Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.08.2021

Καρκίνε, φαίνεται πως θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την στήριξη ατόμων με ισχύ που θα μπορέσουν να σου δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας άνδρας διαβάζει ένα βιβλίο στην παραλία.
Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Βρες το κάπου στη μέση σχετικά με αυτό που χρειάζεσαι κι αυτό που θέλεις να κάνεις, λειτουργώντας πιο πρακτικά στα επαγγελματικά.

Ταύρος
Ερωτικές εξομολογήσεις και εκ βαθέων «ανοίγματα» φίλων είναι πιθανά σήμερα, με τα λόγια να «βγάζουν» αλήθεια.

Δίδυμοι
Οικονομικές εκκρεμότητες σχετικές και με περιουσιακά, κληρονομικά, αγοραπωλησίες ακινήτων κ.λπ. μπορούν να τακτοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία από σήμερα.

Καρκίνος
Φαίνεται πως θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την στήριξη ατόμων με ισχύ που θα μπορέσουν να σου δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά, εκμαιευοντας και σημαντικές πληροφορίες.

Λέων
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών στα επαγγελματικά, συζητήσεων περί αμοιβών, κατάρτιση προϋπολογισμού επιχειρήσεων κ.λπ. 

Παρθένος
Η διαίσθηση σου μπορεί να αποβεί ωφέλιμη για την προσωπική σου ζωή, ενώ αν υπαρξει μια νέα γνωριμία ή ξεκινήσεις μια σχέση, θα χαρακτηρίζεται έντονα από το στοιχείο του ερωτικού πάθους. 

Ζυγός
Εμπιστεύσου το ένστικτο σου για να ξεσκεπάσεις κρυφούς εχθρούς στα επαγγελματικά, βλέποντας τι παίζει πίσω από την «βιτρίνα».

Σκορπιός
Πιθανόν να αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο γύρω από το άτομο σου από συνεργάτες ή και μεσα στο φιλικό σου περιβάλλον, με τις πληροφορίες να φτάνουν τώρα και στα δικά σου αυτιά. 

Τοξότης
Μέσα από σωστούς χειρισμούς, θα καταφέρεις θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σου, ίσως και με οικονομικό αντίκρυσμα, με τον λόγο σου να έχει τώρα μεγαλύτερη επιρροή.

Αιγόκερως
Μέσα από ουσιαστικές εκ βαθέων συζητήσεις και κατάλληλες «εξηγήσεις» θα μπορέσεις να βρεις λύσεις τόσο στα αισθηματικά, όσο και σε θέματα επαγγελματικών με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα.

Υδροχόος
Υπάρχει η δυνατότητα να καταφέρεις να προχωρήσεις τώρα οικονομικές συμφωνίες στα επαγγελματικά που «ζυμώνονταν» κατά το προηγούμενο διάστημα.

Ιχθύες
Αποκαλυπτικά λόγια, πληροφορίες και κουβέντες σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις «τι παίζει» με συνεργάτες, φιλίες ή συντρόφους, χαράσσοντας ανάλογα και τα πλάνα σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ