Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16.08.2021

Ιχθύ, ωραίο διάστημα για να βιώσεις την χαρά του έρωτα στις σωστές του διαστάσεις

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γυναίκα απολαμβάνει τη θάλασσα
Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Με την Αφροδίτη στο Ζυγό απέναντι σου έως 10/9, το «μαζί» σου πάει πολύ, εκδηλώνοντας καλαισθησία και ήρεμους τρόπους στην προσέγγιση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου για να καταλήξεις «ζευγαρωμένος», βρίσκοντας μια αγάπη που μπορεί να εξελιχθεί και σε σχέση.

Ταύρος
Ok, καλοκαιράκι είναι και υπάρχει γενικότερα ένα μεγαλύτερο «άφημα» σε όλα, και στο φαγητό, όμως με την Αφροδίτη στο Ζυγό έως 10/9 χρειάζεται κάποιο μέτρο ειδικά σε «γλυκούς πειρασμούς», γιατί είσαι πολύ ευάλωτος, «τσιμπώντας» εύκολα τα κιλάκια.

Δίδυμος
Η Αφροδίτη στον Ζυγό έως 10/9 ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας στο ωροσκόπιο σου, αποτελώντας μια πολύ θετική επιρροή που μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και έρωτες για τους ελεύθερους, αλλά ίσως και χαρμόσυνα νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη, καθώς η γονιμότητα σου θα είναι αυξημένη.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στον Ζυγό έως 10/9 η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα, όπως είναι οι στιγμές που περνάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στην γαλήνη του σπιτιού ή του εξοχικού σου, αποτελώντας παράλληλα μια καλή περίοδο για να προχωρήσεις και σε μια ανανέωση του χώρου σου, ενόψει της νέας σεζόν.

Λέων
Ανάλαφρη διάθεση, μεγαλύτερη κινητικότητα και επαφές με φίλους στην καθημερινότητα σου φέρνει η Αφροδίτη στον Ζυγό έως 10/9, αποτελώντας και ένα εξαιρετικό διάστημα για να πας ταξιδάκι ή να ξεκινήσεις και officially την καλοκαιρινή σου άδεια!

Παρθένος
Ξοδεύεις περισσότερα χωρίς τύψεις για να περάσεις καλά με την Αφροδίτη στον Ζυγό έως 10/9, ενώ παράλληλα επεξεργάζεσαι τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου, ίσως μέσω κάποιας επιχειρηματικής κίνησης ή επένδυσης.

Ζυγός
Υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιο σου έως 10/9 και ακτινοβολείς «τόση ομορφιά και χάρη» που είσαι ακαταμάχητη-ος στο πέρασμα σου. Φλερτ και έρωτες έρχονται με μεγαλύτερη ευκολία για τους αδέσμευτους, ενώ το ζητούμενο μέσα στην σχέση σου είναι η ισορροπία που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής.

Σκορπιός
«Ηρεμώντας μονάχος δίπλα στο κύμα» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό έως 10/9, αφού την θελεις την ηρεμία σου για να χαλαρώσεις εντελώς από τα άγχη σου. Εντάξει, αν προκύψει και κάτι ενδιαφέρον ερωτικά δεν σε χαλάει...

Τοξότης
Κοινωνικοποιήσαι περισσότερο, ξεκλέβοντας και κάποια διαστήματα για ταξίδια και μίνι αποδράσεις ακόμα κι αν δουλεύεις, με την Αφροδίτη στον Ζυγό έως 10/9, ενώ στα ερωτικά παίζουν καταστάσεις και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως
Τι και αν έχουμε Δεκαπενταύγουστο, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό έως 10/9 ευνοεί τα επαγγελματικά σου, οπότε ακόμα κι αν είσαι διακοπες ξεκίνα να στελνεις βιογραφικά από την παραλία ή να κανεις επαφές και δημόσιες σχέσεις δια τηλεφώνου με άτομα που έχουν λόγο για την πορεία της εξελιξης σου στην δουλειά.

Υδροχόος
Πως το βλέπεις, θα καταφέρεις να πας κανένα ταξιδάκι φέτος το καλοκαίρι; Με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι 10/9 η απάντηση είναι μάλλον «ναι», ανανεώνοντας την διάθεση σου που είχε πέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Ιχθύες
Το σώμα σου νιώθει το «αφυπνιστικό γαργάλημα» της καλοκαιρινής λίμπιντο με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό έως 10/9. Ωραίο διάστημα για να βιώσεις την χαρά του έρωτα στις σωστές του διαστάσεις, εκπέμποντας αισθησιασμό και μυστήριο που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ