Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13.08.2021

Ταύρε, ειλικρινά, πόση «ανάγκη» έχεις πλέον από «επιθεωρητές» στη ζωή σου;

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας ανδρας ξαπλώνει στην παραλία και απολαμβάνει τη θάλασσα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Αν κάνεις τον «κόπο» να επεξεργαστείς ουσιαστικότερα τις εμπειρίες σου με τις σχέσεις, κάπου γίνεται αυτόματα μέσα σου ένα κλικ και καταλαβαίνεις πλέον πιο εύκολα τα «προειδοποιητικά σημάδια».

Ταύρος
Ειλικρινά, πόση «ανάγκη» έχεις πλέον από «επιθεωρητές» στη ζωή σου; Στην οικογένεια, στις φιλίες ακόμα και στην ίδια σου την σχέση...Τα όρια, ξέρεις, είναι και για να τα εφαρμόζουμε ώρες-ώρες.

Δίδυμοι
Ευγένεια δείχνε στους ευγενείς ανθρώπους. Με τους αγενείς, ok, δε χρειάζεται να γίνεσαι κι εσύ «βόδι», αλλά ούτε να φοβάσαι να γίνεις μη αρεστός. Ισχύει και για το οικογενειακό περιβάλλον.

Καρκίνος
Όσο μεγαλώνεις, η υπομονή σου για κάποια πράγματα μειώνεται (σοφά). Μην πας ενάντια σε την φυσική «τάση», επειδή σε πιάνει το ενοχικό σου.

Λέων
Τη στιγμή που αντί να κάνεις το «απλό», πηγαίνοντας από Α στο Β, ξεκινάς την υπερανάλυση στο μυαλό σου, εκεί είναι που πρέπει να αναρωτηθείς why am I doing this to myself. (Any thoughts?)

Παρθένος
Να θυμάσαι πως, κάθε φορά που προχωράς λίγο πιο πέρα από το comfort zone σου, τότε αποκτάς και περισσότερη δύναμη. Μόνο τότε, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Ζυγός
Οι εμπειρίες της ζωής σου, καλές, πικρές, βοηθητικές ή whatever, είναι δικό σου (πολύτιμο) «κτήμα», το οποίο και δεν οφείλεις να μοιραστείς με κανέναν. Μόνο αν (και όποτε) εσύ το θελήσεις.

Σκορπιός
Το να βρίσκεις συνεχώς τον άλλο «εκτός context», μάλλον ενέχει και μια δόση απροθυμίας του να μπεις στη διαδικασία να ακούσεις πραγματικά τι έχει να σου πει. Προτιμάς δηλαδή την εύκολη λύση, το «κόβεις» και όλα καλά.

Τοξότης
Τα κακόβουλα άτομα που κοιτάνε πάντα την πάρτη τους δεν πτοούνται από το αν εσύ στεναχωριέσαι. Μην σου πω ότι «φτιάχνονται» κιόλας. Γι’ αυτό, stop feeding them!

Αιγόκερως
Ok, συντάσσεσαι με το «εγωισμός ταριχευμένου ολοζώντανος» του ποιητή, όμως με τους ζώντες πρέπει να κανείς λίγο κράτει, για να διατηρηθεί μια ισορροπία.

Υδροχόος
Δε μπορεί να τα βρίσκεις όλα πια «ευαίσθητα» και να μην αυτοσαρκάζεσαι διόλου, μουτρώνοντας κι από πάνω. Δεν σου πάει κιόλας.

Ιχθύες
Σε περίπτωση που ο σύντροφος σου προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να σε πιέσει, δείξε τον χαρακτήρα σου, χωρίς ομως να βγάλεις εριστικότητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ