1821 Digital Gallery
Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.08.2021

Ταύρε, γεμάτη σύγχυση η Τετάρτη για την προσωπική σου ζωή
Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Δυσκολεύεσαι λίγο με την πρακτική αντιμετώπιση των πραγμάτων στη δουλειά και στην καθημερινότητα, λόγω άγχους ή μιας γενικότερης κούρασης - θολούρας. Καλύτερα επίσης να αφήσεις ιατρικές εξετάσεις για άλλη μέρα, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι off.

Ταύρος
Η μέρα βγάζει μια σύγχυση σχετικά με φιλίες και προσωπική ζωή, οπότε άσε την γκρίνια καθώς και την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων.

Δίδυμοι
Not a good day για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά ή να συνεννοηθείς αρμονικά με οικογένεια μεριά. Stick to the priorities, δίνοντας χρόνο στα πράγματα.

Καρκίνος
Μέρα ασάφειας η Τετάρτη, δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα και προγραμματισμό σημαντικών ενεργειών στα επαγγελματικά, στις σπουδές κ.λπ., με τις παρεξηγήσεις ή τις ανατροπές στο προγραμματισμό να φέρνουν, ίσως και λίγο εκνευρισμό.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 26.10.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 26.10.2021

Λέων
Καλύτερα μην βγάλεις την πιστωτική και το πορτοφόλι σήμερα, λειτουργώντας «αυτοπροστατευτικά» για τον προϋπολογισμό σου, ενώ be very cautious γενικότερα με all things money: προτάσεις, συμφωνίες, επενδύσεις κ.λπ.

Παρθένος
Η μέρα έχει τον «ακάθιστο», με τους πάντες να σε ενοχλούν - διακόπτουν παντιοτρόπως, «πετώντας σε εξω» από θέμα χρόνου, ενώ χρειάζεται να αποφύγεις εξιδανικεύσεις και προσκολλήσεις στα ερωτικά, ιδιαίτερα αναφορικά με νέες γνωριμίες.

Ζυγός 
Ημέρα σύγχυσης στην καθημερινότητα και στη δουλειά, μπορεί να νιώθεις λίγο και σαν «ναρκωμένος» ή κοιμισμένος, με τη θολούρα στο κεφάλι σίγουρα να μην βοηθά σε σημαντικές αποφάσεις. 

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.10.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.10.2021

Σκορπιός 
Δεν είναι μέρα για να ζητήσεις συμβουλές, κατεύθυνση και «πες μου πως το βλέπεις και εσύ» από φίλους, συντρόφους και συνεργάτες, καθώς θα σε μπερδέψουν περισσότερο, οπότε εμπιστεύσου καλύτερα την δίκη σου αίσθηση - κρίση, αποφεύγοντας ωστόσο σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης
«Χάνεις λάδια» σήμερα τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψης, με το άγχος και την ασάφεια στα επαγγελματικά να λειτουργούν απαγορευτικά για αποφάσεις, δεσμεύσεις και υποσχέσεις με αντίκρυσμα και από’ σένα και από τους άλλους.

Αιγόκερως
Μπορεί να αισθάνεσαι περίεργα σήμερα σε περίπτωση που ναι μεν λαχταράς διακοπές και ταξίδια αλλά «το ταμείο είναι μείον» και δεν σου επιτρέπει «τέτοια όνειρα», με την επικοινωνία με τους άλλους να έχει έναν παραπάνω βαθμό δυσκολίας στην συνεννόηση.

Υδροχόος
Η Τετάρτη έχει απαγορευτικό για συμφωνίες, υπογραφές, δεσμεύσεις και διακανονισμούς οικονομικής φύσεως, οπότε είναι καλύτερα αν μπορείς να αναβάλλεις τέτοιες κινήσεις για αύριο.

Ιχθύες
Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα μολονότι ενισχύει την φαντασία σου, good for you αν είσαι καλλιτέχνης, δεν τα πάει καλά με τα πρακτικά, ενώ δημιουργεί ψευδαισθήσεις και μπερδέματα στα ερωτικά, γι’ αυτό ας είσαι πιο επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.
 

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5