1821 Digital Gallery
Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 30 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου 2021

Παρθένε, προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει τάση για εξιδανικεύσεις, ενώ καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30 Αυγούστου - 05 Σεπτεμβρίου 2021.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό (30/8) και στον άξονά σου έως 6/11 αποτελεί μια σημαντική μετακίνηση που σε καλεί να εστιάσεις την σκέψη σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Η προσέγγισή σου χαρακτηρίζεται από περισσότερη διπλωματία και λεκτική ευφράδεια, γεγονός που σε βοηθά και στην προβολή της δουλειάς σου. Συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες ρολάρουν καλύτερα καθώς και εσύ γίνεσαι πιο συγκαταβατικός στις απαιτήσεις τους και πιο συνεργάσιμος ώστε να βγει το σωστό αποτέλεσμα. Σε προσωπικό επίπεδο, βρίσκεσαι σε μια φάση που το θέμα της συντροφικότητας σε απασχολεί περισσότερο και μέσω αυτής της διέλευσης θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο άμεσα ό, τι σε προβληματίζει στο ταίρι σου, με διάθεση συνεννόησης και εξεύρεσης λύσεων. Ωστόσο από 26/9 - 20/10 θα γυρίσει ανάδρομος, οπότε και θα ευνοήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Μέρα sos της εβδομάδας η Πέμπτη, ίδιαιτερα για τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αφού η αντίθεση  Άρη - Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σου στα επαγγελματικά, δημιουργώντας και μια συναισθηματική κυκλοθυμία που επηρεάζει και την δράση σου. Προσοχή και στο κομμάτι της υγείας, γιατί η κούραση από την απότομη επάνοδο στην καθημερινότητα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε total εξάντληση.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καθώς ο Ερμής (30/8) περνά στον Ζυγό και στον οίκο της εργασίας και της υγείας σου έως 6/11, η σκέψη σου απασχολείται με τα πρακτικά της δουλειάς και την οργανώση του προγράμματος της καθημερινότητάς σου εν όψει της νέας σαιζόν, με αντικειμενικό σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητάς σου αλλά και την εξεύρεση χρόνου για να τον διαθέτεις σε προσωπική ξεκούραση. Μόνο «αγκάθι» η τελειομανία σου που μπορεί να σου βάλει τρικλοποδιές, αλλά και η αναδρομή του Ερμή από 26/9 - 20/10 που μπορεί να φέρει εντάσεις με συναδέλφους και εμπόδια σε ορισμένα σχέδια. Προσοχή χρειάζεται στα μέσα στης εβδομάδας στο πεδίο της προσωπικής σου ζωής, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα (2/9) μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση μέσω ενός φίλου ή του συντρόφου σου. Προσδοκίες που είχες σχετικά με την πορεία της σχέσης και την συμπεριφορά του ανθρώπου σου μπορεί να ματαιωθούν, γεμίζοντας σε πικρία και θυμό ταυτόχρονα, ενώ ίσως προκύψουν προστριβες μεταξύ σας για θέματα παιδιών. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από υποσχέσεις, κολακείες και μεγάλα λόγια χωρίς να εξεκριβώσεις αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αν είσαι εσύ ο μοναδικός αποδέκτης τους ή αν «το ποιηματάκι» το ακούν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή (30/8) στον φιλικό Ζυγό έως 6/11 είναι αυτό που χρειαζόσουν για να αφεθείς, τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψεων, και να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους, συντρόφους και αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε αυτά που αγαπάς: χόμπι, αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.λπ. Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο σε βοηθά να φλερτάρεις με άνεση, αλλά και να συζητήσεις αποτελεσματικότερα με το ταίρι σου το που βρίσκεστε και το πως μπορείτε να βελτιώσετε την κοινή σας πορεία. Σημαντικό να ξέρεις τι ζητάς, αλλά και που είσαι διατεθημένος να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου αυτό να δουλέψει. Θα έχεις χρόνο βέβαια γι’ αυτό καθώς από 26/9 - 20/10 θα γυρίσει ανάδρομος φέρνοντας πιθανώς ερωτικές επιστροφές  και επανασυνδέσεις για μερικούς, δημιουργώντας όμως παράλληλα και προβλήματα στις σχέσεις για άλλους. Μέρα «παγίδα» της εβδομάδας η Πέμπτη, με τη αντίθεση Άρη - Ποσειδωνα να δημιουργεί συναισθηματική ένταση και σκαμπανεβάσματα διάθεσης που μπορούν να επηρεάσουν οικογενειακές σχέσεις και επαγγελματικά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Φρόντισε να περάσεις όσο λιγότερο χρόνο γίνεται στο σπίτι για να αποφύγεις τις εντάσεις, χωρίς να τις μεταφέρεις και στη δουλειά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό από την Δευτέρα έως 6/11 σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, τόσο αναφορικα με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, όσο και με το οίκημα αυτό καθαυτό. Πιθανόν να σχεδιάζεις π.χ. μια μετακόμιση με τον σύντροφο σου και να χρειάζεται να συζητήσεις τα διαδικαστικά, να πάρεις συμβουλές για προσωπικά θέματα από τους οικείους σου ή αντιθετα να φροντίσεις πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται π.χ. με την υγεία ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Το διάστημα ωστόσο της αναδρομής του από 26/9 - 20/10 μπορεί να φέρει προβλήματα με ακίνητα, συγγενείς και άτομα που μένετε μαζί. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να νιώσεις μια διανοητική κόπωση και μια αδυναμία να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου στην δουλειά και στην καθημερινότητα με την αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα (2/9 - αρχές 3ου δεκαημέρου κυρίως). Ίσως πάλι υπάρξει κάποιου είδους απογοήτευση αναφορικά με τις σπουδές σου ή μια αμφιταλάντευση σχετικά με τις επιλογές που έχεις κάνει, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία. Διαφορετικά, μπορεί κάποιες προσπάθειες στα επαγγελματικά να μην βρουν στόχο, ενώ σίγουρα δεν είναι μέρες για συμφωνίες και υπογραφές, αφού η κρίση σου δεν σε προστατεύει από εξαπατήσεις.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 26.10.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 26.10.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα σου και στην γενικότερη αντιμετώπιση των πραγμάτων στο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη φέρνει η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Δευτέρα έως 6/11. Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις στου στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά αυξάνονται, με την ευγλωττία σου να ευνοεί την προώθηση των ταλέντων και της δουλειάς σου και μέσω του διαδικτύου, ενώ παράλληλα να σε κάνει πιο «γλυκοκούκουτσο» στο φλερτ, βοηθώντας σε νέες γνωριμίες. Σημαντικό όμως να «τρέξεις» συμφωνίες, υπογραφές, καθώς και αγορές συσκευών, προϊόντων τεχνολογίας και μεταφορικών μέσων πριν τις 26/9 όπου και θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι 20/10, φέρνοντας επίσης ασυνεννοησία και πιθανές παρεξηγήσεις με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Μέρα μεγάλης προσοχής για τα οικονομικά η Πέμπτη εξαιτίας της αντίθεσης Άρη - Ποσειδώνα, που ευνοεί τις εξαπατήσεις, τις απάτες, αλλά και τις κλεψιές, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Σίγουρα χρειάζεται να αποφύγεις κάθε ειδους ρίσκο, αψυχολόγητη επένδυση, υπογραφές συμβολαίων, συμφωνιών κ.λπ., ενώ καλύτερα να μην δανείσεις αλλά ούτε και να δανειστείς χρήματα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Ο κυβερνήτης σου Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σου και εισέρχεται στον Ζυγό την Δευτέρα, όπου και θα παραμείνει έως 6/11, εστιάζοντας την σκέψη σου στον τομέα των οικονομικών σου. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να δεις πως διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου, πως μπορείς να εξισορροπήσεις έσοδα - έξοδα, να ψαχτείς για νέες πηγές εισοδήματος, να ρυθμίσεις χρέη που σε πιέζουν, να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου κ.λπ. Μόνο που πρέπει να δράσεις γρήγορα, καθώς από 26/9 - 20/10 θα είναι ανάδρομος, φέρνοντας εμπόδια, καθυστερήσεις και γενικώς «κολλήματα» σχετικά με οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια κ.λπ. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, η αντίθεση Άρη - Ποσειδωνα (2/9) δημιουργεί μια «ύπουλη» συνθήκη για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου που χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ίσως αισθάνεσαι μπερδεμένος εξαιτίας της συμπεριφοράς και των αντιφατικών μηνυμάτων που λαμβάνεις από τον σύντροφο σου ή έναν συνεργάτη, ενώ μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι που σε στεναχωρεί και σε απογοητεύει, βγάζοντας όμως παράλληλα και θυμό σε περίπτωση που νιώθεις εξαπατημένος. Προσοχή και σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει τάση για εξιδανικεύσεις, ενώ καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια σημαντική πλανητική μετακίνηση, την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου, όπου θα παραμείνει par excellence μέχρι 6/11, ανεβάζοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου, δίνοντας σου μια καλύτερη εικόνα για το τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τον εαυτό σου και την δουλειά σου, κερδίζοντας συμμάχους αλλά και θαυμαστές μέσω της διπλωματικής προσέγγισης σου. Από τις 26/9 - 20/10 θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι θα φέρει περισσότερο άγχος, αλλά και μια δυσκολία στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου. Καλό είναι να ολοκληρώσεις αγορές συσκευών, τεχνολογίας και μεταφορικών μέσων πριν τις 26/9, καθώς και να μεριμνήσεις για back up των αρχείων και των δεδομένων σου σε υπολογιστές, κινητά κ.λπ. Η Πέμπτη είναι μάλλον η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης Άρη - Ποσειδώνα που φέρνει μια ατονία και έλλειψη ενεργειας σε σωματικο επίπεδο, γι’ αυτό φρόντισε παραπάνω την υγεία σου και να μην παραφορτώσεις το πρόγραμμα σου εκείνη την ημέρα. Επίσης, πρόσεχε τι λες και σε ποιον το λες στην δουλειά, φυλάσσοντας τα μυστικά σου και αποφεύγοντας να εμπλακείς σε κουτσομπολιά.


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.10.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.10.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η είσοδος την Δευτέρα του Ερμή στον Ζυγό έως 6/11 εγκαινιάζει μια πιο εσωτερική και «μυστική» περίοδο για την σκέψη σου, καθως φαίνεται πως χρειάζεσαι μια κάποια νοητική αλλά και πνευματική «απομόνωση» για να μπορέσεις να οργανώσεις την δράση σου από’ δω και κάτω. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και παρασκήνιο στα εργασιακά αλλά πιθανότατα και αρκετή δουλειά ή διάβασμα, αν βρίσκεσαι σε φάση σπουδών, που πρέπει να βγει, απαιτώντας μπόλικη ησυχία. Από τις 26/9 - 20/10 που θα γυρίσει ανάδρομος μπορεί να φέρει μεγαλύτερο άγχος και σύγχυση, όμως η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις. Η Πέμπτη είναι μια ζόρική μέρα εξαιτίας της αντίθεσης Άρη - Ποσειδώνα που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους ανήκουν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου και που μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες και ερωτηματικά σχετικά με τον σύντροφο σου, έναν φίλο ή κάποιον συνεργάτη. Ίσως αισθάνεσαι ότι κάτι πάει x και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ψεύδεται «χοντρά» απέναντι σου, ενώ ενδεχομένως να αποκαλυφθεί και κάτι σχετικό. Επίσης, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις εξιδανικεύσεις ατόμων που μόλις γνώρισες, τα κίνητρα των οποίων αδυνατείς προς το παρόν να αντιληφθεις, καθώς και τις σημαντικές αποφάσεις. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό από την Δευτέρα έως 6/11 αυξάνει τις κοινωνικές συναναστροφές, την επικοινωνία και τις εξόδους με φίλους, επεκτείνοντας παράλληλα το δίκτυο των γνωριμιών σου και στα επαγγελματικά, βοηθώντας σε να βρεις και νέους συνεργάτες σε περίπτωση που έχεις ανάγκη από like minded people για να βάλεις μπρος τους στόχους και τα project σου. Συνήθως προτιμάς να τα κανείς όλα μόνος, όμως στην προκειμένη περίπτωση δουλεύει καλύτερα το «η ισχύς εν τη ενώσει». Μόνο που χρειάζεται να κινηθείς άμεσα, καθώς από 26/9 - 20/10 θα γυρίσει ανάδρομος, φέρνοντας δυνητικά εμπόδια, αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδια σου και ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Από τον άλλη μπορεί τότε να έχεις επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν, επανασυνδέσεις με πρώην αλλά και με συνεργάτες ή φίλους που είχατε χαθεί το προηγούμενο διάστημα. Η Πέμπτη είναι μάλλον η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης Άρη - Ποσειδωνα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η κρίση σου δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις στα οικογενειακά και στην καριέρα σου, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από ονειρα, αυταπάτες αλλά και συναισθηματικούς εκβιασμούς προσώπων που προσπαθούν να σε πιέσουν και να αποπροσανατολίσουν.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Σημαντική η μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό την Δευτέρα έως 6/11 για το ζώδιο σου, καθώς ρίχνει το focus στην καριέρα σου, εγκαινιάζοντας ένα μακρύ φιλόδοξο διάστημα για τα επαγγελματικά σου. Η επίτευξη των στόχων σου και η ανέλιξη σου σε απασχολούν έντονα και αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να προβάλλεις την δουλειά σου, να δείξεις την αξία σου και να εδραιώσεις την θέση σου, βάζοντας και καινούργιους επαγγελματικούς στόχους. Χρειάζεται βέβαια να μην το παρακάνεις ως γνωστόν με το τρέξιμο και τις υπερωρίες, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς αποτελεσματικά. Από την άλλη πρέπει να κινηθείς γρήγορα αναφορικά με νέα ξεκινήματα, καθώς από 26/9 - 20/10 θα είναι ανάδρομος, δημιουργώντας καθυστερήσεις και εμπόδια, οπότε αν ψάχνεις δουλειά...κουνήσου! Η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι είμαι η Πέμπτη, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Υπάρχει μια ασάφεια στα λόγια, μια τάση για παραπληροφόρηση και εξαπάτηση, χωρίς όμως να μπορείς να διακρίνεις εύκολα τα κίνητρα των άλλων. Επειδή το ψέμα «παίζει» πολύ, κράτα επιφυλακτική στάση και απόφυγε να δεσμευτείς για οτιδήποτε σημαντικό.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η ψυχολογία σου μέσα στην καθημερινότητα βελτιώνεται με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό την Δευτέρα έως 6/11, μια θέση που βοηθά στην επικοινωνία με τον περίγυρο σου, στις επαφές και στις συζητήσεις για τα επαγγελματικά, στην προσέγγιση στο φλερτ, σε νομικά ζητήματα και σε θέματα σπουδών. Πιθανόν είσαι σε φάση που ψάχνεσαι για σχολές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, πιστοποιήσεις, μετεκπαιδεύσεις κ.λπ. ή για ευκαιρίες δουλειάς στο εξωτερικό, θέλοντας να ανοίξεις τους ορίζοντες σου. Μόνο που πρέπει να δράσεις με ταχύτητα, καθώς από 26/9 - 20/10 θα γυρίσει ανάδρομος, δημιουργώντας μικροεμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές σε νέα ξεκινήματα, επικοινωνίες μαι μετακινήσεις. Αγορές μεταφορικών μέσων, συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας καλό είναι να γίνουν πριν τις 26/9. Η δύσκολη μέρα της εβδομάδας είναι η Πέμπτη, κυρίως για τα οικονομικά σου, λόγω της αντίθεσης Άρη - Ποσειδώνα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Αποφάσεις, ρίσκα, συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις χρηματοδότησης, δανεικά σε άλλους κ.λπ. πρέπει να αποφευχθούν αυτές τις μέρες, τουλάχιστον μέχρι το Σ/Κ, καθώς παίζουν αυταπάτες και απάτες που οδηγούν σε μπελάδες, ενώ ίσως προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης με τον σύντροφο σου αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή διαχειρίζεστε μαζί χρήματα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό την Δευτέρα έως 6/11 σε βάζει σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση συναισθηματικά, στρέφοντας παράλληλα την προσοχή σου στο κομμάτι των οικονομικών σου. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να εξετάσεις το πως διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου, τι ξοδεύεις, τι αποταμιεύεις, τι επιπλέον ανάγκες έχουν προκύψει, τι μπορείς να κόψεις, τι να κάνεις για να ρυθμίσεις χρέη, να επωφεληθείς από αποζημιώσεις, προγράμματα στήριξης, δάνεια, να κανονίσεις οφειλές με τράπεζες, εφορίες κ.λπ. Καθώς όμως από 26/9 - 20/10 θα γυρίσει σε αναδρομή πορεία, αυτές οι κινήσεις πρέπει να επισπευσθούν, διότι μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, εμπόδια και πολύ γραφειοκρατικό «παίδεμα» στον συγκεκριμένο τομέα, λειτουργώντας απαγορευτικά για συνφωνίες, συμβόλαια κ.λπ.  Η Πέμπτη είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης Άρη - Ποσειδώνα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Θα έχεις την αίσθηση ότι όλοι κάτι ζητάνε από’ σένα, πιέζοντας απ’ όλες τις μεριές, ενώ και εσύ μπορεί να αυταπατάσαι από το τι μπορεί να σου δώσει ένας συνεργάτης, ο σύντροφος σου ή μια νέα γνωριμία στα ερωτικά. Ερωτηματικά και αμφιβολίες στο κομμάτι των σχέσεων θα είναι έντονα, ενώ αν είσαι μόνος μπορεί να νιώσεις απογοήτευση για την πορεία των προσωπικών σου.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5