Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.09.2021

Αιγόκερε, θέλεις να έχεις πάντα δίκιο ή προτιμάς να βγαίνει σωστά η δουλειά; Αν επιλέγεις το δεύτερο, πρέπει να κανείς και κάποιες υποχωρήσεις

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ανάμεσα στα λουλούδια
Amy Treasure/ Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Καλό μήνα! Σήμερα θέλεις λίγο την ησυχία σου, κάνοντας ένα διάλειμμα από την συνεχή φροντίδα για τις απαιτήσεις των άλλων.

Ταύρος
Καλό μήνα! Μη θεωρείς δεδομένη την αρμονική επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Το θάψιμο πίσω από την πλάτη σου γίνεται ακριβως εκεί που δεν το περιμένεις.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Μη χαλάς την καρδιά σου για τα ασήμαντα που τα βαφτίζεις «σημαντικά» στην σχέση με τον σύντροφο σου, έχοντας πάντα το χιούμορ για «ασπίδα» σου 

Καρκίνος
Καλό μήνα! Θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα πιο προσωπικά σήμερα, βλέποντας εχθρούς ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν. Relax.

Λέων
Καλό μήνα! Το «μοίρασμα» των σκέψεων σου με άλλους δεν είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα, καθως ούτε πολύ διάθεση έχεις, ούτε θέλεις να «αποκαλύψεις» και ενδεχόμενα σχέδια σου.

Παρθένος
Καλό μήνα! Δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα στα οικονομικά, αποφεύγοντας σπατάλες της στιγμής που ίσως μετανιωσεις αργότερα.

Ζυγός
Καλό μήνα! Δυσκολεύεσαι λίγο να το βρεις στα επαγγελματικά πρώτη μερα του Σεπτέμβρη, προκαλώντας εκνευρισμό και στους γύρω σου.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Ωραία θα ήταν αν οι άλλοι καταλάβαιναν τι θες χωρίς να χρειαστεί να τους το «δώσεις» έτοιμο, έλα όμως που μάλλον δεν μπορούν «να μυρίσουν τα νύχια τους».

Τοξότης
Καλό μήνα! Τα ερωτικά σου σε προβληματίζουν με έναν τρόπο, καθώς βλέπεις ότι η γνώριμη συμπεριφορά σου δεν παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Θέλεις να έχεις πάντα δίκιο ή προτιμάς να βγαίνει σωστά η δουλειά; Αν επιλέγεις το δεύτερο, πρέπει να κανείς και κάποιες υποχωρήσεις.

Υδροχόος
Καλό μήνα! «Τα κεφάλια μέσα» και δεν γουστάρεις καθόλου, αφού θα προτιμούσες να βρίσκεσαι ακόμα αραχτός σε μια παραλία. So true.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Υπάρχει και όριο στην ανασφάλεια για τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα όταν δεν συντρέχει και ιδιαίτερος λόγος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ