγγελματικά (αρχές 3ου κυρίως).

Ταύρος
Προσοχή σε αυταπάτες σχετικά με νέες γνωριμίες, καθώς άλλη είναι η πραγματικότητα και άλλα «πλάθει» το μυαλό σου, αλλά και σε σχέσεις με σύντροφο, φίλους και συνεργάτες, γιατί κάποιος απ’ όλους θα καταλήξει θιγμένος (αρχές 3ου κυρίως).

Δίδυμοι
Η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα είναι εδώ (η επιρροή της βέβαια έχει ήδη αρχίσει και συνεχίζεται μέχρι το Σ/Κ) δημιουργώντας ασάφεια και πεισματικές αντιδράσεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, καθιστώντας την Πέμπτη ακατάλληλη για την λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Καρκίνος
Προσοχή στην επικοινωνία σήμερα (και αύριο) καθώς το ψέμα και η παραπληροφόρηση «πάνε σύννεφο», ενώ τα λόγια σου μπορούν να παραποιηθούν και να βρεθείς μπλεγμένος απ’ το πουθενά (αρχές 3ου κυρίως).

Λέων
Προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα. Ρίσκα, πρωτοβουλίες για επενδύσεις, υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, δανεισμοί χρημάτων κ.λπ. έχουν μεγάλη επικινδυνότητα, ενώ έχε τα μάτια σου σε λεφτά, πορτοφόλια και αντικείμενα αξίας, γιατί παίζουν «χάσιματα» και κλεψιές. 

Παρθένος
Η αντίθεση του Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα κάνει την Πέμπτη απαιτητική, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ας είσαι φειδωλός στα λεγόμενα και τις προσδοκίες σου και καχύποπτος σε όσα σου τάζουν, αποφεύγοντας ωστόσο να γίνεις εριστικός.

Ζυγός
Προσοχή στην υγεία σου, σωματική και ψυχολογική, σήμερα καθώς και σε συγκρούσεις στα εργασιακά (3ο δεκαήμερο κυρίως). If you can take the day off μην το σκέφτεσαι καν.

Σκορπιός
Κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες στα ερωτικά αναφορικά με νέες γνωριμίες, αλλά και σε σχέση με ένα κοντινό σου άτομο, σύντροφο, φίλο, συνεργάτη, παιδί, που ψεύδεται ασυστόλως (ιδιαίτερα 3ο δεκαήμερο).

Τοξότης
Δύσκολη μέρα η Πέμπτη, απόφυγε σημαντικές αποφάσεις στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά καθώς και να πέσεις στην παγίδα συναισθηματικών χειρισμών, ενώ προσοχή και σε διαρρήξεις.

Αιγόκερως
Μην πίστευες όλα όσα ακούς σήμερα, φρόντισε να μην παραπλανηθείς από too good to be true προτάσεις και συμφωνίες, αποφεύγοντας την λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Υδροχόος
Προσοχή στα οικονομικά σου in general σήμερα. Χρηματικές συναλλαγές, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, μεταβιβάσεις, αιτήσεις, δάνεια κ.λπ. χρειάζεται να αποφευχθούν, ενώ προσοχή και σε κλεψιές.

Ιχθύες
Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σου έρχεται σε αντίθεση ακριβείας με τον Άρη και νιώθεις «εκτός τόπου και χρόνου», μη όντας σε θέση να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, ποσό μάλλον να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ